Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Η απόλαυση στο κρεβάτι θέλει φωνή


Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη βρετανών ερευνητών η αλήθεια είναι ότι αυτά τα ζευγάρια που φωνάζουν στο κρεβάτι όντως κάνουν καλύτερο σεξ!
Οι ερευνητές ανακάλυψαν ότι υπάρχει άμεση σχέση ανάμεσα στην έκφραση της απόλαυσης και της ενίσχυσης της αίσθησης αυτής.
Οι γυναίκες δέχονται ευχάριστα το γεγονός ότι ο σύντροφός τους εκφράζει λεκτικά ή με ήχους την ευχαρίστησή του, ανέφεραν οι ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Leeds.

Αυτό συνήθως συμβαίνει γιατί νιώθουν επιβεβαίωση ότι προσφέρουν σεξουαλική ικανοποίηση στο σύντροφό τους και «αποδίδουν» καλά στο σεξ.
Οι άντρες από την άλλη, απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ αν η σύντροφός τους είναι… «θορυβώδης».
Οι ερευνητές ρώτησαν 71 γυναίκες σχετικά με τους «ήχους» που βγάζουν κατά τη διάρκεια του σεξ. Οι περισσότερες ανέφεραν ότι είναι πιο «εκφραστικές» λίγο πριν και κατά τη διάρκεια του οργασμού του συντρόφου τους, αφήνοντας να εννοηθεί ότι το κάνουν μάλιστα εσκεμμένα.
Σχεδόν τα δύο τρίτα αυτών δήλωσαν ότι το κάνουν επίτηδες για να βοηθήσουν το σύντροφό τους να έρθει σε οργασμό. Το 92% των ερωτηθέντων ανέφερε ότι «βογκάνε» αυτό ενισχύει την αυτοπεποίθηση του συντρόφου τους με το 87% να δηλώνει ότι το κάνει ακριβώς γι’ αυτό το σκοπό.
Σε ποσοστό 94% οι γυναίκες ανέφεραν ότι κάνουν πιο πολύ θόρυβο στο κρεβάτι απ’ ό,τι οι άντρες, ενώ 7 στους 10 άντρες δήλωσαν ότι είναι πιο «ήσυχοι» από τις γυναίκες.
Η σεξολόγος Tracey Cox ωστόσο ανέφερε ότι οι γυναίκες πολλές φορές αισθάνονται πίεση, γνωρίζοντας ότι πρέπει να δείχνουν με βογκητά το πόσο απολαμβάνουν το σεξ. «Δεν υπάρχει καμία επιστημονική εξήγηση γιατί κάποιος είναι πιο θορυβώδης στο κρεβάτι. Ο καθένας εκφράζεται διαφορετικά. Κάποιοι ουρλιάζουν, άλλοι δε βγάζουν άχνα. Δεν σημαίνει ότι δεν το απολαμβάνουν εξίσου» είπε. 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα