Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Το «Σκοτεινό Άλογο» της Αποκαλύψεως

11



Katy Perry’s «Dark Horse»: Ένα Φιλικό προς τα παιδιά Αφιέρωμα στους Ιλλουμινάτι.
Το βιντεοκλίπ «Dark Horse» της Katy Perry είναι ένα αστείο και πολύχρωμο βιντεοκλίπ που εκτυλίσσεται στην Αρχαία Αίγυπτο. Πάντως πίσω από το καρτουνίστικο στυλ του βίντεο, οι θεατές εκτίθενται σε μεγάλο βαθμό στον συμβολισμό της απόκρυφης ελίτ και σε μηνύματα που αφορούν την δύναμη της. Θα ρίξουμε μια ματιά στον συμβολισμό του «Dark Horse», μέσα από την ανάλυση του vigilant citizen
{Η Katy Perry είναι μια μεγάλη ποπ στάρ, κυρίως διότι τα τραγούδια της και τα βίντεο της έχουν απήχηση στους τηνέιτζερς ενώ το σεξαπήλ της αιχμαλωτίζει την φαντασία του μεγαλύτερου πληθυσμού. Αυτό την κάνει το τέλειο εργαλείο για να χρησιμοποιηθεί από την ελίτ για να περάσει τα μηνύματα της και όπως έχουμε δεί στα διάφορα άρθρα για αυτήν, τα τραγούδια της και τα βίντεο της χρησιμοποιούνται για αυτόν τον σκοπό. Το Dark Horse πάντως βρίσκεται σε ένα τελείως άλλο επίπεδο. Αποτελεί μια ωμή και αδυσώπητη προώθηση του συμβολισμού των Ιλλουμινάτι, διανθισμένη με αναφορές στην μαύρη μαγεία της ελίτ και τον νοητικό έλεγχο. Παίζοντας τον ρόλο της Katy-Patra μια Αιγύπτιας Φαραώ που θυμίζει το αρχαίο σεξ σύμβολο της Κλεοπάτρας.

Το βίντεο και η παρουσίαση της Katy Perry του «Σκοτεινού Αλόγου» είναι μια τελετή Μαύρης Μαγείας καμουφλαρισμένη ως μουσική παράσταση. Το βίντεο πηγαίνει απ ευθείας στις ρίζες της Αιγυπτιακής Μαύρης Μαγείας η οποία είναι άρρηκτα δεμένη με τις σημερινές σκοτεινές Μυστικές Εταιρείες.
Πριν δούμε το βίντεο ας κοιτάξουμε το τρέιλερ που περιέχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία.
Το Τρέιλερ: Το Τρέιλερ αναφέρει μια «μαγική Βασίλισσα» στην Αίγυπτο. Βλέπουμε την βασίλισσα να κάθεται μπροστά από τους υπηκόους της, που είναι νοητικά ελεγχόμενα γατάκια του σεξ.
Κατόπιν το τρέιλερ δηλώνει ότι Βασιλιάδες έπρεπε να ταξιδεύσουν από το «Μπρούκλιν στην Βαβυλώνα» για να την συναντήσουν. Η Βαβυλώνα που ήταν μια πραγματική αρχαία μητρόπολις στο σημείο του σημερινού Ιράκ, κυβερνήθηκε από διάφορες αρχαίες αυτοκρατορίες και από τότε ήταν το επίκεντρο της μαύρης μαγείας της ελίτ.
Το γνωστό Μάτι του Ώρου, δηλαδή Ο Παντεπόπτης Οφθαλμός, το αγαπημένο σύμβολο της ελίτ βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ μέσα στο βίντεο.
Ας Δούμε το Βίντεο
Το Σκοτεινό Άλογο: Το Σκοτεινό Άλογο λαμβάνει μέρος σε μια πολύχρωμη φιλική προς τα παιδιά παραλλαγή της Αρχαίας Αιγύπτου σε στυλ hip-hop για να αρέσει στο κοινό που απευθύνεται. Η Katy Perry παίζει τον ρόλο μιας κακιάς, άπληστης, εγωιστικής, δεσποτικής φαραώ που ονομάζεται Katy-Patra και καταστρέφει τους άνδρες για τα υπάρχοντα τους. Τι μάθημα για κορίτσια που είναι κάτω των 14 ετών. Σε μια ευρύτερη έννοια η διοίκηση της Katy-Patra αντιπροσωπεύει την απόκρυφη ελίτ που αρπάζει τα αγαθά και την ισχύ των κρατών που αντιπροσωπεύεται από τους βασιλείς. Ωραίο μάθημα για τους έφηβους.
Ιλλουμινάτι Φαραώ: Σε όλο το βίντεο, γίνεται κατανοητό ότι η Katy-Patra είναι μια κακή τύραννος που χρησιμοποιεί μαύρη μαγεία για να ελέγχει και να καταστρέφει τους ανθρώπους, ενώ έχει γατάκια σκλάβους στα πόδια της. Ουσιαστικά δείχνει ακριβώς αυτό που κάνει η αποκρυφιστική ελίτ. Φυσικά συνοδεύονται από όλα τα κραυγαλέα σύμβολα που την αναδείχνουν ως αντιπρόσωπο των Ιλλουμινάτι.
Κοιτώντας λοιπόν τις φωτογραφίες βλέπουμε:
Το μάτι του Ώρου σε στάμπα στην περούκα της. Πολύ sic.
Κάνει το σήμα του Ενός-Ματιού που είναι πεντακάθαρο του τι αφορά.
Σε μια σκηνή η Katy-Patra είναι γυμνή και περιτριγυρισμένη από Αιγύπτιους Θεούς.
Οι παραπάνω σκηνές λένε πολλά για την αποκρυφιστική μυθολογία της ελίτ του βίντεο. Την Katy-Patra εποπτεύει ο Άνουβις, ο θεός του θανάτου με το κεφάλι του τσακαλιού, πιθανώς γιατί της αρέσει να σκοτώνει ανθρώπους. Πίσω της είναι ο θεός  Ώρος με το κεφάλι του γερακιού φοράει χρυσές αλυσίδες (για να φαίνεται cool στους νεαρούς  ευεπηρέαστους θεατές). Προσέξτε ότι έχει μόνο ένα μάτι – μια αναφορά ξανά στον Παντεπόπτη Οφθαλμό του Ώρου. Πιο σημαντικό είναι ότι η Katy-Patra περιτριγυρίζεται από ένα χρυσό φίδι, που προφανώς αναφέρετε στο κακό Αιγυπτιακό θεό Apep.
Ο Apep είναι ένας κακός θεός στην αρχαία Αιγυπτιακή θρησκεία και παρουσιάζεται σαν φίδι/ερπετό και δράκοντας. Αποτελεί την θέωση του σκότους και του χάους. Είναι ο εχθρός του φωτός, της τάξεως και της αλήθειας (που αντιπροσωπεύει η θεά Ma’at).
Μέσα στο πλαίσιο της ηγεμονίας της Katy-Patra του γενικού κακού, καθώς η ίδια περιβάλλεται από τον Apep, κάτι που είναι πολύ ταιριαστό. Επίσης ταιριάζει με τον κανόνα των Ιλλουμινάτι για την ισχύ.
Ο ράπερ Juicy J κάνει την εμφανισή του στο βίντεο και η είσοδος του είναι πολύ συμβολική. Ξεπροβάλει από μια σαρκοφάγο που έχει το αγαπημένο σύμβολο της αποκρυφιστικής ελίτ. Το μάτι του Ώρου μέσα σε ένα τρίγωνο.
Το σύμβολο των ματιών δεν είναι καν Αιγυπτιακό, είναι καθαρά Μασονικό.  Ο συμβολισμός ολόκληρου του βίντεο δεν είναι αποκλειστικά Αιγυπτιακός, αλλά είναι ο ειδικός συμβολισμός της αποκρυφιστικής ελίτ.
Πάνω από όλο αυτόν τον συμβολισμό δεν πρέπει να ξεχνάμε ένα άλλο κομμάτι της Ατζέντας. Η έκθεση των νεαρών ατόμων στον υπερ-σεξουαλισμό. Αν και είναι μια πανίσχυρη φαραώ η Katy-Patra πάντα βρίσκει χρόνο να χορέψει σε ένα στύλο (!!!) σε μια σκηνή που είναι μαρκαρισμένη με το Μάτι του Ώρου. Επίσης υποβοηθείται από τα Γατάκια σκλάβους, σαν τους νεαρούς που την ακολουθούν, στους οποίους αναφέρεται ως Katycats.
Οι Μνηστήρες της Katy-Patra: Το βίντεο ουσιαστικά δείχνει βασιλιάδες από άλλα έθνη να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν την Katy-Patra με εκπληκτικά δώρα. Ο πρώτος μνηστήρας της προσφέρει ένα γιγαντιαίο διαμάντι. Ο τύπος μοιάζει να λέει «θέλεις αυτό το διαμάντι, δεν το θέλεις;» Φοράει ένα κάλυμμα ματιού κρύβοντας το ένα μάτι, δείχνοντας ότι είναι ένας άλλος ακόμη βλάκας που έχει παρασυρθεί από την γοητεία των Ιλλουμινάτων.
Η Katy-Patra διατάζει αμέσως τα γατάκια σκλάβους της να αρπάξουν το διαμάντι από τον μνηστήρα. Η Katy-Patra εξετάζει το διαμάντι με ένα μεγάλο Μάτι του Ωρου, που κρύβει το μάτι της. Αυτό είναι συμβολικό για κάποιους λόγους: Πρώτον λέει στους θεατές ότι η Katy-Patra παίζει τον ρόλο της αποκρυφιστικής ελίτ στο βίντεο. Δεύτερον, δεν μπορεί να δει μέσα από το μάτι (είναι αδιαφανές), είναι μισοτυφλωμένη από την απληστία της ελίτ για ισχύ και υλικά αγαθά. Τελικά, τα παιδιά που παρακολουθούν τα μουσικά βίντεο πρέπει να εκτίθενται μονίμως στο σύμβολο του ενός ματιού.
Θα μπορούσαμε να σταματήσουμε εδώ την ανάλυση του βίντεο. Τι άλλο ακόμη θα θέλατε να μάθετε; Τέλος πάντων ας ξαναγυρίσουμε. Ο μνηστήρας με το καλυμμένο μάτι ακτινοβολείται με μαύρη μαγεία από το μάτι της Katy-Patra στον θρόνο και μετατρέπεται σε άμμο. Αυτό γίνεται όταν προσπαθείς να κολακεύσεις τους Ιλλουμινάτι.
Κατόπιν παίρνει τα κοσμήματα του τύπου και μπουκώνει τι στόμα της, δίνοντας το κλασσικό βλέμμα του άπληστου ηλιθίου.
Ο επόμενος μνηστήρας προσπαθεί να γοητεύσει την λαιμαργία της προσφέροντας της τροφή. Άλλο ένα πράγμα είναι η αρπαγή των φυσικών πόρων των εθνών όπως η τροφή και οι σοδιές. Αυτός ο τύπος προσφέρει στην Katy-Patra τροφή με τον ίδιο τρόπο που τα φτωχά έθνη δίνουν τους πόρους τους στην παγκόσμια ελίτ.
Φυσικά ούτε για αυτόν τον τύπο πάνε καλά τα πράγματα.
Ο τελευταίος μνηστήρας φέρνει στην Katy-Patra αυτό που πραγματικά θέλει. Την Δύναμη. Αυτός ο τύπος έχει ένα μεγάλο σύμβολο των Ιλλουμινάτι (που δεν είναι Αιγυπτιακό) στο μέσον του στήθους του. Πρέπει να έχει κάτι καλό για την Katy-Patra. Πράγματι η Katy-Patra παίρνει μια γιγάντια  επιπλέουσα πυραμίδα η οποία κρύβει κάτω από ένα χρυσό επίπεδο μια φωτισμένη κατασκευή που θυμίζει τον υψηλής τεχνολογίας έλεγχο του κόσμου των Ιλλουμινάτι. Βλέποντας αυτήν την πυραμίδα η Katy-Patra είναι πολύ χαρούμενη είναι αυτό που αυτή θέλει καθώς και η ελίτ: Απεριόριστη αποκρυφιστική ισχύ πάνω στην ανθρωπότητα. Ειδικά η πεφωτισμένη πυραμίδα αντιπροσωπεύει τον υψηλής τεχνολογίας έλεγχο των Ιλλουμινάτι πάνω στον πλανήτη.
Όταν η Katy-Patra ανεβαίνει στην κορυφή της ημιτελούς πυραμίδας  εμποτίζεται από τρελές μαγικές δυνάμεις. Ακόμη και φτερά βγάζει.
Ενώ βρίσκεται πάνω στην πυραμίδα, η Katy-Patra γίνεται ένας πανίσχυρος τύραννος. Αυτό σίγουρα δεν είναι μια καλή ιδέα. Ακόμη πιο σημαντικό είναι ότι γίνεται ενσάρκωση της θεάς Ίσιδας. Η θεά Ίσις είναι από τις πλέον σημαντικές φιγούρες στις αποκρυφιστικές  μυστικές εταιρείες γιατί αντιπροσωπεύει το κλειδί για τα Μυστήρια.
Το βίντεο τελειώνει με την Katy-Patra να γίνεται μια σουπερ-Ιλλουμινάτι φαραώ … και όλοι υποκλίνονται μπροστά της … και ο μνηστήρας μεταμορφώνεται σε chihuahua.
Συμπέρασμα: Είναι μάλλον δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι όλος αυτός ο συμβολισμός των Ιλλουμινάτι συμπιέσθηκε σε ένα βίντεο που κρατά μόνο 3 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα. Είναι ακόμη πιο δύσκολο ότι οι άνθρωποι ακόμη δεν μπορούν να δουν το εμφανές μοτίβο των συμβόλων που βρίσκονται στα ΜΜΕ που υπερβαίνουν τους καλλιτέχνες , τα μουσικά είδη και τα μέσα ενημέρωσης. Μακράν του να είναι τυχαία, αυτά τα σύμβολα έχουν χρησιμοποιηθεί για να αντιπροσωπεύουν την αποκρυφιστική ελίτ και τώρα βρίσκονται παντού.
Πέρα από το να μας μοστράρει τα σύμβολα, το βίντεο του Σκοτεινού Αλόγου λέει μια σκοτεινή ιστορία. Η απύθμενη απληστία της αποκρυφιστικής ελίτ για την απόλυτη δύναμη ενώ απολύει τους ασήμαντους ηγέτες που βρίσκονται από κάτω από αυτήν. Όντως η Katy-Patra παίρνει τους πόρους των διαφόρων βασιλιάδων του κόσμου και τους καταστρέφει. Στο τέλος ανεβαίνει σε μια πυραμίδα των Ιλλουμινάτων και μετατρέπεται σε μια ασταμάτητη φαραώ με μαγικές δυνάμεις. Θα μπορούσε η πλύση εγκεφάλου και η προπαγάνδα να είναι πιο προφανής;
Εν τέλει το Σκοτεινό Άλογο είναι μια προπαγάνδα που απευθύνεται στα παιδιά χρησιμοποιώντας έντονα χρώματα και πιασάρικα άγκιστρα ώστε να τους διδάξει υποσυνείδητα ποιος κυβερνά τον κόσμο και ποιος ελέγχει τα είδωλα που αγαπάνε και μιμούνται. Βέβαια τίποτα από αυτά δεν αναφέρεται καθαρά. Αντίθετα γίνεται μέσω του συμβολισμού … όπως ένα σκοτεινό άλογο.}
Το είδατε; Λοιπόν αγαπητοί μου αναγνώστες τα πράγματα είναι κατά πολύ χειρότερα από την πιο τρελή σας φαντασία. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα