Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΤΗΝ ΓΗ


Χαβαλές. Αυτή είναι η κουβέντα του σοβαρού αποδυτηριάκια. Σβήσαμε σα σήμερα το 2008, για μια ώρα τα φώτα, να δείξουμε ότι ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον. Να διαμαρτυρηθούμε, με το σβήσιμο των φώτων, για την υπερθέρμανση του πλανήτη και για τις κλιματικές αλλαγές.
Χαβαλές. Αυτό είναι το σοβαρό σχόλιο. Ο άνθρωπος έχει οργανώσει τη ζωή του και η όλη του καθημερινότητα είναι απόλυτα δεμένη με δραστηριότητες απόλυτα εχθρικές με το περιβάλλον και αυτό που κάνει είναι η γελοιοποίηση της αντίδρασης απέναντι στο κακό. Είναι η γελοιοποίηση της διαμαρτυρίας.

Σκέτος χαβαλές. Τι θα πει αυτό το κόλπο, με το γύρισμα του διακόπτη στις 8.30 με 9.30 το βράδυ. Αν κάνει, που κάνει κακό ο ηλεκτρισμός και η παραγωγή ηλεκτρισμού και η κατανάλωσή του, κατεβάστε το γενικό. Καταργείστε τον ηλεκτρισμό.
Επιτίθεται στο περιβάλλον το αυτοκίνητο και άντε να βρούμε μια μέρα όπου να συναποφασίσουμε να μην οδηγάμε. Και τι έγινε; Είπαμε. Χαβαλές.
Χωρίς ηλεκτρικό, χωρίς αυτοκίνητα, χωρίς κομπιούτερ και τηλεοράσεις, κάποτε ο κόσμος ζούσε. Και κοιμότανε, και έκανε έρωτα, και φιλοσοφούσε, και τραγουδούσε.
Αν πήρατε πρέφα ότι και στη γη έχετε αλλάξει τα φωτα και στον άνθρωπο βλάπτει η τεχνολογική, η ηλεκτρονική εποχή, καταργείστε την... πρόοδο.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα