Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΠΗΤΜΠΟΥΛ ΜΕ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ



Αυτός ο Βερύκιος είναι για φασίνες βαρέων βαρών λερωμένες, έχει και μια μάπα που μοιάζει με σάπια πλυγούρια. Δεν έχει ξαναγίνει αυτό που διέπραξε, δηλαδή που αφόδευσε με περίσσια δημοσιογραφική χάρη και εσάνς ακαταμάχητης σεξουαλικής τόλμης σε βάρος ενός κυρίου με το όνομα Αύγουστος Κορτώ. Επειδή ο εν λόγω κύριος είναι ή, εκδηλώνεται σαν ομοφυλόφιλος.
Η Αυγουστίνα που της χρειάζεται χρυσαυγίτης κι άλλα τέτοια βγήκαν από το αρσενικό πητπμπούλ με την κάργα αδερφίστικη ραδιοφωνική συμπεριφορά του εν λόγω Βερύκιου. Μόνον ένα ντόπερμαν θηλυκό με ροζ φιογκάκια θα διέσυρε κάποιον, με τόσο φτηνό, τόσο αδερφίστικο τρόπο.
Ζούμε, όμως, σε μια κοινωνία αληταριό σκέτο. Μπορεί ο καθένας να πουστοφέρνει και μετά να ζητάει συγγνώμην. Προσπάθεια Νο2, δηλαδή, για να κλέψει καπάκι πάλι την παράσταση.

Και η κουβέντα ξεκίνησε, δηλαδή η αφορμή ήταν το κορμί, το θηλυκό μυαλό, κάτι τέτοια που είπε, που εννοούσε ο κύριος Αύγουστος Κορτώ. Άμα ο άλλος θέλει να δηλώσει την παρουσίατου, λέω για τον κύριο Βερύκιο, το παίζει θέατρο και τρικυμία στο κεφάλι και μετά Συγγνώμην, έκανα λάθος, παρεκτράπηκα, μετανοώ.
Απίστευτο. Μάπα γιουβαρλάκι που δεν το τρώνε ούτε τα ποντίκια να ζητάει συγγνώμην. Μόνον ένας φιρμάτος φάγκετ της βρετανικής ρόγιουαλ κωρτ, γεμάτος πούντρες και αρώματα, βαρεμένος από εγωπάθεια θα έκανε υπόκλιση εκεί που είχε φτύσει.

Τελικά, ποιος χρειάζεται τον χρυσαυγίτη του;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα