Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Πώς προτιμούν το πέος οι γυναίκες !


Η πιο ακριβής μέτρηση του ανθρώπινου πέους προέρχεται από διάφορες μετρήσεις σε διαφορετικούς χρόνους, αφού υπάρχει φυσική μεταβλητότητα λόγω του επιπέδου διέγερσης, την ώρα της ημέρας, τη θερμοκρασία του δωματίου, τη συχνότητα της σεξουαλικής δραστηριότητας και την αξιοπιστία των μετρήσεων.

Σε σύγκριση με άλλα πρωτεύοντα θηλαστικά, το ανθρώπινο πέος είναι μεγαλύτερο, τόσο σε απόλυτους όρους όσο και σε σχέση με το υπόλοιπο σώμα.

Οι μετρήσεις διαφέρουν, σε μελέτες που βασίζονται στην αυτομέτρηση. Ωστόσο, ο μέσος όρος της στύσης στο ανθρώπινο πέος είναι περίπου 12,9 έως 16,0 cm μήκος και 8,9 έως 9,9 εκατοστά περίμετρο. Το μέσο μέγεθος του χαλαρού πέους είναι γύρω στα 9 εκατοστά.

Είναι προφανές, πως μεγέθη άνω των 20 εκατοστών (σε στύση και πάλι), αντιστοιχούν σε μεγάλο πέος.

Η ανάπτυξη του πέους συμβαίνει στην ηλικία των πέντε ετών, και περίπου ένα χρόνο μετά την έναρξη της εφηβείας το αργότερο μέχρι 17 ετών.

Ορισμένοι περιβαλλοντικοί παράγοντες εκτός από την γενετικούς μπορεί να επηρεάσουν την ανάπτυξη του πέους. Ένα ενήλικο πέος με ένα κάθετο μήκος μικρότερο από 7 cm αναφέρεται στην ιατρική ως μικροφαλλία.

Οι αντιλήψεις για το μέγεθος του πέους είναι διάφορες. Πάντως ένας άνδρας που έχει ένα μεγάλο πέος έχει υψηλότερη αυτοεκτίμηση. Οι φόβοι της συρρίκνωσης του πέους στη λαογραφία έχουν οδηγήσει σε ένα είδος μαζικής υστερίας που ονομάζεται πανικός του πέους, αν και το πέος μπορεί να συρρικνωθεί σε μέγεθος λόγω σχηματισμού ουλής των ιστών που ονομάζεται νόσος του Peyronie. Οι έμποροι των προϊόντων διεύρυνσης του πέους εκμεταλλεύονται τους φόβους των ανδρών.

Το πέος και το όσχεο μπορεί να συσπάται ακούσια σε χαμηλές θερμοκρασίες ή στη νευρικότητα π.χ. όταν κάνει κρύο, στο ψυχρό ντους, όταν ο άντρας αισθάνεται φόβο, αγωνία ή ντροπή. Άντρες χωρίς αρκετή αυτοπεποίθηση νοιώθουν πολλές φορές το πέος τους να συρρικνώνεται υπερβολικά όταν τους παρατηρεί μια γυναίκα. Το ίδιο πέος μπορεί να έχει τελείως φυσιολογικό μέγεθος κατά τη στύση.Το ίδιο φαινόμενο επηρεάζει τους ποδηλάτες από την παρατεταμένη πίεση στο περίνεο από τη σέλα, που οδηγεί στο ότι το πέος και το όσχεο συσπάται ακούσια. Μια λανθασμένη σέλα μπορεί να προκαλέσει στυτική δυσλειτουργία.

Μελέτες των προτιμήσεων μεγέθους πέους από τις γυναίκες

Από μελέτες οι γυναίκες το θέλουν πιο πλατύ από ότι μακρύ, αν μπορούν να επιλέξουν. Η συνολική σεξουαλική ικανοποίηση επηρεάζεται στις γυναίκες από το μέγεθος του πέους. Σημαντικό ποσοστό των ερωτηθέντων γυναικών δίνει ουσιαστική σημασία στο μέγεθος του πέους. Οι περισσότερες γυναίκες, όπως προκύπτει από τις έρευνες το προτιμούν και μακρύ και πλατύ.

Βέβαια το μεγάλο πέος δεν σημαίνει και εύκολος οργασμός για τη γυναίκα. Στην πραγματικότητα, το πολύ μεγάλο μπορεί να αποτρέψει τον οργασμό των γυναικών. Αν όμως τα προσφέρει όλα και μέγεθος και οργασμό οι γυναίκες το προτιμούν.

Ο σωστός συνδυασμός των ερωτικών παιχνιδιών και η κατάλληλη διέγερση μπορεί να κάνει μια γυναίκα να λατρέψει ακόμη κι ένα μικρό πέος.

emedi
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα