Σάββατο 22 Μαρτίου 2014

ΔΕΝ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΤΟ ΣΩΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ



Ένα κάρο παραμύθια έλεγε από τα μπαλκόνια ο Ανδρέας Παπανδρέου μέχρι να γίνει, τελικά, πρωθυπουργός Σου δίνω όλη την ουσία της λεγόμενης πολιτικής.
Από το καλοκαίρι, λοιπόν, του 1974 μέχρι το φθινόπωρο του 1981 ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ είχε υποσχεθεί τα άντερά του. Σ’ όλους. Άνδρες, γυναίκες, νέους, γέρους, εργαζόμενους, βιοτέχνες, καταστηματάρχες, δημόσιους υπαλλήλους, συνταξιούχους, ανέργους, επιστήμονες, καλλιτέχνες, φοιτητές στους πάντες όλους.
Ποτέ δεν είπε ο Ανδρέας ότι θα κάνει αυτά που ήταν υποχρεωμένος να κάνει από την Ευρώπη. Ούτε κάποια πράγματα που τελικά συνέβησαν επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε να τα αποφασίσει η ΝΔ, Σιγά τώρα.

Τι θέλω να πω; Πούλησε σοσιαλισμό το ΠΑΣΟΚ. Δεν είναι σοσιαλιστικό μέτρο ο πολιτικόςγάμος. Ότι απέναντι στο κράτος δυο άνθρωποι θεωρούνται παντρεμένοι και χωρίς την ευλογία ενός παπά.
Σα σήμερα, 22 Μαρτίου, το 1982, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο νομιμοποιείται ένας γάμος και πολιτικά, όχι απαραίτητα θρησκευτικά, εκκλησιαστικά. Δεν είναι επίτευγμα αυτό του… σοσιαλιστικού κινήματος. Ισχύει και προ ΠΑΣΟΚ σε καραμπινάτες δεξιές, καπιταλιστικές χώρες.
Άσε ότι σχεδόν όλοι όσοι θέλουν να κάνουν τη μαλακία να παντρευτούν, ακόμα κι αν περάσουν από τον δήμαρχο, κάνουν και μια παράσταση στην εκκλησία.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα