Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

O άνθρωπός σου ΔΕΝ κρίνεται από το ηλιακό του ζώδιο

silk-painting-yvonne-feavearyear

Πολλοί άνθρωποι νομίζουν ότι το «σωστό» ζώδιο κάνει το «σωστό» ταίρι. Μύθος! Αν και το ζώδιο του Ήλιου είναι ένας δείκτης, δεν είναι ο μόνος και κάποτε ούτε ο σημαντικότερος. Υπάρχουν πολύ περισσότερα που θα πρέπει να λάβει κανείς υπόψη, τουλάχιστον αστρολογικά, αναζητώντας τον ιδανικό του σύντροφο.

Η σύγκριση των γενέθλιων χαρτών δύο ατόμων, η συναστρία δηλαδή, ή ο χάρτης σχέσης μπορούν να μας δείξουν πώς «δένουν» δύο άνθρωποι, πόσο συμβατοί είναι.

Αν απουσιάζουν ορισμένες θετικές όψεις ανάμεσά τους, η σχέση συχνά δεν έχει κανένα μέλλον. Μπορεί να υπάρχει έλξη, μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά τα πράγματα συνήθως δεν οδηγούν πουθενά. Μερικές φορές πάλι, υφιστάμενες σχέσεις καταλήγουν να γίνονται πεδίο μάχης ή νευρωτικών συμπεριφορών, αν οι πλανήτες του ζευγαριού δεν ευθυγραμμίζονται σωστά.


Οι σημαντικότερες όψεις συμβατότητας περιλαμβάνουν τους συνδυασμούς:

Ήλιου-Σελήνης

Σελήνης-Σελήνης

Αφροδίτης-Άρη

Αφροδίτης-Σελήνης

Αφροδίτης-Δία

Αφροδίτης-Ωροσκόπου

Ήλιου-Αφροδίτης

Ωροσκόπου-Ήλιου

Ωροσκόπου- Σελήνης

Ωροσκόπου- Δία

Ήλιου-Ήλιου

.

Η Σελήνη δείχνει τη συναισθηματική ζωή αντρών και γυναικών, αλλά στον χάρτη ενός άντρα δείχνει επιπλέον όλες τις γυναίκες της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης μητέρας και συζύγου.

Η Αφροδίτη είναι επίσης σημαντική σε έναν ανδρικό χάρτη, αφού δείχνει τον τύπο γυναίκας που επιθυμεί και με την οποία θέλει να είναι ζευγάρι. Η Αφροδίτη είναι οι επιθυμίες, και αντιπροσωπεύει τον τύπο γυναίκας από τον οποίο έλκεται ένας άνδρας, ενώ η Σελήνη, δείχνει τα συναισθήματα και σε έναν ανδρικό χάρτη τη σύζυγο, που μπορεί να διαφέρει από τον τύπο γυναίκας που δείχνει η Αφροδίτη του. Μερικές φορές, ένας άνδρας μπορεί να έλκεται από κάποιον συγκεκριμένο τύπο γυναίκας, αλλά στο τέλος να παντρεύεται έναν άλλο τύπο, αυτόν που αντιπροσωπεύει η Σελήνη του. Αυτό συμβαίνει, κυρίως όταν Σελήνη και Αφροδίτη βρίσκονται σε σύγκρουση. Όταν η Σελήνη και η Αφροδίτη συνδυάζονται αρμονικά, ο τύπος γυναίκας που επιθυμεί ταιριάζει με τον τύπο γυναίκας που θα ήθελε για σύζυγο.

Πολύ σημαντική είναι η σύνδεση Ήλιου-Σελήνης. Ο άνδρας μπορεί να είναι Τοξότης και η γυναίκα Ταύρος. Αν, όμως, η γυναίκα έχει Σελήνη στον Τοξότη, είναι συναισθηματικά Τοξοτίνα σε κάποιο βαθμό και υπάρχει ισχυρότερη συναισθηματική επαφή με τον άνδρα Τοξότη. Η σύνδεση Ήλιου-Σελήνης μπορεί να είναι μία από τις ισχυρότερες συνδέσεις σε έναν χάρτη, και λειτουργεί καλύτερα αν η Σελήνη είναι της γυναίκας και ο Ήλιος του άνδρα. Αν αυτά τα δύο άτομα συναντηθούν, ακόμα κι αν τα ηλιακά τους ζώδια έχουν διαφορές, μπορεί να υπάρξει μεταξύ τους συναισθηματική επαφή.

Άλλη μια ισχυρή σύνδεση είναι εκείνη Σελήνης-Σελήνης. Για παράδειγμα, ο άνδρας μπορεί να είναι Τοξότης και η γυναίκα Ζυγός. Αν όμως ο άνδρας έχει Σελήνη στον Υδροχόο, και η γυναίκα Σελήνη στο Ζυγό που είναι συμβατός με τον Υδροχόο, υπάρχει επίσης μια ισχυρή συναισθηματική επαφή. Μερικές φορές, τα άτομα αυτά αισθάνονται αμοιβαία φυσική έλξη ο ένας προς τον άλλο.

Οι όψεις της Αφροδίτης προς τον Άρη ή τον Ήλιο είναι πάντα σημαντικές σε μια μακρόχρονη σχέση. Οι όψεις Αφροδίτης-Ήλιου δίνουν αμοιβαία αγάπη και εκτίμηση, και οι όψεις Αφροδίτης-Άρη δίνουν αγάπη και σεξουαλική συμβατότητα.

.

Αφροδίτη-Ήλιος-Σελήνη-Άρης-Ωροσκόπος-Δίας είναι δείκτες συμβατότητας και δείχνουν:

Σελήνη-Ωροσκόπος ή Δύση = σύνδεση ψυχών

Ήλιος-Δίας = ένας ευεργετικός σύντροφος ή σχέση

Ήλιος-Ωροσκόπος = ψυχική σύνδεση, η σχέση νιώθεται ως καρμική

Αφροδίτη-Ερμής = θερμά συναισθήματα, καλή επικοινωνιακή ικανότητα

Άρης-Δίας = σχέση δυναμική, εύνοια στην απόκτηση χρημάτων

Αφροδίτη-Δίας = αγάπη, χαρά, εύνοια στα εισοδήματα

Αφροδίτη-Κρόνος =  χρονική διάρκεια, σταθερότητα, κέρδη

Αφροδίτη-Ουρανός =  σχέση συναρπαστική, ίσως όχι μακροχρόνια

Αφροδίτη-Ποσειδώνας = σχέση διαισθητική, ζεστή ή πνευματική, αγάπη ανιδιοτελής

Αφροδίτη-Πλούτωνας = ένταση και βαθιά συναισθήματα

Κρόνος-Σελήνη σε μαλακές όψεις = σταθερότητα, ασφάλεια, αφοσίωση, πίστη

Άρης-Άρης = δυναμική αλληλεπίδραση, συχνά σεξουαλική έλξη

Ήλιος-Ήλιος = φυσική συγγένεια του ενός με τον άλλο, σημαντικό επίπεδο κατανόησης του άλλου

.

Το Νερό είναι συμβατό με Νερό και Γη, ο Αέρας με Αέρα και Φωτιά, και η Φωτιά με Φωτιά και Αέρα. Μία από τις δυσκολότερες συνδέσεις ηλιακών ζωδίων είναι μεταξύ Νερού και Φωτιάς.

Καμία από τις παραπάνω όψεις δεν κάνει από μόνη της την «ιδανική» σχέση. Θα πρέπει να μελετηθούν όλες οι όψεις μεταξύ των δύο ατόμων, αλλά αυτός είναι ένας μπούσουλας των πιο σημαντικών.

Μερικές φορές υπάρχουν αρνητικές όψεις που μπορούν να αποδυναμωθούν, λόγω της ύπαρξης κάποιων θετικών όψεων.  Ελάχιστοι χάρτες είναι τέλειοι, όπως ακριβώς και ελάχιστες σχέσεις. Είμαστε όλοι άνθρωποι με αδυναμίες και ελαττώματα και στους χάρτες αυτό φαίνεται καθαρά.  Ωστόσο, για μια σχέση μακροχρόνια, θα πρέπει να υπάρχουν κάποιες από τις παραπάνω όψεις για να μας φέρουν κοντά με τον άλλο αλλά και για να μας κρατήσουν μαζί.

Οι όψεις λειτουργούν καλύτερα αν είναι τρίγωνα, εξάγωνα, και μερικές φορές σύνοδοι, που θεωρούνται πιο αρμονικές κι έχουν θετική επίδραση στη σχέση. Τα τετράγωνα, οι αντιθέσεις και ορισμένες σύνοδοι είναι λιγότερο επιθυμητές όψεις και μερικές φορές εντελώς αρνητικές, πάλι όμως σε συνάρτηση με το σύνολο του χάρτη.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα