Κυριακή 13 Απριλίου 2014

10 όχι τόσο δημοφιλείς αιτίες που δεν βρίσκεις άντρα !!


Τα κλασικά κουσούρια που σου στερούν ένα ταίρι ξέρεις, πως δεν τα έχεις. Ούτε το λάθος άντρα ψάχνεις, ούτε είσαι ορκισμένη εργένισσα. Τι φταίει λοιπόν και είσαι μόνη σαν το λεμόνι; Σου έχουμε κάποιες αιτίες που ίσως δεν έχεις σκεφτεί.

1. Είσαι παντρεμένη με τους φίλους/ φίλες σου/
Και οι φίλοι και ειδικά η δική τους προσωπική κατάσταση, μπορεί να επηρεάσει βαθιά και τη δική σου προσωπική ζωή. Τα τινά είναι δύο: είτε είναι όλες οι φίλες καπαρωμένες και κάνεις παρέα μόνο με ζευγάρια, είτε είναι όλες ελεύθερες και σε ξεμυαλίζουν σε μια άτυπη υπόσχεση εργένικης ζωής. 

2. Λες τα πάντα -μα τα πάντα στη μαμά σου:

Το να είναι η μαμά σου η καλύτερή σου φίλη, ίσως αποτελεί το κλειδί της μοναξιάς σου. Από την αγάπη της, η μαμά σου θα θέλει πάντα το καλύτερο για σένα και δυστυχώς, κάποιες αντιλήψεις της, μπορεί να ανταποκρίνονται σε μια άλλη εποχή, κι όχι στην εποχή του ίντερνετ και των social media. Για παράδειγμα, στην εποχή της μαμάς σου, χωρίς κινητά κι μέιλ, ο άντρας έπρεπε να σου ζητήσει από την τετάρτη να βγείτε μαζί το Σάββατο ενώ σήμερα με ένα sms μπορείς να κανονίσεις μια έξοδο σε 2 ώρες. Η μαμά σου ποτέ δε θα επικροτούσε μια τέτοια συμπεριφορά.


3. Λες τα πάντα στους υποψήφιους αγαπημένους:

Με το που γνωρίζεις ένα αγόρι, ξεκινάς να μιλάς. Συχνά, πάνω στον ενθουσιασμό σου κι επειδή θέλεις να πεις πολλά και να παρουσιάσεις ωραιότατα τον εαυτό σου, τα λες όλα. Οι πρώην, οι σχέσεις, οι φιλίες, η οικογένειά σου, οι έχθρες στη δουλειά και γενικά η υπερπληροφόρηση, μπορούν να τον αποθαρρύνουν να συνεχίσει.


4. Δεν πολύ-γουστάρεις τον εαυτό σου:

Σίγουρα ξέρεις κι εσύ κάποια φίλη σου που είναι 40 κιλά καλλονή κι όμως, λέει πως είναι χοντρή και άσχημη. Ε, για κοιτάξουν καλύτερα, μήπως αυτή η φίλη σου είσαι εσύ. Α γνωρίζεις ένα Χριστιανό και φροντίζεις να του λες διαρκώς πόσο χάλια μαύρα είσαι, γιατί κι εκείνος να μείνει παραπάνω για να διαπιστώσει όσα του λες.

5. Οι προσδοκίες σου είναι μη ρεαλιστικές.

Ας είμαστε ειλικρινείς. Εσύ τέλεια δεν είσαι και γιατί να είναι ο υποψήφιος αγαπημένος σου Ίσως πιστεύεις πως τα στάνταρ σου είναι χαμηλά αλλά στην ουσία του πράγματος για σκέψου γιατί απέρριψες έστω και ένα ραντεβού με τους προηγούμενους πέντε άντρες που στο ζήτησαν.

6. Η αρνητικότητα είναι το μεσαίο σου όνομα:

Δεν είναι μόνο η άρνησή σου να βγεις με συγκεκριμένα αρσενικά, ούτε και η άρνησή σου να δεις τα θετικά στοιχεία επάνω σου. Αν το πιστεύεις, τα αρσενικά μυρίζουν την κατήφεια και την μιζέρια πάνω σου. Μην αφήνεις τις προηγούμενες κακές επιλογές να σε κρατούν μόνη, μην αφήνεις τις αρνητικές κριτικές να σε κρατούν μπακούρι και γενικά, σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε.

7. Είσαι επικριτική και ανασφαλής

Είσαι το κατ΄εξοχήν πλάσμα που θα κράξει τους γύρω του για τις επιλογές τους στα προσωπικά αλλά ταυτόχρονα, εξαιτίας της συμπεριφοράς σου αυτή, γίνεσαι ακόμα πιο ανασφαλής στις δικές σου επιλογές. Βλέπεις μια κοπέλα με καμπύλες στην πλαζ παρέα με ένα κούκλο κι απορείς πως εκείνος γύρισε να την κοιτάξει και την ίδια στιγμή δένεις ακόμα πιο σφιχτά το δικό σου παρεό. Σταμάτα να ζεις για τους άλλους. Ζήσε για σένα και μην ξεχνάς πως μια ζωή την έχουμε.


8. Δεν δέχεσαι κοπλιμέντα και θετικές χειρονομίες:

Σίγουρα κάποια κοπλιμέντα γίνονται με λάθος τρόπο. Υπάρχουν όμως και χειρονομίες από γνήσια αρσενικά που καλό είναι να μην τις απορρίπτεις. Και εμπάσει περιπτώσει, αν δεν φλερτάρεις και λίγο, αν δεν ανταλλάξεις τα χνώτα σου τα αρσενικά στα δοκιμαστικά όπως είναι τα κοπλιμέντα, πως να τα πας καλά στις κανονικές πίστες.


9. Η απόγνωση, έχει ποτίσει το πετσί σου.

Την αλήθεια να την πούμε: από τότε που σχόλασε ο τελευταίος δεσμός και παντρεύτηκαν οι τελευταίες κολλητές, νιώθεις μια απόγνωση. Μην γελιέσαι: η απόγνωση σου βγαίνει σε κάθε επόμενη γνωριμία και πρέπει να μάθεις να απολαμβάνεις ακόμα και τα απλά ραντεβού κι όχι να πηγαίνεις σε αυτά σαν γεροντοκόρη έτοιμη για γάμο και παιδιά.


10. Δεν απολαμβάνεις την εργένικη ζωή σου:

Eίναι άκρως αποτρεπτικό για έναν άντρα να βλέπει μια γυναίκα μισή, που ψάχνει ένα ταίρι για να απολαύσει επιτέλους τη ζωή της. Προσπάθησε να νιώθεις πλήρης σε ό,τι κι αν κάνεις και σύντομα, ο αέρας της χορτάτης γυναίκας, θα φανεί και στην αύρα σου.

Μείνε συντονισμένη για συμβουλές σπαρταριστές για το που θα βρεις τον καλό άντρα σήμερα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα