Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ανεπιτυχή Προσπάθεια Σύλληψης Της Βασίλλισας Της Αγγλίας Ελισάβετ Στη Ρώμη Στις 3 Απριλίου!!!

                              Καταζητείται: Elizabeth "Windsor"

Λοιπόν, η Βασίλισσα Σαύρα έχει μπλεξίματα ... 
Ειδοποίηση από το γραφείο του σερίφη του υποκαταστήματος της Ρώμης του The  International Common Law Court of Justice (ICLCJ)
3 Απριλίου, 2014, 18:00 GMT Εσωτερικό Ανακοινωθέν Ρώμης και Βρυξελλών
Σήμερα, δύο δεόντως εξουσιοδοτημένοι σερίφηδες του Γραφείου μας επιχειρήσαν να εφαρμόσουν το μόνιμο ένταλμα σύλληψης  (ICLCJ διάταγμα δικαστήριου αριθ. 02252013-004, με ημερομηνία 4 Μαρτίου 2013) κατά της Ελισάβετ Windsor aka Queen Elizabeth II κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στη Ρώμη, και να την συλλάβει ως καταδικασμένη εγκληματία και φυγά από τη δικαιοσύνη.
Στην έκθεσή τους που έχει κατατεθεί στο Γραφείο μας, αναφέρουν τα εξής:

«Εγώ, ο Domingo Santori, συνοδευόμενος από τον Carlo Freschi, προσπάθησα να συλλάβω την Elizabeth Windsor, σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση των Βρυξελλών της 4ης Μαρτίου 2013.
" Περίπου στις 11:50 π.μ. σήμερα, ώρα Ρώμης πλησιάσαμε την αναφερόμενη περιοχή της συνάντησής της με τον Πρόεδρο Napolitano στο Προεδρικό Μέγαρο στη Ρώμη και ανακαλύψαμε από μία επίσημη ανώτερη πηγή του Παλατιού ότι η συνεδρίαση είχε μεταφερθεί σε άγνωστη τοποθεσία. 
Η έλλειψη οποιασδήποτε ασφάλειας στο παλάτι εκείνη την ημέρα φαίνεται να επιβεβαιώνει τη δήλωσή του. Στη συνέχεια αποφασίσαμε να  συλλάβουμε την Windsor αργότερα, κατά την συνάντηση της με τον Πάπα Francis στο Domus Sanctae Marthae, κοντά στο Βατικανό. .
"Όταν φτάσαμε στο Domus στις 1:05 μ.μ., συναντηθήκαμε με μία αρκετά μεγάλη δύναμη ασφάλειας που αποτελούταν από μέλη της εθνικής Αστυνομίας, αλλά κανένα μέλος της ασφάλειας του Βατικανού, κάτι ιδιαίτερα ασυνήθιστο. Έχουμε την εντύπωση ότι η Εθνική Αστυνομία γνώριζε την πρόθεσή μας και μας περίμενε.
"Παρουσιάσαμε το ένταλμα σύλληψης στον υπεύθυνο της Εθνικής Αστυνομίας και τον ενημερώσαμε για την πρόθεσή μας να επιβάλλουμε τη δικαστική απόφαση και ζητήσαμε την συνδρομή του σε αυτήν την νομική διαδικασία. 
Ο υπεύθυνος δεν  συμφώνησε  και αρνήθηκε να προσδιορίσει τον εαυτό του. Μας είπε ότι θα προχωρούσε στη σύλληψη μας, αν προσπαθούσαμε να εκτελέσουμε τη σύλληψη ή να «απειλήσουμε τον Πάπα" με οποιονδήποτε τρόπο. 
Κάποιοι αστυνομικοί στη συνέχεια κατάσχεσαν την βίντεο κάμερα μας και με άσκηση βίας μας απομάκρυναν από την περιοχή. Η φωτογραφική μηχανή μας δεν επιστράφηκε.Έχουμε καταθέσει επίσημη καταγγελία στην Εθνική Αστυνομία.
«Είναι σαφές για εμάς ότι η ιταλική κυβέρνηση συνεργαζόταν ενεργά στην προστασία της κατάδικου Elizabeth Windsor.
Προτείνουμε να χρησιμοποιηθεί από εμάς στο μέλλον μεγαλύτερη δύναμη και η οποία θα στηριχθεί σε καλύτερη πληροφόρηση σχετικά με τις κινήσεις εκείνων που πρόκειται να συλληφθούν. 
Μπορούμε, επίσης, να ζητήσουμε από το Δικαστήριο να εκδώσει ένα επίσημο υπόμνημα διαμαρτυρίας στην ιταλική κυβέρνηση για τις δράσεις της σήμερα και επίσης να προσπαθήσει το Δικαστήριο να διορίσει τις τοπικές αστυνομικές δυνάμεις  ώστε να μας βοηθήσουν.
" Ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα λόγια ενός από τους αστυνομικούς που μας επιτέθηκαν στο Domus  ότι« Εσείς απλά σπαταλάτε το χρόνο σας έτσι κι αλλιώς, Il Papa (ο Πάπας) δεν είναι καν εκεί. 
Δεν είμαστε πεπεισμένοι ότι οι υποτιθέμενες συναντήσεις μεταξύ Elizabeth Windsor  του Πάπα και του Προέδρου έλαβαν πράγματι χώρα κατά τον τρόπο που περιγράφεται στον κόσμο των μέσων ενημέρωσης. 
Η απουσία ασφάλειας του Βατικανού στο Domus εκείνη την ημέρα ήταν αισθητή και ασυνήθιστη, δεδομένου ότι θεωρείται περιουσία του Βατικανού.
«Έχουμε γνώση, επίσης, για την ιστορία κάλυψης που κυκλοφορεί στον κόσμο των μέσων ενημέρωσης σήμερα ότι ο Πάπας Francis συναντήθηκε με την Elizabeth Windsor στο Βατικανό.Ξέρουμε ότι αυτή είναι ψευδής και ότι η πραγματική συνάντησή τους έλαβε μέρος σε άγνωστη τοποθεσία αφού συναντήθηκαν αρχικά στο Domus, το οποίο είναι η λεγόμενη ιδιωτική κατοικία του «Πάπα».
Υπεγράφη,  D. Santori και συνυπογράφηκε από τον C. Freschi, 
Σερίφηδες  του International Common Law Court, Γραφείο Ρώμης  
18:00 GMT 
3 του Απρίλη του 2013
Εκδόθηκε από το ITCCS ITCCS Central and the International Common Law Court of Justice www.iclcj.com
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα