Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

5 τρόποι για να αλλάξετε την ενέργεια της ζωής σας χωρίς να αλλάξετε έπιπλα




Ήρθε η ώρα να γεμίσουμε εμάς και το σπίτι μας με φρέσκια αναζωογονητική ενέργεια. Το πρώτο και πολύ σημαντικό πριν ξεκινήσουμε αυτή τη διαδικασία είναι να κατανοήσουμε ότι όπως εμείς κάνουμε αποτοξίνωση στο σώμα μας ώστε να μπορούμε να αφομοιώσουμε τα ευεργετικά συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός μας, έτσι και το σπίτι μας πριν δεχτεί τις νέες ποιότητες, πρέπει να έχει καθαριστεί πραγματικά καλά σε φυσικό κι ενεργειακό επίπεδο. 
Χρειάζεται να κατανοήσουμε ότι ένα βρώμικο σπίτι είναι αδύνατον να έλξει και να συντηρήσει την θετική ενέργεια. 
Κι ας πάμε να δούμε μερικούς τρόπους αναζωογόνησης: 

1. Ενέργεια από τα λουλούδια: Μαζέψτε μερικά άνθη που αγαπάτε από την εξοχή, αν όμως η εξόρμηση στην εξοχή δεν είναι εφικτό για εσάς, απλά αγοράστε τα λουλούδια που αγαπάτε. Τοποθετήστε τα άνθη σε ένα σκεύος πυρέξ και γεμίστε το με νερό φίλτρου ή εμφιαλωμένο. Αφήστε το μπολ στο μπαλκόνι σας για ένα 24ώρο αλλά φροντίστε το φεγγάρι να είναι σε γέμιση. Το επόμενο πρωί ρίξτε αυτό το ενεργοποιημένο νερό σε βαποριζατέρ, προσθέτοντας τα εξής φυσικά αιθέρια έλαια : 5 σταγόνες πορτοκάλι, 7 μανταρίνι, 6 δενδρολίβανο και ψεκάστε επιμελώς όλο σας το σπίτι. Θα ανεβάσει την ενέργεια του, θα το αναζωογονήσει και πραγματικά θα το νιώσετε φρέσκο σαν ένα κάμπο με βότανα κι εσπεριδοειδή δέντρα. Μπορείτε να το χρησιμοποιείτεόποτε όσο συχνά θέλετε. 
2. Ενέργεια από τα ορυκτά: Σε ένα ποτήρι νερό φίλτρου ή εμφιαλωμένο, από το βράδυ, τοποθετείστε από ένα μικρό κομμάτι από τα εξής ορυκτά : διαμάντι hergimer, αυτοκρατορικό τοπάζι και γρανάδα. Το πρωί μόλις ξυπνήσετε πιείτε αυτό το νερό. Σίγουρα θα σας τονώσει (οπωσδήποτε τα ορυκτά να είναι ενεργειακά καθαρισμένα). Μετά από 15 λεπτά πάρτε μια κουταλιά από γύρη και μέλι και μετά από 20 λεπτά συνεχίστε με τον εξής δυναμωτικό χυμό : Βάλτε στο μπλέντερ 2 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσι, 2-3 καρύδια, 2-3 αμύγδαλα, 1 μήλο, 1 κουταλάκι του γλυκού  υποφαές, 1 κουταλάκι του γλυκού  goji berry, μια φετούλα φρέσκο τζίντζερ, 1 καρότο και 1 πρέζα κανέλα. Αλέστε τα, στύψτε στη συνέχεια 2-3 γκρέιπφρουτ κι ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί. Αν δεν σας αρέσουν τα γκρέιπφρουτ, δοκιμάστε το χυμό αυτό με πορτοκάλια. Μετά από λίγο μπορείτε να πάρετε το πρωινό σας και να αρχίσετε την ημέρα σας δυναμικά. 
3. Ενεργειακό μπάνιο: Γυρίζοντας σπίτι από τη δουλειά, ένα αναζωογονητικό μπάνιο θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε την ημέρα σας. Γεμίστε την μπανιέρα σας με νερό, ρίξτε ένα κουτί από γάλα καρύδας, ένα κουτάλι της σούπας μέλι, 3 κουταλιές της σούπας άλατα epsom και σε 10 ml λάδι τζοτζόμπας, προσθέστε τα εξής φυσικά αιθέρια έλαια : 6 σταγόνες πορτοκάλι, 6 βασιλικό ή μέντα, 2 γκρέιπφρουτ, 5 λεμόνι. Αν θέλετε να το κάνετε πρωί, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα αιθέρια έλαια με τα εξής : 7 σταγόνες περγαμόντο χωρίς περγαμπτένιο , 5 βασιλικό, 6 δενδρολίβανο διότι τα εσπεριδοειδή αν βγείτε στον ήλιο δημιουργούν κηλίδες στο δέρμα. 
4. Ενέργεια από τα βότανα: Αν δεν έχετε χρόνο για να μπείτε στη μπανιέρα, φροντίστε να έχετε στο ψυγείο βρασμένα βότανα όπως δενδρολίβανο, πορτοκαλόφλουδες, θυμάρι. Αραιώστε με λίγο ζεστό νερό και ρίξτε επάνω σας στο τέλος του ντουζ. Απλά ταμπονάρετε το σώμα σας κι αφήστε τα βότανα να δράσουν. Για να συντηρήσετε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα στο σπίτι μπορείτε στον αρωματολύχνο σας να καίτε αιθέρια έλαια που έχουν αυτή τη δράση. Όπως έχετε καταλάβει, αυτή την ποιότητα την κατέχουν πολύ καλά τα εσπεριδοειδή. Σας δίνω μερικούς συνδυασμούς για να πειραματιστείτε πιο σας ταιριάζει καλλίτερα. Λεμόνι με μέντα ή νερολί, πορτοκάλι με κανέλα ή δενδρολίβανο, βασιλικός με περγαμόντο, λεμονόχορτο με γιασεμί, φασκόμηλο με λεμόνι ή δενδρολίβανο. γεράνι με οποιοδήποτε αιθέριο θέλουμε να το συνδυάσουμε. 
5. Προστασία από την αρνητική ενέργεια: Ο χώρος μας είναι ένα κομμάτι της ζωή μας. Αναγνωρίζω ότι η καθημερινότητα όλων μας έχει ιδιαιτερότητες, αλλά εμείς είμαστε που φτιάχνουμε τη ζωή μας εν τέλει με τις επιλογές μας. Το σημαντικό είναι να μην παραδοθούμε στην αρνητική ενέργεια. Να συνεχίσουμε να δρούμε συνειδητά και να βρίσκουμε τρόπους έστω και απλούς ώστε να φέρνουμε το φώς στην κάθε μέρα μας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα