Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

ΙΕΡΑΡΧΙΑ

Θεωρείται και πιστεύεται από το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας μας σήμερα πως υπάρχει μόνο η ύλη σαν ζωντανή κοινωνία και κοινότητα, και πως δεν υπάρχει άλλη νοήμων ζωή, πέραν του ορατού, φαινομενικού κόσμου. Αυτήν για χρόνια προσπαθούν να ερμηνεύσουν και να ανακαλύψουν οι επιστήμονες.


Ονειροβατούν οικτρά.




Κι αυτό γιατί υπάρχει νοήμων ζωή, πέραν του κόσμου που αντιλαμβανόμαστε. Κι όχι μόνο υπάρχει, αλλά γνωρίζει, παρακολουθεί, και ενημερώνεται για ότι έχει να κάνει με την εξέλιξη του πλανήτη. Είναι ο λεγόμενος ουρανός ή κάπως έτσι, όπως αποκαλείται από τις θρησκείες. Αφορά μία τεράστια Ιεραρχία, η οποία ορίζει και επιβλέπει, ότι συμβαίνει επάνω στον πλανήτη μας. 

Υπάρχουν δύο γραμμές σε αυτήν. Εμάς μας αφορά η Λευκή Ιεραρχία του πλανήτη, και εκεί ζουν, όλοι οι Δάσκαλοι που πέρασαν ποτέ από τη γήινη ζωή.

Αφορά το Χριστό, το Βούδα, τις οντότητες του Κάρματος, το Σωκράτη, το Μιχαήλ Άγγελο, και όλους όσους ξεχωριστούς ανθρώπους έζησαν ανάμεσα μας κατά τη διάρκεια των αιώνων.

Ένας άνθρωπος ο οποίος βρίσκει αυτό που πραγματικά είναι, μπορεί φτάνοντας σε ένα επίπεδο, να έρθει σε άμεση επαφή μαζί τους, ώστε να μπορέσει να ζήσει ευτυχισμένος, και να ολοκληρώσει την πορεία της εξέλιξης του πάνω στη Γη.

Η αφετηρία γι' αυτό, είναι η είσοδος του στην "Ατραπό της εξέλιξης", και η "φοίτηση του", στις διάφορες τάξεις που υπάρχουν, ξεκινώντας από τη δοκιμαστική Ατραπό, μπαίνοντας κατόπιν στη μαθητεία, η οποία οδηγεί, στον ουσιαστικό Δρόμο. Αυτός με τη σειρά του αποτελείται από άλλους βαθμούς εξέλιξης.

Όλα αυτά οδηγούν σε μια ζωή ηρεμίας και γαλήνης μέσα στην Αγάπη και το Φως, αφού ο άνθρωπος θα έχει εξαλείψει τον φόβο, τη διχόνοια, και τα τρωτά σημεία της προσωπικότητας του. Κι αυτό γιατί η όλη διαδικασία αφορά τον έλεγχο των κατώτερων φορέων του, που είναι το υλικό του σώμα, τα ανεξέλεγκτα συναισθήματα του, και η σκέψη του, που είναι και η μεγαλύτερη αιτία της τωρινής δυστυχίας του.

Όποιος νομίζει πως έχει βάσανα, και πως αν πεθάνει θα ελευθερωθεί, είναι επίσης γελασμένος. 
Γιατί για όλους η πορεία είναι να ξεπεράσουν την προσωπικότητα, και μέσω των σκαλοπατιών της εξέλιξης να ελευθερωθούν, ώστε να μην ξαναγεννηθούν σε αυτό το πεδίο με υλικό σώμα. 
Μέχρι τότε, θα έρχονται και θα ξανάρχονται, μέχρι να ολοκληρώσουν την εξέλιξη.

Όλοι όσοι ζούμε εδώ το επιλέξαμε. Και αν αρνείται ο εγωισμός, το μυαλό μας, ή άλλα κολλήματα μας να το δούμε, με τον τρόπο αυτό, είναι σαν να αναιρούμε οι ίδιοι κάτι το οποίο διαλέξαμε.

Η εποχή είναι κρίσιμη. Το ανθρώπινο γένος αλλάζει φυλή. Προχωρά εξελικτικά στο επόμενο στάδιο. Αυτό σημαίνει πως δίνεται μεγάλη ευκαιρία σε όλους τους ανθρώπους να προχωρήσουν. Όποιοι το αρνούνται, είναι άγνωστο το πια κατάληξη θα έχουν. 

Έχει εξελιχθεί το μεγαλύτερο μέρος των Ανώτερων επιπέδων, και η Γη έχει μείνει πίσω. Είναι λοιπόν υπό αυτή την έννοια, "θέλημα Θεού" η εξέλιξη. Γι' αυτό και η τάση των ανθρώπων να μάθουν, και να οδηγηθούν σε κάτι άλλο, πέραν των όσων γνώριζαν έως σήμερα.

Η "άλλη πλευρά", αυτό δεν θέλει να συμβεί. Κι αυτό γιατί όσο ο κόσμος παράγει την ενέργεια του φόβου, και παραμένει στάσιμος, μη προχωρώντας στην εξέλιξη ώστε να εκπέμπει άλλες δονήσεις, είναι δούλος μόνο στο να παράγει αυτή την ενέργεια, (κάτι σαν μπαταρία), και να δουλεύει ως σκλάβος για να επωμίζονται λίγοι, σε βάρος των πολλών, τον πλούτο και την τροφή αυτού του πλανήτη.
Ο μόνος εχθρός τους ανθρώπου είναι ο φόβος. Κι αυτόν προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν με κάθε μέσο.

Η εντολή όμως δόθηκε. Επιστροφή δεν υπάρχει, και ότι γίνεται περί εκφοβισμού τελευταία, είναι οι τελευταίες προσπάθειες να κρατήσουν το κλίμα ως έχει. 

Έρχεται λαμπρό μέλλον. Μία "χρυσή εποχή" για όλη την ανθρωπότητα. Δεν μπορεί ακόμα να φανεί. Αλλά αυτός είναι και ο λόγος που όλοι εμείς που αγωνιζόμαστε να λάμψει ξανά το Φως, ονομαζόμαστε "Πολεμιστές του Φωτός"


Την Αγάπη μου, σε κάθε Μονάδα Φωτός αυτού του πλανήτη


 Νίκη Σλαύκου

magicalchemistis


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα