Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΛΟΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ



Να στο πω απότομα και κατάμουτρα, κύριε μαλάκα. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να γίνει ένα ματς ποδοσφαίρου, αυτός ο συγκεκριμένος τελικός ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκού, όταν η κοινωνία σου δεν είναι άξια γι' αυτό. Τι έγινε, ρε. Μπήκαν οι Ρώσοι στην Κριμαία; Μια γιορτή ποδόσφαίρου είναι ένας τελικός και για να... μην το γιορτάσουν όπως ξέρουν, όπως θέλουν οι “φίλαθλοι” θα πρέπει εγώ να πληρώσω κερατιάτικα 4.500 αστυνομικούς.

Έτσι είναι. Ποιος μαλάκας θα φεσωθεί τα έξοδα, μεροκάματα, υπερωρίες, βενζίνες, ελικόπτερα, λυκόσκυλα, όλον αυτόν το σαματά, όλη αυτή την κινητοποίηση για την προστασία της εννόμου τάξεως, επειδή κάποιοι, κι είναι χιλιάδες αυτοί οι κάποιοι, ντοπαρισμένοι από τις αθλητικές φυλλάδες, την βλέπουν τη δουλειά λος μπουρδέλος και σία; Εγώ! Εγώ ο φορολογούμενος πολίτης, ποιος άλλος, εγώ θα ξηλωθώ πάλι.
Γι' αυτό, επιμένω, ότι όταν σαν κοινωνία, σαν κράτος έστω, δεν έχεις καταφέρει ακόμα να στέκεσαι αθλητικά, πολιτισμένα απέναντι σ' ένα ποδοσφαιρικό ματς, είναι προτιμότερο να μην γίνει αυτό το κωλομάτς.
Φοβερά πράγματα. Και πληρώνω περιττά κρατικά έξοδα για τον τελικό στο ΟΑΚΑ και διασύρεται διεθνώς η εικόνα της παρτίδας μου. Άντε να χαθείτε.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

1 σχόλιο:

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα