Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η Υπόγεια Πόλη Τέλος για τις Σχέσεις και το Πώς θα Βρούμε τον Άνθρωπό Μας




Θέλησα με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό να ανεβάσω αυτό το εκπληκτικό απόσπασμα από το βιβλίο "ΤELOS, η πρωτεύουσα της Λεμουρίας, τόμος Ι, οι Αποκαλύψεις της Νέας Λεμουρίας", Εκδόσεις Αλφάβητο Ζωής, το οποίο αποτελεί μία σειρά από καταγεγραμμένες τηλεπαθητικές επικοινωνίες τουΑρχιερέα της πόλης Τέλος Αντάμα με την συγγραφέα του βιβλίου και διαμέσου όπως θα λέγαμε στην γλώσσα του Πνευματισμού Aurelia Louis  Jones

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Αντάμα μας παραχωρεί τη θέση του στον Αχναχμάρ, ο οποίος είναι ένας από τους πιο αρχαίους πολίτες του Λεμούριου Πολιτισμού, που εδώ και 12000 χρόνια ζει στην υπόγεια πόλη Τέλος που βρίσκεται κάτω από το βουνό Σάστα της Καλιφόρνια των ΗΠΑ, μαζί με εκαττομύρια άλλους Λεμούριους που επέζησαν του κατακλυσμού που συντελέσθη εκείνη την προϊστορική για εμάς περίοδο, και είχε ως αποτέλεσμα την καταβύθιση της ηπείρου της Λεμουρίας, που τότε βρισκόταν στον Ειρηνικό Ωκεανό και έπιανε μία τεράστια έκταση, από της Δυτικές Ακτές των σημερινών ΗΠΑ μέχρι το Θιβέτ.

Ο Αχναχμάρ στο απόσπασμα που διαβάζετε παρακάτω απευθύνεται σε εμάς, τους ανθρώπους της επιφάνειας του πλανήτη, τους ανθρώπους της έκπτωτης Τρίτης Διάστασης, όπου εδώ όλα είναι ανάποδα, διαστρεβλωμένα και τόσο απίστευτα μπερδεμένα συμπεριλαμβανομένων όλων των τομέων του πολιτισμού και της ανθρώπινης ψυχολογίας, και μας λέει μερικά εξαιρετικής σπουδαιότητας πράγματα αναφορικά με την αλύτρωτη επιθυμία μας να βρούμε την ευτυχία στον έρωτα και να ανακαλύψουμε τον άνθρωπο εκείνο που θα μας οδηγήσει εκεί. Ο λόγος του για μένα σαν θεολόγος ταγμένος στην άθρησκη Συμπαντική Αγάπη είναι θεϊκός, γι αυτό και τόσο δύσκολος από εμάς να εφαρμόσουμε τις προτάσεις του, μα τόσο απλός και φωτεινός συνάμα. Μακάριοι όσοι από εμάς καταλάβουμε την οντολογία των αδελφών μας από την Κοίλη Γη για τον έρωτα, γιατί είμαι σίγουρος ότι έτσι ακριβώς όπως περιγράφουν θα βρεθεί ο άνθρωπός μας, εντελώς μαγικά και μοιραία, ώστε μαζί με την Δίδυμη Φλόγα μας θα είμαστε οι πρώτοι που θα εγκαινιάσουμε τα αποκατεστημένα ζευγάρια της Πέμπτης Διάστασης, τα πρώτα ζευγάρια της Νέας Γης. 

Αποχαιρετήστε τον καταδικασμένο έρωτα της Τρίτης Διάστασης που μας ταλαιπώρησε, μας βασάνισε και μας οδήγησε στην απελπισία και μακριά από την συναισθηματική πληρότητα εδώ και χιλιάδες χρόνια, και αφήστε την καρδιά σας να χτυπήσει στις δονήσεις του Θεού Έρωτα που ξέρει πολύ καλά ποιος είναι ο γεννημένος και προορισμένος για εμάς σύντροφος που θα μας κάνει πραγματικά ευτυχισμένους, πέρα από συμβιβασμούς, εμπάθειες, έλλειψη σωστών κριτηρίων επιλογής του συντρόφου και χαώδης απόσταση ιδεών και τρόπου ζωής. Στη Νέα Διάσταση που εισέρχεται η ανθρωπότητα, δεν θα έλκονται τα ετερώνυμα, αλλά τα ομώνυμα, και τα ομώνυμα δεν θα απωθούνται πια (και δεν θα είναι βαρετό φυσικά κάτι τέτοιο, όπως πλανεμένα πιστεύουν πολλοί συνάνθρωποί μας, νομίζοντας ότι η ριζική διαφορετικότητα από αυτούς κρατά τη χημεία και το πάθος ζωντανά). 

"Πολλοί από εσάς έχετε ζήσει εμπειρίες γάμου καταστροφικές, που επιφέρουν περισσότερο άγχος και απογοήτευση, παρά χαρά και παρατεταμένη ευτυχία. Ο λόγος που οι σχέσεις είναι τόσο αγχωτικές είναι γιατί βασίζονται στην δυαδικότητα αντί για την ενότητα με την θεϊκή Αγάπη. Μία σχέση μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και τη νοσταλγία της καρδιάς που νοιώθετε τόσο έντονα, μόνο εάν βασίζεται στην ενότητα.



Και τώρα φίλοι μου, επιτρέψτε μου να σας κάνω μία μικρή διάλεξη. Ως φύλακας της Ατροφοδότητης Φλόγας της Αγάπης, παρατηρώ εδώ και πολύ καιρό τις σχέσεις σας. Για όποιον από εσάς αναζητά τον αγαπημένο του κάπου έξω από τον εαυτό του, επιτρέψτε μου να σας πω πως αυτό δεν θα επιτευχθεί. Ο αγαπημένος σας είναι και μέρος δικό σας. Εκείνος ή εκείνη μπορεί να έχει ένα σώμα στον εξωτερικό κοσμο, αλλά το να συναντήσει κάποιος τη δίδυμη φλόγα του, όταν ο ίδιος δεν είναι πλήρως έτοιμος για αυτή τη μύηση, είναι λίγο περίπλοκο. Συχνά δεν είναι προς το καλό σας, γιατί η εμπειρία της Τρίτης Διάστασης δεν προσφέρει πάντα συμβατότητα μεταξύ χαρακτήρα και πνεύματος, παρά μόνον εφόσον και οι δύο σύντροφοι έχουν φτάσει στο ίδιο επίπεδο ετοιμότητας και εξέλιξης. Ακούστε το αυτό με προσοχή.

Ψάξτε για την αγάπη που προσδοκάτε μέσα σας, καταρχήν, σε κάθε κύτταρο και ηλεκτρόνιο της καρδιάς και της ψυχής σας. Ξεκινήστε, αναπτύσσοντας συνειδητά μια σχέση ενότητας με τον ίδιο σας τον εαυτό. Όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται εκεί και περιμένουν την προσοχή σας. Ο θεϊκός δεσμός σας βρίσκεται μέσα σας. Η σχέση που αναζητείτε δεν είναι παρά το καθρέπτισμα της άμεσης σχέσης που έχετε με τον Θεϊκό Εαυτό σας. Όταν μάθετε να αγαπάτε τον εαυτό σας με κάθε πτυχή της ουσίας σας, κάθε πτυχή της θεϊκότητάς σας, κάθε πτυχή της ανθρώπινης εμπειρίας σας, τότε αυτή η θεϊκή αγάπη προς Εαυτόν γίνεται ο βασιλιάς της καρδιάς και της ζωής σας και θα πάψετε να αναζητάτε ο,τιδήποτε, οπουδήποτε αλλού. Θα γνωρίζετε πως το έχετε βρει και δεν θα έχει πια σημασία τι μορφή θα λάβει. Η καρδιά σας θα νοιώσει πλήρης και εντελώς ικανοποιημένη.

Σε αυτή τη φάση εξέλιξης στην πνευματική σας ζωή, ο καθρέπτης ή ο αντικατοπτρισμός της τέλειας αγάπης προς Εαυτόν θα υλοποιηθεί με απτό τρόπο στη ζωή σας. Αυτός είναι ένας θεϊκός νόμος και δεν υπάρχει περίπτωση να σας απογοητεύσει. Αν η τέλεια αγάπη δεν έχει υλοποιηθεί μέχρι τώρα στη ζωή σας, είναι ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΚΟΜΗ, ΕΙΤΕ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΣΑΣ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ. Θα εμφανιστεί την τέλεια, θεϊκά, στιγμή και ο χρόνος της αναμονής δεν θα έχει σημασία, αφού θα έχετε πλέον ενωθεί στην καρδιά σας με το αντικείμενο των προσδοκιών σας και της αγάπης σας. Όταν φτάσετε σε αυτό το σημείο θεϊκής αγάπης στην καρδιά σας, τίποτε δεν μπορεί να παραμείνει μακριά από σας, ούτε η δίδυμη φλόγα σας. Στο όνομα της θεϊκής αγάπης, θα ήθελα να σας προτείνω να ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΙΔΥΜΗ ΦΛΟΓΑ ΣΑΣ. Δεν χρειάζεται να βάζετε αγγελίες στις εφημερίδες ή να πηγαίνετε σε μέρη για ελεύθερους ή σε ιστοσελίδες γνωριμιών. ΕΚΕΙΝΟΣ Η ΕΚΕΙΝΗ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ!! Μπορείτε να ξεπεράσετε κάθε δοκιμασία σας στην αγκαλιά της θεϊκής Αγάπης! Με μεγάλη μου χαρά να σας προσκαλέσω στο ναό μου το βράδυ, όπου δίνω μαθήματα για όσους επιθυμούν την επανένωση με τη δίδυμη φλόγα τους. Δεν προσφέρομαι να γίνω προξενητής, όπως τους αποκαλείτε. Είμαστε πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε να επανενωθείτε με αυτό το θαυμαστό κομμάτι του Εαυτού που εγκαταλείψατε πολύ καιρό πριν, το μέρος εκείνο που έλκει τον αγαπημένο σας και ο,τιδήποτε άλλο επιθυμείτε, σε εσάς. Δεν θα μαγνητίσουμε εμείς τον αγαπημένο σας για εσάς, αλλά θα σας δείξουμε πώς να το καταφέρετε μόνοι σας. Θα σας διδάξουμε το πραγματικό όνομα της "Θεϊκής Ένωσης".

Πριν πέσετε για ύπνο το βράδυ, ζητήστε από τους οδηγούς σας να σας φέρουν στο Ναό της Ένωσης για να παρακολουθήσετε τα μαθήματά μας. Οι άλλοι διδάσκαλοι κι εγώ θα είμαστε εκεί να σας υποδεχτούμε. Σας υπόσχομαι πως θα περάσουμε μαζί εξαιρετικά. Με το αραίωμα των διαχωριστικών πέπλων, ολοένα και περισσότεροι θα αρχίσετε να ανοίγεστε στην ανάμνηση των υπέροχων νυχτερινών περιπετειών."


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα