Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Απλοί τρόποι να διώχνεις την αρνητική ενέργεια

Λίγο new age: απλοί τρόποι να διώχνεις την αρνητική ενέργεια


Ήρθε η ώρα να μας φροντίσουμε έμπρακτα μέσα στην καθημερινότητα μας. Να πώς μπορούμε να τα καταφέρουμε:
1. Μόλις ξυπνήσετε το πρωί, πιείτε ένα ποτήρι χλιαρό νερό με λίγες σταγόνες λεμόνι. Θα βοηθήσει να καθαρίσει όλο το πεπτικό σύστημα και αυτό σημαίνει  καθαρός οργανισμός από τοξίνες, σημαίνει ενέργεια, σημαίνει αναζωογόνηση. 
2. Επαναλαμβάνετε κάθε ημέρα μπροστά στον καθρέφτη σας πόσο σας αγαπάτε και σας παρακαλώ μην πέσετε στην παγίδα να το θεωρήσετε εγωιστικό γιατί ο μόνος τρόπος να σας αγαπήσουν οι άλλοι είναι να αγαπήσετε εσείς πρώτα το εαυτό σας. Αν εμείς δεν προσφέρουμε απλόχερα αγάπη στον εαυτό μας κανείς δεν θα μας δώσει. 

3. Κάνετε καθημερινά ένα μικρό διαλογισμό χαλάρωσης που θα σας γαληνέψει και θα φορτίσει ξανά τις "μπαταρίες" σας με καθαρή ενέργεια. Φροντίστε τα λίγα λεπτά του διαλογισμού να μην σας ενοχλήσει κανείς. 
4. Για να συγκεντρωθείτε στο διαλογισμό δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα που σας εμπνέει όπως ένα αναμμένο κερί, ένα χαλαρό μουσικό κομμάτι που αγαπάτε. Καθίστε σε μια άνετη στάση πάρετε μερικές βαθιές αναπνοές νιώθοντας σε κάθε αναπνοή να αποφορτίζεστε από οποιαδήποτε ένταση. Οραματιστείτε έναν ήλιο πάνω από το κεφάλι σας να σας ζεσταίνει γλυκά, αφήστε την θερμή του ενέργεια να διοχετευτεί σταδιακά σε όλο σας το σώμα. Βιώστε όσο μπορείτε πιο πολύ τη θαλπωρή του ήλιου. 
5. Όταν νιώθετε μπλοκαρισμένη από αρνητικές ενεργειακές επιρροές, βάλτε 2 χούφτες χοντρό αλάτι μέσα σε ένα δοχείο και προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας λάδι και όσο γάλα χρειάζεται για να γίνει μία πάστα. Τρίψτε με αυτό το υλικό το σώμα σας επιμελώς νιώθοντας ότι απορροφά όλες τις αρνητικές επιρροές από το σώμα και την αύρα σας. Ξεπλυθείτε οραματιζόμενη το νερό να παρασέρνει μέχρι και τον τελευταίο κόκκο αρνητικότητας ακόμα και από τα κύτταρά σας. 
6. Πριν κοιμηθείτε κάνετε την ανασκόπηση της ημέρας που πέρασε αναγνωρίζοντας όσο μπορείτε πιο καθαρά τη συμπεριφορά σας στις διάφορες καθημερινές καταστάσεις.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα