Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Γιατί σύντομα τα παιδιά θα πεθαίνουν νωρίτερα από τους γονείς τους

eatingkid1
Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, διαπίστωσαν ότι η νέα γενιά και οι επόμενες που ακολουθούν άμεσα, τρώνε όλο και λιγότερο φρούτα και λαχανικά, προτιμούν να μην αθλούνται όσο χρειάζεται, κάθονται με τις ώρες στον καναπέ και βλέπουν τηλεόραση, και φλερτάρουν μέσω ίντερνετ. Δηλαδή πραγματοποιούν βασικές ανθρώπινες λειτουργίες όχι όπως είμαστε προγραμματισμένοι να κάνουμε.
Οι επιστήμονες δεν μιλάνε για μερικές εκατοντάδες παιδιών, αλλά για πολλά εκατομμύρια. Μια γενιά που θα πεθάνει ενώ οι γονείς τους, είναι εν ζωή. Μια γενιά που θα πεθάνει νέα. Οι Βρετανοί επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η πλειοψηφία των παιδιών από 5 έως 15 ετών -περίπου το 80%- δεν τρώει τα συνιστώμενα πέντε γεύματα από φρούτα και λαχανικά την ημέρα, σύμφωνα με έρευνα. Επίσης τα μισά από αυτά, καταναλώνουν αναψυκτικά, σοκολάτες και γλυκά κάθε μέρα. Δηλαδή μια γενιά αυτοκτονεί αργά.

eatingkidarxiko
Ο επικεφαλής της έρευνας καθηγητής καρδιολογίας και επικεφαλής του Οργανισμού για τις καρδιακές παθήσεις στην Αγγλία, δρ Σάιμον Γκιλέσπι, με τρόμο ανακοίνωσε ότι πρέπει οι γονείς να κάνουν τα παιδιά τους να επιστρέψουν σε πιο παραδοσιακές συνθήκες καθημερινότητας, όπως είναι οι δραστηριότητες στην πλατεία ή στην αλάνα ή μία βόλτα δίπλα στη φύση. «Τα παιδιά περνούν τις μέρες τους δίχως να κάνουν τίποτε. Βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο και θα αποκτήσουν μη αναστρέψιμα προβλήματα με την καρδιά τους στο μέλλον αν συνεχίσουν να ζουν τον ίδιο τρόπο ζωής».
eatingkid2
Και κατέληξε: «Δυστυχώς σύντομα θα μιλάμε για μια γενιά που θα γεννιέται και σε λίγα χρόνια θα πεθαίνει. Πρέπει να τα αλλάξουμε όλα. Οι γονείς θα βλέπουν τα μικρά παιδιά τους να πεθαίνουν πριν από εκείνους, εξαιτίας της καρδιάς».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα