Τρίτη 15 Απριλίου 2014

ΕΣΥ φταίς, που λες ΝΑΙ, εκεί που πρέπει να πεις ΟΧΙ



Δεν είναι αυτοί έξυπνοι, εσύ είσαι βλάκας. Δεν κουράζονται οι επικυρίαρχοι να φτιάξουν μια απάτη για ό,τι τους κάνει κέφι και η μάζα που ανήκεις, δηλ. ο μαζάνθρωπος, είναι αυτός που συμφωνώντας, υποκύπτοντας και ενεργώντας με βάση τα σχέδια τους, σαν υπάκουη και κοινή μαριονέτα, ναι, είναι αυτή που ευθύνεται για τα χάλια του πλανήτη σήμερα και για ό,τι ακολουθήσει.
Όχι δεν φταίνε οι επικυρίαρχοι [2] ή τα τσιράκια τους, αλλά ΕΣΥ που λες ΝΑΙ εκεί που πρέπει να πεις ΟΧΙ.

Η Τρομακτική Βιώσιμη Ανάπτυξη: H παρακάτω εντολή είναι η πεμπτουσία της Agenda 21! Ελαττώστε τον πληθυσμό 85%, μια Ατζέντα για την οποία ποτέ δεν μιλάνε τα ΜΜΕ (United Nations; Global Biodiversity Assessment Report, page 673). Αυτή η πολιτική ευχαρίστησε πολλούς που υποστηρίζουν το πρόβλημα του «υπερπληθυσμού». Με την συναίνεση λοιπόν των αρχηγών, το «δικαίωμα του κάθε ανθρώπου στην ζωή» πρέπει να απορριφθεί για να επιτευχθούν οι στόχοι της παγκοσμιοποίησης.


Έχουν συγκεκριμένο σκοπό να εκτελέσουν και αυτό κάνουν «Κατευθυντήριοι Λίθοι της Γεωργίας» (στα Αγγλικά Georgia Guidestones) με την συμφωνία σου. [1] Γι αυτό είναι σίγουρο πως φταις ΕΣΥ και όχι αυτοί …όποιοι αυτοί.
Ετοιμάζουν έναν διαφορετικό κόσμο στον πλανήτη πρώτα με  Suncruiser η “συγκομιδή”, Albert Pike και κατόπιν όσοι απομείνουν με την «ANGEDA 21».και «Codex Alimentarius»
Η Εξαφάνιση του Ανθρωπίνου Είδους Όπως Το Γνωρίζουμε είναι ήδη τελειωμένη υπόθεση αφού  και Η Agenda 21 δεν είναι ανθρωποκεντρική !!! και πάει λέγοντας … τα γράφουμε και τα λέμε πολλά χρόνια πριν φτάσουν να γίνονται βιντεάκια στο ιντερνέτ… αλλά … !!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα