Κυριακή 20 Απριλίου 2014

Το χρώμα που “εκτοξεύει” την λίμπιντο

Το χρώμα που “εκτοξεύει” την λίμπιντο
Σαν να μην έφτανε το άγχος της καθημερινότητας που βάζει εμπόδια στην καλή σεξουαλική μας διάθεση, μία έρευνα που έγινε για λογαριασμό μεγάλης εμπορικής εταιρείας στην Μ. Βρετανία έρχεται να αποκαλύψει ακόμα ένα εμπόδιο: το χρώμα στην κρεβατοκάμαρα!

Και όμως είναι αλήθεια. Το χρώμα στους τοίχους του δωματίου της κρεβατοκάμαρας μπορεί να επηρεάζει αρνητικά ή θετικά την λίμπιντό σας. Επίσης τον δικό τους ρόλο παίζουν και τα σεντόνια που καλύπτουν το κρεβάτι και ειδικότερα το υλικό από το οποίο είναι φτιαγμένα.


Η έρευνα, που έγινε μέσω διαδικτύου και στην οποία έλαβαν μέρος 2.000 ενήλικοι, έδειξε λοιπόν ότι όσοι έχουν μεταξωτά σεντόνια έχουν σεξουαλική επαφή κατά μέσο όρο 4,25 φορές την εβδομάδα, περισσότερο από κάθε άλλον!

Αντίστοιχα όσοι έχουν βαμβακερά σεντόνια κάνουν σεξ 2,72 φορές/εβδομάδα, όσοι προτιμούν τα νάιλον 2,35 φορές/εβδομάδα και όσοι έχουν πολυεστερικά σεντόνια κάνουν σεξ 2,33 φορές/εβδομάδα.

Όσον αφορά το χρώμα που επικρατεί στην κρεβατοκάμαρα και το οποίο βάζει σε μεγαλύτερη ερωτική διάθεση τα ζευγάρια, ο νικητής είναι το μοβ!

Στην λίστα που ακολουθεί, δείτε τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με το χρώμα και τη συχνότητα με την οποία τα ζευγάρια που το επιλέγουν για την κρεβατοκάμαρά τους κάνουν σεξ κάθε εβδομάδα:
Μοβ – 3,49


Κόκκινο – 3,18

Γαλάζιο – 3,14

Ροζ – 3,02

Μαύρο – 2,99

Μπλε – 2,76

Κίτρινο – 2,43

Πορτοκαλί – 2,36

Καφέ – 2,10

Λευκό – 2,02

Μπεζ – 1,97

Πράσινο – 1,89

Γκρι – 1,80

Προσοχή, λοιπόν στους συνδυασμούς! Ίσως με μοβ χρώμα στο δωμάτιο και μεταξωτά σεντόνια να δείτε την ερωτική σας ζωή να φουντώνει, αλλά την ίδια στιγμή αν επιλέξετε γκρι χρώμα σε πολυεστερικά σεντόνια, ίσως να έχετε προβλήματα...

onmed


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα