Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΕΠΙΘΑΝΑΤΙΟΣ ΡΟΓΧΟΣ

irony
Δήθεν σοκαρισμένοι παρακολουθούν οι διαμορφωτές της κοινής γνώμης τον διάλογο μεταξύ του Κασιδιάρη και του Μπαλτάκου, πέφτοντας για πολλοστή φορά από τα σύννεφα. Ένας διάλογος προϊόν υποκλοπής μεν, που αποτελεί μέγα σκάνδαλο δε. Κι ας προσπαθούν ενορχηστρωμένα οι παπαγάλοι να πείσουν ότι “δεν φταίει ο Σαμαράς”.
Τι αποκαλύπτεται; Καταρχάς οι φιλικές σχέσεις μεταξύ ΝΔ-Χρυσής Αυγής. Όχι ότι ήταν και κανένα τρομερό νέο, εξάλλου ο Μπαλτάκος είχε κατά το κοντινό παρελθόν…απειλήσει με εκλογική συνεργασία της παράταξής του με τους ναζιστές. Στο βίντεο δε, φαίνεται να μιλάνε δύο φιλαράκια κι όχι πολιτικοί αντίπαλοι. Δύο άνθρωποι με οικειότητα, ίδιες ιδέες και ίδιους σκοπούς. Ο Μπαλτάκος αποκαλύπτει ότι ο Σαμαράς έχει εξαγριωθεί με τους Δένδια και Αθανασίου για τον χειρισμό τους στην υπόθεση.

Επίσης αποκαλύπτεται ότι οι ανακριτές άφησαν ελεύθερους τον Κασιδιάρη και τους άλλους 2 χρυσαυγίτες γιατί δεν υπήρχε στοιχείο εναντίον τους. Μάλιστα, φαίνεται πως έχουν προηγηθεί τηλεφωνήματα για να ασκηθούν πιέσεις στην δικαιοσύνη, όχι επειδή είχε πιάσει αντιφασιστικός οίστρος την κυβέρνηση, αλλά γιατί ξεκάθαρα η Χρυσή Αυγή τους έτρωγε την πελατεία. Η κυβέρνηση συνομιλεί ανοιχτά με τους νεοναζί. Η ομολογία είναι ξεκάθαρη και οι παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη εξόφθαλμες. Ο Σαμαράς διόρισε, τοποθέτησε, όπως θες πες το, την συγκεκριμένη εισαγγελέα, επειδή είναι κοντοχωριανοί. Ακόμα ο  Μπαλτάκος ομολογεί ότι οι προκαταρκτικές είναι τελείως ανούσιες, καθώς οι υποθέσεις μπαίνουν στο αρχείο.
Οι μεθοδεύσεις ξεκινούν από τον Σαμαρά, ο οποίος φυσικά σκέφτεται μόνο το τομάρι του και πως θα παραμείνει στην καρέκλα της εξουσίας, με κάθε κόστος. Ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης και υποτιθέμενο δεξί χέρι του πρωθυπουργού, καταφέρεται εναντίον του. “Τον πούστη…απίστευτο πράγμα, απίστευτο“, λέει. Παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη, φυλάκιση των πολιτικών αντιπάλων με μόνη έγνοια την πολιτική επιβίωση, αλλά και φασιστικά τρωκτικά που συζητάνε on camera σαν κολλητοί για υποθέσεις της ελληνικής Δικαιοσύνης. Την ΝΔ δεν την πειράζουν ότι οι ναζιστές είναι ναζιστές, αλλά ότι τους κόβουν ψήφους. Ο Μπαλτάκος ήταν αυτός που έφερνε και τροπολογία για την μη τιμωρία των αστυνομικών, αλλά και για την απέλαση μεταναστών που καταγγέλλουν περιστατικά αστυνομικής βίας.
Άρα έχουμε κυβέρνηση ακροδεξιών, έχουμε δικαιοσύνη αμφιβόλου κύρους, νομοθεσία υπέρ των ισχυρών και παρεμβάσεις αλά μαφίας. Η υπόθεση του Μπαλτάκου μπορεί να είναι και μια ευκαιρία για να “ξεπλύνουν” την Χρυσή Αυγή ως αδικημένη και στριμωγμένη από συμφέροντα, ώστε όταν έρθουν τα δύσκολα για την κυβέρνηση, να υπάρχει και η πολυπόθητη μεταξύ τους συνεργασία, αυτή που θα βάλει την ταφόπλακα. Κι όμως. Μια ολόκληρη χώρα, από τους ψηφοφόρους ως τους έμμισθους, άοπλους πολιτοφύλακες των καναλιών και των think tanks, προσπαθούν να μας πείσουν ότι η ανάσα που βγάζει η Ελλάδα δεν είναι άρρωστη και σάπια, αλλά ότι φταίει η ευαίσθητη μύτη μας. Πόσο ακόμα θα υποτιμάται η νοημοσύνη και η αξιοπρέπειά μας; Για πόσο;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα