Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πρωτότυπες ανακοινώσεις-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

h_01642899


Ξεχάστε τους κλασικούς πίνακες ανακοινώσεων. Φτιάξτε τον δικό σας, με πολύ χρώμα χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά και το δικό σας γούστο.

 Βγάλτε τις μπογιές , τις ταπετσαρίες, τα υφάσματα και ξεκινήστε. Ιδανική πρόταση για παιδικά δωμάτια αλλά και για το δωμάτιο σας.

Πώς γίνεται 
 1 .Αν χρειάζεται και εφόσον θέλετε, τρίψτε ελαφρώς και βάψτε την κορνίζα, ανανεώνοντας το χρώμα της. Η κορνίζα που σας παρουσιάζουμε πρώτα βάφτηκε με γαλάζια μπογιά, στέγνωσε και έπειτα περάστηκε με ένα φωτεινό γκρι. Στο τέλος, με ένα πυκνό πινέλο και λευκή μπογιά, δημιουργήθηκαν “νερά” σε όλη την επιφάνεια.

 2. Εφοδιαστείτε με ένα σκληρό χαρτόνι, καθώς και με ένα φύλλο αφρολέξ και κόψτε τα στο σχήμα και το μέγεθος του εσωτερικού της κορνίζας. Έπειτα, κόψτε αντίστοιχα ένα κομμάτι ταιριαστό ύφασμα, φροντίζοντας όμως να έχει και μερικά εκατοστά (τουλάχιστον 4 εκ.) περιθώριο, ώστε να μπορεί να γυριστεί πίσω από τη βάση. Τεντώστε το ύφασμα καλά πάνω από το αφρολέξ και στερεώστε το στο πίσω μέρος με συρραπτικό ταπετσαρίας. Χρησιμοποιείτε μεγάλες διακοσμητικές καρφίτσες  για να στερεώνετε σημειώσεις, φωτογραφίες, καρτ-ποστάλ, κλειδιά και άλλα ελαφριά μικροαντικείμενα.


Tip

 Αντί για χαρτόνι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λεπτό φύλλο κοντραπλακέ.
etsiapla

26ecopages

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα