Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΟΥ: Η ΚΑΘΑΓΙΑΣΜΕΝΗ ΛΟΓΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ



Αρκετοί άνθρωποι παγκοσμίως γνωρίζουν την ιστορία της Σταύρωσης του Κυρίου και τα γεγονότα τα οποία ακολούθησαν μετά από αυτήν. Όμως ακόμα λιγότεροι γνωρίζουν την ιστορία ενός αντικειμένου που έχει παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην ιστορία της ανθρωπότητας και αυτό είναι, η Άγια Λόγχη, η Λόγχη δηλαδή με την οποία λόγχισαν τον Χριστό, ώστε να διαπιστωθεί ο θάνατός Του.

Η λόγχη αυτή όμως έχει μια ιστορία που ξεκινάει αρκετά πίσω στον χρόνο και συνδέεται άμεσα με το παρόν και το μέλλον αυτού του κόσμου.Βλέπετε πίσω από την παλιά λόγχη την οποία ο Λογγίνος κρατούσε κατά την διάρκεια της Σταύρωσης, κρύβεται ένα μεγάλο μυστικό. 

Ποίο είναι αυτό το μυστικό και ποιά είναι η ιστορία της λόγχης αυτής Θα ξεκινήσω με ένα αρκετά παλιό κείμενο το οποίο αποκαλύπτει μέρος της ιστορίας και αποτελεί και απόδειξη γι αυτά που θα διαβάσετε παρακάτω. 

Ακολουθεί το κείμενο σε μετάφραση και υπάρχει σε παλιά βιβλία:

Και μετά ήρθε ένα μεγάλο φως από τον ουρανό και τα σύννεφα κόπηκαν στα δύο, και μια λωρίδα φωτός, κατέβηκε στην Γη και χτύπησε τους πρόποδες ενός κοντινού βουνού. 

Έπειτα, την επόμενη μέρα, όταν πέρασε ο φόβος του, Ο Θουβάλ Κάιν πήγε σε εκείνο το μέρος και βρήκε που είχε πέσει η φωτιά. 

Εκεί είδε κάτι που έλαμπε με ένα απόκοσμο φως και με μεγάλη θερμότητα. 

Μόλις κρύωσε διαπίστωσε ότι ήταν μια μάζα λιωμένου μετάλλου, τέτοια που δεν είχε δει κανένας άνθρωπος μέχρι στιγμής. Και σφυρηλάτησε στο σιδηρουργείο του ένα σπαθί και μια λόγχη από αυτό το μέταλλο. Δούλεψε μια μέρα και νύχτα εως την επαύριον.Ακούστηκε μετά η φωνή του Θεού και είπε στον Θουβάλ Κάιν. 

Πήγαινε σε μια μακρινή χώρα και σε ένα απομακρυσμένο βουνό, που θα σου υποδείξω εγώ και τοποθέτησε εκεί την λόγχη και το σπαθί που έφτιαξα μέσω των χειρών σουΕκεί θα μπορέσουν άλλοι να τα βρούν σε περιόδους μεγάλης θλίψης, σύμφωνα με αυτούς που θα τα ζητήσουν από εμένα. 

Έχουμε σε αυτό το κείμενο τα εξής στοιχεία:

1. Το μέταλλο δεν είναι από τον κόσμο αυτό και έχει ξεχωριστές ιδιότητες. 

2. Το υλικό κρύφτηκε κάτω από ένα βουνό. 

3. Κατασκευάστηκε από το ίδιο μέταλλο και σπαθί αλλά και λόγχη. 

Η λόγχη στην πραγματικότητα αποτελεί αντικείμενο ένωσης δύο κόσμων και είναι ακριβέστερο αν θέλουμε να μιλήσουμε γι αυτήν να μιλάμε για το μετάλλο από το οποίο κατασκευάστηκε. 

Σύμφωνα με τα χάλκινα βιβλία αποσπάσματα των οποίων δίδονται στον τόμο 25 Οι φρουροί της Αγίας Λόγχης του Δημοσθένη Λιακόπουλου: 

Θα έρθει Εκείνος που από τον κόσμο αυτό θα ναι περαστικός. Θα έρθει για να πει τον τρόπον και να φανερώσει τον δρόμον που οδηγεί εις την ΕΛΕΦΘΕΡΙΑΝ. 

Οι εχθροί σας θα τον κυνηγούν μα Αυτός θα αντέξει. Θα αντέξει και θα σας πει τον τρόπον και και τα όρια της φυλακής θα καταρρεύσουν και οι δεσμοφύλακες θα μαίνονται εναντίον Του. 

Οι πλούσιοι δεν θα τον ακούσουν,οι φτωχοί θα τον ακούσουν απελπισμένοι και οι ταπεινοί θα τον πιστέψουν. 


Θα δείξει πόσο ευάλωτος είναι ο κόσμος που σας φυλακίζει και θα αποδείξει πόσο εύκολο είναι να τον αλλάζεις κατά βούληση, όταν πιστεύεις στα λόγια Του. Η φυλή της ανατολικής ερήμου θα Τον προδώσει και θα της δοθεί εξουσία να αποφασίσει αν επιθυμεί την σωτηρία Του ή όχι. 

Και η φυλή της ανατολικής ερήμου που ζει ανατολικά της μέσης θαλάσσης θα αποφασίσει να πάρει όλο το βάρος του θανάτου Του, μαζί με τους απογόνους της και θα είναι κατηραμένη μέχρι το τρίτον των εναπομεινάντων της να μετανοήσει στο όνομα Αυτού. Και ο αρχαίος εχθρός θα τον φυλακίσει και θα τον δικάσει και θα τον βασανίσει και θα τον σκοτώσει πάνω σε σταυρό. Και τη δύναμή Του δεν θα την χρησιμοποιήσει για να πατάξει τους εχθρούς Αυτού. 

Και το μέταλλο που θα Τον λογχίσει επί του σταυρού, θα λάβει νέαν εξουσίαν υπερβατικήν. Και η λόγχη του μετάλλου θα πραγματοποιήσει τέσσαρες λογχισμούς στα τέσσαρα πέραντα της Γης από άνδρα φέροντα σύμβολα Τριαδικά. Ο φέρων τα σύμβολα, εξουσίαν και εντολήν λαβών από τον υπέρτατο Τριαδικό εντολέα του, θα παραδώσει την λόγχη στον Ελ Σεντάι τον τιμωρό. 

Και το μέταλλο θα λάβει υπό του Ελοχίμ μορφήν κυρτής κοπίδος. Και τότε η κυρτή κοπίς εις τον Τριαδικόν εντολοδόχον θα παραδοθεί, ζεύξην υπερβατικήν και δύναμην Τριαδικήν φέρουσα.Και θα πει ο εντολοδόχος ο φέρων τα τριαδικά σύμβολα. 

Η εμή η κοπίς, κοπίς θεού εστί. Και θα λάβει εντολήν να ποιήσει τον πόλεμον υπέρ της του Θεού δόξης, φέρων περιβολήν μέλαιναν.Και θα συντρίψει τους εχθρούς της Τριαδικής Αρχής και των τέκνων αυτής. Και τότε θα πει. Η εμή νίκη, νίκη Θεού εστί. 
________________________________

Σύμφωνα με το συγκεκρίμενο κείμενο, το μέταλλο από το οποίο κατασκευάστηκε η Αγία Λόγχη, είναι το μέταλλο από το οποίο δημιουργήθηκε το σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού. Το συγκεκριμένο μέταλλο έχει και αυτό την δικιά του ιστορία, η οποία χάνεται στις εσχατιές του χρόνου. 

Και πάλι σύμφωνα με τα Χάλκινα βιβλία: 

Ο ηγήτωρ δαίμων του κακού, ηττηθείς από τον ηγήτορα δαίμονα του αγαθού, συνελήφθη από τον ηγήτορα Ελοχίμ και οδηγηθείς έμπροσθεν του Δημιουργού, ζήτησε δύο εξουσίες και χώρον εφαρμογής τους, εις αντίτιμον του μη αφανισμού των ανθρώπων και της διατήρησης της αρχής της δικαιοσύνης. Στον χώρο των ιδεών ζήτησε να παρίσταται όπου επιθυμεί και να εκφράζει ότι επιθυμεί. Στον χώρο της ενέργειας ζήτησε να πετύχει την εικονικήν δημιουργίαν ύλης και την εξουσία να εξάγει από την μέση πύκνωσιν το έσχατον των σωματιδίων των πλανουμένων περί κέντρον. Απαίτησε δε, εις το όνομα της συμπαντικής δικαιοσύνης, οι άνθρωποι στον χώρο εφαρμογής του να δοκιμαστούν, για το αν θα ηδύναντο να επιλέξουν τον Τριαδικό Δημιουργό ενώ τον είχαν ήδη αρνηθεί. 

Γένητω,είπεν ο Δημιουργός και ο ηγήτωρ δαίμων του κακού παρεδόθη εις τον Ελοχίμ τον τιμωρό τον Ελ Σεντάι δια να περιοριστεί στον χώρον εφαρμογής των δύο εξουσιών του. Και ο χώρος,χώρος της πρώτης σφαίρας ήτο. Και οι διοικητής της πρώτης σφαίρας, εις συνείδησιν ερχόμενος της παρουσίας του ηγήτορος δαίμονος του κακού, παρεχώρησεν εις αυτόν περιορισμένον χώρον δια την εφαρμογήν των δύο εξουσιών αυτού. 

Σαφές ήτο είς τον διοικητήν της πρώτης σφαίρας της Δημιουργίας ότι ο αρχηγέτης δαίμων του κακού, επιθυμούσε την πλάνην όλων των ανθρώπων και την κάλυψιν της υπερβατικής αλήθειας. Ζήτησε μάλιστα υπό του ηγήτορος δαίμονος του κακού, δείγμα της επερχόμενης ενέργειας αυτού. Δείγμα του μανδύου κάλυψης του υπερβατικού κόσμου, δια της μεθόδου της πύκνωσης της ενέργειας, και της εξουσίας να εξάγει από την μέση πύκνωσιν το έσχατον των σωματιδίων των πλανουμένων περί κέντρον.

Επεβλήθη υπό του διοικητού δείγμα της κάλυψης να του παραδοθεί και δέσμευσις του ασώματου αρχηγέτη του κακού, ότι η κάλυψις δεν θα μεταβληθεί. Και παρεδόθη υπό του αρχηγέτη δαίμονος του κακού δείγμα το οποίο μέταλλον ονόμασε. Και απαίτησεν ο Ελ Σενταί ο τιμωρός, να του παραδοθεί το μέταλλο, εις εγγύησιν της σταθερότητος του μανδύου του κόσμου του υπερβατικού. 

Αμέσως δεν επροφήτευσεν εις τον αρχηγέτην του κακού λέγων, μέταλλον παρέδωκες και δια του μετάλλου της παραδοθείσης εις σε ισχύος θα σου αφαιρεθεί η ισχύς, από τον φέροντα τα σύμβολα της Τριαδικής αρχής και το μέταλλον τούτο διότι και τούτο μέταλλον Θεού εστί.
____________________________

Αποτελεί λοιπόν το μέταλλο αυτό το δείγμα γραφής του υλικού κάλυψης του υπερβατικού κόσμου, που δημιούργησε ο Διάβολος, ώστε εμείς οι άνθρωποι να μην αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα αλλά τον λεγόμενο κόσμο των ονείρων. Από αυτό το μέταλλο, κατασκευάστηκε η Λόγχη του Πεπρωμένου, όπως λέγεται αλλιώς η Αγία Λόγχη, αφού θεωρούσε ο Διάβολος ότι με το διάβασμα του μετάλλου και κάνοντάς το καταραμένο, όταν λόγχιζε τον Χριστό θα εμπόδιζε την Αγίαν Του Ανάσταση. 

Όμως ναι μεν το μέταλλο τρύπησε την πλευράν του Ιησού αλλά το αίμα Του την καθαγίασε όπως και το μέταλλό της. Από το καθαγιασμένο μέταλλον λοιπόν δημιουργήθηκε το σπαθί του Πολέμαρχου του Θεού, το οποίο του παραδόθηκε και πλέον βρίσκεται στον Μανταμάδο της Λέσβου. 

Όλοι έχουν τα σχέδια τους. Θέλοντας και μη όμως προωθούν το σχέδιο του Θεού (Γέρων Παίσιος).
Επιμέλεια άρθρου: Dimitris Papadoudis
atheatignosi

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα