Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ


Είναι σκληρό. Δεν καταπίνεται. Νέος άνθρωπος να χάνει τη ζωή του. Από τον καρκίνο που τον άρπαξε, τον σούρωσε και τον τελείωσε. Μιλάμε για τον Τίτο Βιλανόβα που έφυγε πριν γίνει 46 χρονών.
Η απώλεια είναι μεγάλη πρώτα για την οικογένειά του. Εφυγε ένας πατέρας δυο παιδιών, ένας σύζυγος. Ενας ευπρεπής ποδοσφαιράνθρωπος για όλους τους υπόλοιπους. Μπαρτσελωνοαναθρεμένος, ανέβηκε τα σκαλιά της ιεραρχίας και έφτασε να προπονεί την πρώτη ομάδα.

Πρωτοακούσαμε το όνομά του όταν ο Μουρίνιο σε ντέρμπυ της Μπαρτσελώνα με τη Ρεάλ, παραλίγο να του βγάλει το μάτι σε επεισόδιο μπροστά από τους πάγκους. Μας εξέπληξε η Μπαρτσελώνα που τον επέλεξε να αντικαταστήσει τον Πεπ Γκουαρδιόλα. Από κει και πέρα όταν γινόταν λόγος για αυτόν δεν ήταν για καλό. Επιδείνωση της κατάστασής του. Χημειοθεραπεία τρεις μήνες στη Ν. Υόρκη. Αναγκαστική αποχώρησή του από τη Μπάρτσα, λόγω υγείας.
Τέτοιες ώρες βγαίνουν όλοι και εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους κι ας είναι ρηχή. Μιλούν για το μέγεθος του ανδρός κι ας μην τον έχουν μετρήσει ποτέ. Εγώ έχω κρατήσει ένα πράγμα. Οταν έφυγε από την ομάδα για το χωριό του ζήτησε να σταματήσει οποιαδήποτε δημοσιοποίηση τής κατάστασης της υγείας του. Αυτό μπορεί να σου πει κάτι. Να το μετρήσεις.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα