Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

To ΕΚΑΒ Ρόδου Και Οι Ολετήρες Της Ζωής Μας....Αντέχεις Την Αλήθεια; (Μέρος Πρώτο)


Μη με αποδεχτεί η ράτσα που μας έλειωσε  
για να με χρησιμοποιήσει.

Αφού θέλετε να τα ακούσετε....ακούστε τα και ανοίξτε καλά τα αυτιά και τα μυαλά σας!

Θα ξεκινήσω με την άνανδρη, ανήθικη, χυδαία επίθεση που δέχθηκε ο προιστάμενος του ΕΚΑΒ Ρόδου από τους κατοίκους της δημοτικής ενότητας Ατάβυρου.

Στις εφημερίδες, στα ραδιόφωνα αλλά και στα μπλογκς αναφέρθηκε σαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων στο νοσοκομείο και συνάντηση με τον υπεύθυνο του ΕΚΑΒ Ρόδου κ.Τσιμπλέκα. 


Κανένα όμως από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης δεν ανέφερε ότι αυτή η συνάντηση περιείχε λεκτική και σωματική επίθεση κατά της ζωής του, απειλές για την σωματική ακεραιότητα της οικογένειας του αλλά και του ίδιου, διαγωνισμό σκοποβολής με μπουκάλια και καφέδες για το ποιος θα σημαδέψει το πρόσωπο του, αισχρά και σεξιστικά συνθήματα, πολλά από αυτά από ΠΑΙΔΙΑ και τόσα άλλα που δεν μπορεί να τα χωρέσει ένα υγιές μυαλό. 

Η επίθεση αυτή είχε ως αποτέλεσμα να εισαχθεί με ασθενοφόρο, ξημερώματα της ίδιας ημέρας, στο νοσοκομείο, με προκάρδιο άλγος και αναπνευστικά προβλήματα. 

Και όλα αυτά απέναντι σε έναν άνθρωπο, ο οποίος εργάζεται 24 ώρες το 24 ωρο, αντιμέτωπος με τρομακτικά προβλήματα, για να λειτουργεί η υπηρεσία και να προσφέρει όσο το δυνατόν περισσότερα στον πολίτη και ο οποίος δεν έχει ΚΑΜΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

Είναι η τρίτη φορά που ''ομάδες πολιτών'' επιτίθενται στους υπεύθυνους του ΕΚΑΒ  Ρόδου και κανένας μα κανένας δεν συγκινείται.  

Βασικοί υπεύθυνοι αυτής της τραγωδίας, την οποία παρακολουθούμε όλοι μας, είναι οι ΑΡΧΗΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ που για μερικές ψήφους παραπάνω άγουν και φέρουν την μάζα, η οποία έχει άγνοια για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά τις ζωές όλων μας . Ακολουθούν, με το ίδιο μερίδιο ευθύνης, τα τοπικά ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά κανάλια και μπλογκς που για να είναι αρεστά, και τα οποία, σχεδόν όλα, εξυπηρετούν κομματικά συμφέροντα, απλά επικροτούν όλες αυτές τις ασχήμιες.

Οι κάτοικοι του δήμου Ατάβυρου και της Νοτιοανατολικής πλευράς του νησιού δεν έχουν γνώση για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα και απλά καταπίνουν αμάσητα τα παραμύθια που τους πλασάρονται, ανάλογα με τα συμφέροντα της κάθε παράταξης. Το άσχημο είναι ότι σε κανέναν από τους κατοίκους των περιοχών αυτών δεν περνάει από το μυαλό να κάνει προσωπική έρευνα ώστε να γνωρίζει και να μην παραπλανάτε. Για να κάνεις όμως έρευνα πρέπει να σηκωθείς από τον καναπέ, να χάσεις την βόλεψή σου, να είσαι έτοιμος να δεχθείς ότι ίσως να έχεις κάνει λάθος και να σταματήσεις να ενεργείς εγωιστικά ώστε να οδηγηθείς στην αλήθεια.

Τους κάνω λοιπόν γνωστό, ότι η μόνη επανάσταση που μπορούν να κάνουν οι σύγχρονοι Ροδίτες, είναι η '' επανάσταση των Ζόμπι'', που πέφτουν κάτω αφού έχουν καταναλώσει όση ενέργεια τους είχαν αφήσει τα ''αφεντικά''. Οι πολιτικοί τους αντιμετωπίζουν σαν ΖΩΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ.

Επειδή όμως, το Ένατο Κύμα έκανε την έρευνα του, θα σας αποδείξουμε γιατί το αθενοφόρο είναι ο τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα, γιατί οι τοπικοί κοτζαμπάσηδες  θέλουν  οι κάτοικοι του νησιού να έχουν πλήρη άγνοια και θα σας παρουσιάσουμε ένα πλάνο πάνω στο οποίο μπορεί να βασισθεί η προνοσοκομειακή περίθαλψη του νησιού.

Λίγη υπομονή γιατί το θέμα έχει πολλές προεκτάσεις...

Αν μας αφήσουν να το τελειώσουμε... 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα