Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Αποπληρώθηκαν προχθές και σήμερα ομόλογα 8,5 δισ. ευρώ


Σημαία-Ελλάδα-Ευρώπη

σημ.Αμετανόητου: Τέτοια κομπίνα,τέτοιο “ξέπλυμα” χρήματος,τέτοια μαφιόζικη καταλήστευση ενός Λαού ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ δεν ξέρω αν έχει διαπραχθεί στην Παγκόσμια Οικονομική Ιστορία…κοίταγα κάτι βιβλία μου και διαβάζοντας τα Ελληνικά ποσά, που με αυτά τροφοδοτούμε τα “διεθνή κοράκια”… με έπιασε ίλιγγος…Ιλιγγος σας  λέω,ίλιγγος.!

Δείτε ξανά το πινακάκι…


Βουλή_των_Ελλήνων
ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ «ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ» (2014)
Ενημερωτικό σημείωμα για τα μέλη των αρμόδιων Κοινοβουλευτικών Επιτροπών της Βουλής των Ελλήνων
Οκτώβριος 2013
Σημ.Αμετανόητου : Μία εικόνα χίλιες λέξεις…
Για όσους ΔΕΝ γνωρίζουν να διαβάζουν τόσο καλά τα πινακάκια… να εξηγήσω ότι στην οριζόντια γραμμή του πίνακα ΠΟΥ ΑΠΟΤΥΠΩΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ (με τα σημερινά δεδομένα) φαίνεται ότι θα πληρώνουμε μέχρι το σωτήριο έτος 2057…
Εάν ενθυμούμαι καλώς… τα τελευταία Τοκοχρεολύσια από τα “Δάνεια της Ανεξαρτησίας”…τα πλήρωσε ο Αλέκος Παπαδόπουλος ? κάτι τέτοιο…
Γράφημα 1. Χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής χρεών. (σελ 14 )
clip_image002
Πηγή: Οργανισμός Διαχείρισης Δημοσίου Χρέους (ΟΔΔΗΧ)
Κατεβάστε το σε pdf από εδώ http://www.naftemporiki.gr/documents/713049 για να σας “ανοίξει η ψυχή”…
Τι έλεγε ο Φιλανδός τάρανδος Ολυ ?

Στην λήψη δόσεων ύψους 5,6 δισ. ευρώ το επόμενο δίμηνο προσβλέπει το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο χθες και σήμερα προχώρησε στην αποπληρωμή ομολόγων 8,5 δισ. ευρώ.Χθες αποπληρώθηκαν ομόλογα 4,1 δισ. ευρώ που τα κατείχε η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και σήμερα αποπληρωθήκαν τα «ομόλογα Αλογοσκούφη» ύψους 4,4 δισ. ευρώ, που είχαν διατεθεί στις ελληνικές τράπεζες έναντι προνομιούχων μετοχών.
Τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα και θα στηριχθούν περαιτέρω στις αρχές Ιουνίου με τα 3,6 δισ. ευρώ που αντιστοιχούν στη δόση του ΔΝΤ προς την Ελλάδα. Το ΔΝΤ θα συνεδριάσει για τον σκοπό αυτό στι 30 Ιουνίου.
Μέχρι τα μέσα Ιουλίου η Ελλάδα θα εισπράξει ακόμη 2 δισ. ευρώ από τις εκκρεμείς δόσεις της ευρωζώνης, οι οποίες έχουν συνδεθεί με προαπαιτούμενα. Η πρώτη δόση 1 δισ. ευρώ θα δοθεί στα μέσα Ιουνίου και αφού πρώτα το Eurogroup Working Group και το Διοικητικό Συμβούλιο του EFSF κρίνουν πως τα έξι προαπαιτούμενα που συνδέονται με τη δόση αυτή εκπληρώθηκαν κανονικά.
Πηγή: Κέρδος


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα