Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Aπό βύσμα του κόμματος που περίμενε διορισμό η επίθεση με σφαίρες στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ!


164615
Νέα και άκρως ανατρεπτικά δεδομένα στην υπόθεση της επίθεσης με σφαίρες που δέχθηκαν τα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην οδό Χαριλάου Τρικούπη το πρωί της περασμένης Κυριακής φέρνει μία αποκαλυπτική χειρόγραφη επιστολή που βρέθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ακριβώς μπροστά από την είσοδο των γραφείων του κόμματος και η οποία όπως φαίνεται από το περιεχόμενό της ανήκε στον ίδιο τον δράστη του τολμηρού αυτού και αναπάντεχου ένοπλου χτυπήματος.
Μέχρι σήμερα το το πρωί οι υποψίες τόσων των αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας όσο  και πολλών στελεχών της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης στρέφονταν δικαιολογημένα στην εκδοχή της τρομοκρατικής ενέργειας από κάποια ένοπλη ομάδα βίας, αφου οι σφαίρες που εντοπίστηκαν προέρχονταν από βαρύ πυροβόλο όπλο που συνήθως χρησιμοποιούνε τρομοκράτες.

Αυτός άλλωστε ήτανε και ο λόγος που με συνοπτικές διαδικασίες το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη από το μεσημέρι της Κυριακής  είχε λάβει την απόφαση η έρευνα για την εξιχνίαση της επίθεσης να ανατεθεί στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Το πρωί της Δευτέρας όμως η επιστολή που βρέθηκε μπροστά από τη είδοδο των γραφείων του κόμματος από τον θυρωρό του κτιρίου ήλθε να διαψεύσει πανηγυρικά όσους βιάστηκαν να μιλήσουν για οργανωμένη τρομοκρατική επίθεση.
Δράστης της επίθεσης τελικα με βάση το περιεχόμενο της επίμαχης αποκαλυπτικής επιστολής ήταν κάποιος άγνωστος μέχρι στιγμής φίλος του κόμματος που ήθελε μέσω της ένοπλης επίθεσης να εκφράσει την έντονη  δυσαρέσκειά του για τον μη διορισμό του στο δημόσιο για τον οποίο όπως αναφέρει κατηγορικά στο σημείωμά του είχε δεσμευθεί ρητά το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα εδώ και χρόνια.
Ακολουθεί αυτούσιο το περιεχόμενο της αποκαλυπτικής επιστολής του αυτοαποκαλούμενου ως ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΥ ΤΙΜΩΡΟΥ, το οποίο αποδεικνύει περίτρανα ότι αφορμή για την επίθεση υπήρξε απλά ένα ανικανοποίητο ρουσφέτι του κόμματος:
Ακόμα περιμένω το διορισμό στο δημόσιο που μου είχατε τάξει από την προεκλογική περίοδο του 2012. Πόσο ακόμα θα περιμένω ρε;  Εγώ πάντα στήριζα την παράταξη όποτε μου το ζητούσατε. Αλλά εσείς με γράψατε στα παλαιότερα των υποδημάτων σας.
Αν δεν μπορείτε να ικανοποιείτε όλα τα ρουσφέτια, δεν σας φταίω εγώ. Να προσέχετε σε ποιούς και σε πόσους ακριβώς τάζετε διορισμούς.
Εγώ φταίω πού πίστεψα τα λόγια σας. Τελικά μάλλον ψάχνατε για κορόϊδα.
Τα κορόϊδα όμως κύριοι κάποτε ξυπνάνε. Και εγώ ξύπνησα την Κυριακή.
Θα πληρώσετε που με κοροϊδέψατε κατάμουτρα κύριοι. Η σημερινή μου επίθεση με το όπλο είναι μόνο η αρχή όσων έρχονται!
Ο ΑΔΙΟΡΙΣΤΟΣ ΤΙΜΩΡΟΣ
——————————————————————————————————–
Φύλλο και φτερό άρχισε να κάνει από το απόγευμα της Δευτέρας όλες τις λίστες με τα ρουσφέτια του το ΠΑΣΟΚ ύστερα από ρητή εντολή του Ευάγγελου Βενιζέλου
Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται πλήθος στελέχών και υπαλλήλων της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης τα οποία από το απόγευμα της Δευτέρας έχουν αρχίσει να διενεργούν εξονυχιστικές έρευνες σε όλα τα βιβλία του κόμματος στα οποία συνηθίζεται να καταγράφονται με λεπτομέρειες τα στοιχεία όλων των φίλων του κόμματος που ζητούν διορισμό στο δημόσιο με την βοήθεια της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τα στελέχη και τους υπαλλήλους που εργάζονται στα γραφεία της παράταξης να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να βρεθεί ο δράστης της επίθεσης τα στοιχεία του οποίου είναι σίγουρος ότι θα περιέχονται σε κάποιο από τα βιβλία που διατηρούνται από τις για τις ανάγκες καταγραφής και διεκπεραίωσης των αιτούμενων ρουσφετιών.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα