Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Γύρη κατά του προστάτη των ανδρών



Πολλοί αθλητές σε όλο τον κόσμο αποδίδουν τις επιτυχίες τους σε μεγάλο ποσοστό στην συχνή λήψη γύρης ως αποτελεσματικό διατροφικό συμπλήρωμα προς απόκτησης ενέργειας και δύναμης. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής βαρέων βαρών της πυγμαχίας Κάσιους Κλέϊ ή Μωχάμεντ Άλι αποδίδει τις επιτυχίες του σε μεγάλο ποσοστό στην κατανάλωση και στην χρήση της γύρης των μελισσών κατά την διάρκεια της προετοιμασίας του πριν από τους αγώνες.
Η γύρη περιέχει μια γονοδοτρόπο ορμόνη παρόμοια με την βλεννογόνο ορμόνη τη γονοδοτροπίνη, η οποία λειτουργεί σαν τονωτικό γενετικών αδένων των φύλλων του ανθρώπου. Βοηθά και καταπολεμά την στειρότητα και την ανικανότητα, ιδιαίτερα όταν συνδυάζεται με μέλι και βασιλικό πολτό.
Κλινική έρευνα έδειξε ότι η λήψη γύρης μειώνει τα επίπονα συμπτώματα που συνδέονται με την ασθένεια του προστάτη των ανδρών. Η ελεγχόμενη κατανάλωση γύρης μεταξύ των ατόμων με προβλήματα του προστάτη τους, τους οδηγεί σε σημαντικές βελτιώσεις και ανακούφιση των συμπτωμάτων τους. Συγκεκριμένα λιγότερες νυκτερινές διουρήσεις, βελτίωση στην εκκένωση της ουροδόχου κύστης, και μειωμένη ταλαιπωρία από τους πόνους του προστάτη. Η λήψη της γύρης έχει σαν αποτέλεσμα να χαλαρώνει τον λείο μυ του προστάτη, καθιστώντας ευκολότερο το άδειασμα της κύστης. Μπορεί επίσης να ενεργήσει ως αντιφλεγμονώδης και να μειώσει την διόγκωση του προστάτη, με συνέπεια μια καλύτερη ροή ούρων και μία μειωμένη ταλαιπωρία. Το 80% εκείνων των ανθρώπων που έχουν αυτό το πρόβλημα και χρησιμοποιούν γύρη έχουν βρει ανακούφιση και δεν ταλαιπωρούνται ούτε έχουν δυσκολία αλλά και ούτε την νύκτα σηκώνονται πλέον συχνά.
Οι έρευνες πάνω στο αντικείμενο αυτό συνεχίζονται και είναι σίγουροι οι επιστήμονες και οι ερευνητές ότι σύντομα η γύρη θα λύσει το πρόβλημα. Μια Σουηδική μελέτη επίσης έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η γύρη μπορεί σημαντικά να μειώσει την διόγκωση του αδένα του προστάτη και αυτό το πέτυχε με το παρακάτω πείραμα. Στις 09-Ιουνίου 2000 πραγματοποιήθηκε ένα πείραμα σε 93 άτομα που ασθενούσαν από προστάτη. Στα 43 τυχαία άτομα δόθηκε ένα ψευδοφάρμακο και στα υπόλοιπα 50 δόθηκε γύρη. Τα άτομα που πήραν γύρη βρήκανε ανακούφιση και αντιμετωπίσθηκε επιτυχώς το πρόβλημα τους, ενώ από τα άλλα άτομα δεν είδε κανείς τους βελτίωση. Πολλοί εμπειρογνώμονες θεωρούν ότι οι φυσικές ορμόνες που εμπεριέχονται στη γύρη, μαζί με ένα ευρύ φάσμα των θρεπτικών ουσιών όπως το μαγνήσιο, τα λιπαρά οξέα και ο ψευδάργυρος, βοηθούν και ενισχύουν το ανδρικό αναπαραγωγικό και ουροποιητικό σύστημα.
Λαμβάνεται ως εξής:
Μια κουταλιά φρέσκιας γύρης μετά το φαγητό(τα άτομα που παίρνουν για πρώτη φορά γύρη αν νοιώσουν ενοχλήσεις σταματούν αμέσως την λήψη).Διάρκεια λήψης, μια εβδομάδα. 
Μια κουταλιά φρέσκια γύρης κατά την διάρκεια του φαγητού τους. Διάρκεια λήψης, μια εβδομάδα. 
Κατόπιν μεταθέτουμε την λήψη της γύρης για την ίδια ποσότητα πριν από το φαγητό. Διάρκεια λήψης,για πάντα, αν θέλουμε. Γενικά θεωρείται ότι τα άτομα μετά την ηλικία των 30-35 ετών θα μπορούσαν να ωφεληθούν από αυτήν την δυνατότητα για να βοηθήσουν και να αποτρέψουν την αρχή δημιουργίας προστάτη, καταναλώνοντας γύρη.
ntousios
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα