Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕΞ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ



ο πρώτο ραντεβού του κοριτσιού. Ένα είναι αυτό που σκέπτεται περισσότερο. Όσο κι αν της αρέσεις το αγόρι, όσο κι αν θέλει να του παραδοθεί, να μην προχωρήσουνε σε ολοκληρωμένο σεξ. Αντίθετα, το αντράκι εκείνο που σκέπτεται περισσότερο είναι αν θα γίνει η δουλειά. Μήπως η άλλη επιμένει στην αντίστασή της, επιμένει, διότι όσο να 'ναι κάποια άρνηση είναι στο πρόγραμμα.
Και μόνο απ' αυτό που συζητάμε, το πρώτο ραντεβού για το θηλυκό, είναι αρκετό για να αναδειχθεί η κραυγαλέα διαφορά με το αρσενικό. Άνθρωποι και οι δύο, ίδιο ζωικό είδος, όμως άλλο πράμα είναι η γυναίκα, άλλο ο άνδρας.
Παντρεύεσαι με μια γυναίκα, κάνεις παιδιά, μοιράζεσαι μαζύ της τα πάντα, όμως δεν ξεχνάς ποτέ ότι ανήκει σ' άλλο φύλο. Έχει άλλη σκέψη. Δεν είναι το ίδιο πράμα ο άνδρας και η γυναίκα.

Σύμφωνα με έρευνα το 8% των γυναικών δεν θέλουν να κάνουν έρωτα στο πρώτο τους ραντεβού, στην πρώτη τους συνάντηση με κάποιον άνδρα, είτε είναι 15 χρονών, είτε 35. Αυτό το 8% ισχύει σήμερα, πριν 30 χρόνια το ποσοστό ήταν 4%. Και πριν 60 χρόνια 1%. Τι σημαίνει αυτό;
Ότι ο άνθρωπος δεν είναι ζώο. Δηλαδή; Τίποτα δεν άλλαξε σε κανένα ζώο εδώ και εκατομμύρια χρόνια. Όπως λειτουργούσε, όπως το οδηγούσαν τα ένστικτά του, έτσι δρα και αντιδρά στους αιώνες το κάθε πλάσμα στη γη. Αντίθετα ο άνθρωπος παρουσιάζει τεκτονικές αλλαγές στη σκέψη, στην πράξη, στη συμπεριφορά.
Είναι συγκλονιστικό. Απίστευτο. Χθες το μηδέν τα εκατό να γίνεται 4% και 8% στις γυναίκες που αποφεύγουν να δοθούν στο πρώτο ερωτικό ραντεβού. Για να μην κάνουν κακή εντύπωση στον άλλον. Γιατί δεν ξέρουν αν τελικά θα τους αρέσει, πριν γνωριστούν με τον άλλον.
Ένα άλλο στοιχείο που ορίζει τη διαφορά αρσενικό από τη θηλυκό. Το 74% των ανδρών δεν νοιώθουν καλά με γυναίκα γκόμενα αν γνωρίζουν ότι εκείνη έχει πάει με πολλούς άνδρες.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα