Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Καθαρισμός Αρνητικής Ενέργειας

Θα υπάρχουν φορές που θα ξεχνάτε να βάζετε κάποια μορφή ψυχικής προστασίας, με αποτέλεσμα να μαζεύετε αρνητική ενέργεια. Αυτό θα μπορούσε να συμβαίνει όταν κάνετε μια δύσκολη συζήτηση με κάποιον, όταν παρακολουθείτε ένα δυσάρεστο δελτίο ειδήσεων ή όταν κάθεστε σε ένα κάθισμα στο λεωφορείο και διαπιστώσετε ότι μαζέψατε την αναστατωμένη ενέργεια εκείνου που καθόταν προηγουμένως. Μην ανησυχείτε γιατί είναι εύκολο να απαλλαγείτε από όλη αυτή την ενέργεια.

ΞΕΠΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ
Ένας από τους καλύτερους και απλούστερους τρόπους να απαλλαγείτε από την αρνητική ενέργεια ει=ίναι να κάνετε ένα μπάνιο ή ένα ντους. Καθώς πλένεστε, φανταστείτε ότι ξεπλένετε την αρνητική ενέργεια που προσελκύσατε. 
 Φροντίστε και να λουστείτε ταυτόχρονα. Μπορείτε να προσθέσετε στο μπάνιο σας λίγο θαλασσινό αλάτι - θα βοηθήσει πολύ εάν έχετε την αίσθηση ότι η ενέργεια κάποιου έχει κολλήσει επάνω σας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μερικές σταγόνες walnut από τα ανθοιάματα Bach ή μπορείτε να ρίξετε αιθέριο έλαιο όπως λεβάντα, κανέλα, μύρο, λεμόνι ή και van van oil.





ΚΑΘΑΡΑ ΡΟΥΧΑ
Τα ρούχα μας κρατάνε τα ενεργειακά μας κατάλοιπα, επομένως, είναι μια καλή ιδέα να τα έχεε φρέσκα και αερισμένα. Εάν περάσετε μια δύσκολη ημέρα, ίσως επειδή τσακωθήκατε με κάποιον, είναι προτιμότερο να πλύνετε όλα σας τα ρούχα πριν τα ξαναφορέσετε. Εάν αυτό δεν γίνεται, τουλάχιστον βγάλτε τα έξω και τινάξτε τα καλά για να φύγει η αρνητική ενέργεια, επίσης ιδανικό είναι να τα ψεκάζετε με κάποιο ενεργειακό σπ΄ρει ή να τα θυμιατίζετε. Εάν μπορείτε να τα αφήσετε στον καθαρό αέρα, στον ήλιο, τόσο το καλύτερο.
Θυμηθείτε να αερίσετε καλά και τα παπούτσια σας.
 Μπορείτε να κάνετε το ίδιο και με τα κλινοσκεπάσματα σας, εάν είδατε εφιάλτη ή κοιμηθήκατε ανήσυχα τη νύχτα. Τινάξτε καλά όλα τα σκεπάσματα & το μαξιλάρι, και μετά αφήστε τα στον ήλιο τουλάχιστον για μία ώρα.

ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΡΑΣΗ
 Εάν η ενέργεια κολλήσει, αρχίζει να τελματώνεται. Η σωματική άσκηση κρατά την ενέργειά σας σε κίνηση και βοηθά να προλάβετε τη συσσώρευση από  οτιδήποτε αρνητικό. Ακόμη και μια μικρ΄ξ βόλτα γύρω από το οικοδομικό τετράγωνο θα σας κάνει να νιώσετε πιο καθαροί και ανανεωμένοι.



ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΑΥΓΑ
 Οι καυγάδες αναπόφευκτα ανακινούν άφθονη αρνητική ενέργεια, ακόμη κι αν τελειώσουν φιλικά. Χρειάζεται να καθαρίσετε αυτή την ενέργεια - 'οχι μόνο από το δωμάτιο, αλλά και από την αύρα σας. Για να καθαρίσετε το δωμάτιο, ανοίξτε τα παράθυρα για να μπει καθαρός αέρας και έπειτα καθαρίσετε την ατμόσφαιρα περπατώντας πάνω - κάτω στο δωμάτιο και χτυπώντας παλαμάκια για να διασπάσετε την ενέργεια. Μια άλλη επιλογή είναι να ρίξετε μερικές σταγόνες έλαιο μύρο ή λεβάντα ή φασκόμηλο σε ένα μπουκαλάκι σπρέυ, να το γεμίσετε νερό και να ψεκάσετε τον χώρο.
  Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα singing bowl. Αυτό το μεταλλικό σφυρηλατημένο δοχείο κρούεται με ένα ξυλάκι για να παράγει μια νότα με έντονη αντήχηση,  ενώ έχει θεραπευτικές και εξαγνιστικές ιδιότητες. Σταθείτε με τη σειρά σε κάθε γωνία του δωματίου και χτυπήστε το.
 Μπορέιτε να προσθέσετε και μια τελευταία λεπτομέρεια, τοποθετώντας ένα μικρό μπολ με χοντρό αλάτι στο κέντρο του δωματίου και αφήνοντάς το εκεί για όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο. Το αλάτο θα απορροφήσει την αρνητική ενέργεια, για αυτό φροντίστε μετά να το κάψετε έξω από το σπίτι.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα