Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΦΑΡΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ


Ο ίδιος ο αδελφός του υποστήριξε δημόσια, μέσω τηλεόρασης, ότι σκηνοθέτησε το θάνατό του. Ότι ο εκκεντρικός κωμικός ηθοποιός δεν έχει πεθάνει, μάλιστα παρουσίασε σαν κόρη του αποβιώσαντος καλλιτέχνη μια κοπέλα 24 χρονών. Γίνονται αυτά τα πράγματα;
Παρένθεση.  Κάποιοι το σκέπτονται. Θα ήθελαν τόσο πολύ να βίωναν το «θάνατο» τους. Να γνώριζαν, δηλαδή, πόσο η απώλεια τους θα συζητιότανε στον κόσμο. Πώς θα έπαιρναν το φευγιό τους στον άλλον κόσμο οι συγγενείς και φίλοι, αλλά και η κοινωνία γενικώτερα, τι θα έγραφαν τα μήντια, τι θα έλεγαν τα κανάλια.

Ο ιδιοφυής κωμικός, πιο σωστά τηλεοπτικός διασκεδαστής, Andrew Geoffrey Kaufman, γνωστός ως Άντυ Κάουφμαν, πέθανε(;) πριν από 30 χρόνια, το 1984, σα σήμερα, στις 16 Μαϊου. Ήταν ένας θάνατος-φάρσα είπε ο αδελφός του Μάϊκλ Κάουφμαν, δεν πέθανε από καρκίνο στα 35 του χρόνια. Και η κόρη του, που αν πράγματι ήταν 24χρονών, όταν συμφώνησε μ’ όσα ισχυρίστηκε ο θείος της, θα πρέπει να γεννήθηκε πέντε χρόνια αργότερα από το θάνατο του πατέρα «της».
Ένα σωρό τρέλλες είχε κάνει στην τηλεοπτική ζωή του ο Άντυ Κάουφμαν. Δεν αποκλείεται να έχει πράγματι πεθάνει αλλά να ζήτησε από τον αδελφό του να πει ότι έχει αποβιώσει παραμύθι φούρναρης. Τη ζωή του Άντυ Κάουφμαν, που πρωταγωνιστούσε στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Ταχί», γύρισε ταινία ο Τζιμ Κάρεϋ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα