Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Οτιδήποτε δεν έχετε και θέλετε να έχετε, δώστε το στους άλλους




Οτιδήποτε σας λείπει, δώστε το στους άλλους, εάν θέλετε να το έχετε. Πώς μπορείτε να δώσετε κάτι που δεν έχετε; Είστε μέσα στον Θεό! Η Δόξα του είναι μέσα σας· απλά βάλτε την στην πράξη. Πείτε για παράδειγμα ότι δεν έχετε χρήματα. Ξεκινήστε να εργάζεστε για τους άλλους για να τους βοηθήσετε να βγάλουν χρήματα, και θα δείτε πόσα πολλά χρήματα θ' αρχίσουν να έρχονται σε εσάς.
 
Θυμάμαι μια γυναίκα που μου έλεγε, "Θέλω να θεραπευτώ αλλά δεν μπορώ." Μου είπε για μια τεχνική που χρησιμοποιούσε για να θεραπεύσει τον εαυτό της αλλά δεν απέδιδε. Της είπα, "αυτή είναι καταπληκτική τεχνική". Είπε, "ναι, αλλά δεν φέρνει αποτέλεσμα". Της είπα, "το αποτέλεσμα θα έρθει εάν προσπαθήσεις να θεραπεύσεις άλλους." Ξεκίνησε να εφαρμόζει την τεχνική στην γιαγιά της και με έκπληξη είδε ότι οι δικοί της πόνοι και δυσκολίες εξαφανίστηκαν. Οτιδήποτε δεν έχετε και θέλετε να έχετε, δώστε το στους άλλους.
 
Εάν θέλετε οι άνθρωποι να σας αγαπούν, μην τους ζητάτε να σας αγαπήσουν. Αυτός είναι ο λάθος τρόπος. Πρέπει να αρχίσετε να τους αγαπάτε, και θα δείτε ότι οι άνθρωποι θ’ αρχίσουν να σας αγαπούν.
 
Εάν έχετε κατάθλιψη, προσπαθήστε να βρείτε κάποιον και να τον χαροποιήσετε. Η κατάθλιψή σας θ’ αρχίσει να εξαφανίζεται. Εάν θέλετε να είστε επιτυχημένοι, προσπαθήστε να κάνετε κάποιον άλλον επιτυχημένο. Ένας άνδρας μου είπε, “Δεν είμαι επιτυχημένος.” Του είπα, “Υπάρχουν τρεις λόγοι γι’ αυτό. Πρώτον, θέλεις να είσαι επιτυχημένος μόνο για τον εαυτό σου. Δεύτερον, δεν βοήθησες ποτέ κάποιον να γίνει επιτυχημένος, και τρίτον, μισείς τους επιτυχημένους ανθρώπους. Εάν σκεφτείς αυτά τα τρία σημεία, έχεις το κλειδί της επιτυχίας.”
 
 
-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Happiness, Joy & Bliss


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα