Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Με ανοιχτή προεκλογική προπόνηση στο Καραϊσκάκη συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του ο Μώραλης εν όψει του β’ γύρου!

813007
Με ανοιχτή προεκλογική προπόνηση στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» η οποία θα διεξαχθεί την Παρασκευή 23.05.2014 και θα είναι γεμάτη πολλές εκπλήξεις, φιλοδοξεί να συσπειρώσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού και ψηφοφόρους του εν όψει της κρίσιμης δεύτερης μάχης της προσεχούς Κυριακής, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.
Η απόφαση για προεκλογική προπόνηση ανοιχτή για τον κόσμο του Ολυμπιακού, πάρθηκε σήμερα το μεσημέρι από τον Γιάννη Μώραλη ο οποίος δέχθηκε τελικά την σχετική χθεσινή πρόταση του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι πύλες του Γεώργιος Καραϊσκάκης θα ανοίξουνε για τον ερυθρόλευκο κόσμο στις 19.00 και το θέαμα που θα έχουνε την ευκαιρία να παρακολουθήσουνε οι ψηφοφόροι του ερυθρόλευκου συνδυασμού του Πειραιά να εξελίσσεται στον αγωνιστικό χώρο του ιστορικού γηπέδου , θα είναι τόσο πολιτικό όσο και αθλητικό.
Το πολιτικό κομμάτι της προεκλογικής προπόνησης-εκδήλωσης θα περιλαμβάνει αθλητικο-πολιτικές ομιλίες τόσο του υποψήφιου δημάρχου όσο και πολλών βασικών στελεχών του δημοτικού συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Μώραλης θα αναφερθεί ξανά σε βασικά σημεία του προγράμματος του συνδυασμού του όπως είναι η ανάγκη ολικής εξαφάνισης κάθε ίχνους πρασίνου από την πόλη, η κατάργηση των πράσινων φαναριών, και η υποχρεωτική μεταδημότευση όσων κατοίκων Πειραιά είναι φίλαθλοι/οπαδοί του Παναθηναϊκού.
Το αθλητικό κομμάτι της προεκλογικής προπόνησης-εκδήλωσης θα περιλαμβάνειοικογενειακό διπλό μεταξύ της επίσημης ποδοσφαιρική ομάδας του Ολυμπιακού,και  της ανεπίσημης κόκκινης ομάδας του δημοτικού συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» στην οποία παίχτες θα είναι πολλά γνωστά στελέχη της κόκκινης δημοτικής κίνησης.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αναμένεται να μοιραστούν σε όλους του φίλους του Ολυμπιακού καλοκαιρινά καπέλα που θα φέρουνε το όνομα του ερυθρόλευκου δημοτικού συνδυασμού.
Η Θύρα 7 αναμένεται φυσικά να δώσει δυναμικότατο παρόν στην ανοιχτή αυτή προπόνηση. Σύμφωνα μάλιστα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού ετοιμάζουνε εδώ και μέρες μία εντυπωσιακή χωρογραφία με χαρτόνια εναντίον του αντιπάλου του Γιάννη Μώραλη στη μάχη της δημαρχίας, Βασίλη Μιχαλολιάκου.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα