Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Γιγαντιαία Τριγωνική Δομή Κάτω Από Το Βόρειο Πόλο Του Κρόνου



Έλαβα ένα email αυτή την εβδομάδα από έναν αναγνώστη για την πολική περιοχή του Κρόνου . Είπε ότι μπορούσε να δει μια τριγωνική δομή  γύρω από αυτήν που δεν κινούταν . 
Το έλεγξα και έχει δίκιο . Είναι γιατρός στην ψυχολογία , αλλά δεν θα αναφέρω το όνομά του γιατί είναι καθηγητής σε ένα πανεπιστήμιο και δεν θέλω να διακινδυνεύσω τη δουλειά του με αυτή την ανάρτηση . 

Να θυμάστε ότι είναι υπέρυθρη φωτογραφική μηχανή... που σημαίνει ότι ''διαπερνάει''  τα σύννεφα και βλέπει πράγματα που μια κανονική φωτογραφική μηχανή δεν μπορεί. SCW 


Πηγή : http://www.consciousness.it/saturn/saturn_hexagon.htm 

Ο καθηγητής αναφέρει : θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας σε αυτό το χαρακτηριστικό του Βόρειου Πόλου του Κρόνου που , κατά τη γνώμη μου , δεν έχει λάβει αρκετή προσοχή .

 Ενώ το εξάγωνο έχει εξηγηθεί ως ένα είδος μετεωρολογικού τεχνάσματος , κανείς δεν έχει προσπαθήσει να σταθεροποιήσει τις εικόνες για να δούμε κατά πόσον τα άλλα χαρακτηριστικά ήταν ορατά . 

Δοκίμασα και υποψιάζομαι ότι κάτι είναι πραγματικά ορατό . 

Τέλος πάντων , κρίνετε μόνοι σας . 

Φαίνεται να είναι συνεπής γεωμετρικά σχήματα εκεί κάτω . Πάντα ήμουν αρκετά σκεπτικός σχετικά με την υποτιθέμενη εξήγηση του εξαγώνου που δημοσιεύθηκε στο  Science and Nature , σύμφωνα με την οποία θα έπρεπε να είναι το αποτέλεσμα κάποιων κυμάτων αντήχησης ( Allison, M., Godfrey, D. A., & Beebe, R. F. (1990). A Wave Dynamical Interpretation of Saturn’s Polar Hexagon. Science, 247(4946), 1061–3., Gierasch, P. J. (1989). Hexagonal polar current on Saturn. Nature, 337, 309.). 



Η ανησυχία μου είναι ότι ένα κύμα αντήχησης δεν μπορεί να λειτουργήσει σε αυτές τις κλίμακες , δεδομένου ότι υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες που θα το διαταράξουν . Απαιτεί πολύ μεγάλη ακρίβεια . Δεν είναι σαν μια δίνη που είναι κάτι απλούστερο αν και δεν είναι τόσο απλό πράγμα .

ufosightingsdaily

Απόδοση Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα