Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ...Δεν αντέχω άλλο τους συμπαίκτες μου!



1039160_bΣήμερα το απόγευμα διεξάγεται ο τρίτος τελικός με τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και για να είμαι ειλικρινής δεν έχω καν διάθεση να παω στο γήπεδο. Πραγματικά δεν αντέχω άλλο, έχω φτάσει 34 ετών και παίζω 30 λεπτά σε κάθε αγώνα, ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.
Κοιτάζω φωτογραφίες με τους παλιούς μου συμπαίκτες και συγκινούμαι. Γιασικεβίτσιους, Νίκολας, Πέκοβιτς, Σπανούλης, Τσαρτσαρής, μιλάμε για παιχταράδες, έβγαινα αλλαγή και τους χάζευα από τον πάγκο. Ο Μάικ και ο Φώτσης στα καλά τους έκαναν ό,τι ήθελαν όχι όπως τώρα που σκύβουν και μέχρι να σηκωθούν έχουν περάσει τρια δεκάλεπτα. Είχα το κεφάλι μου ήσυχο πως και να μην πιάσω κορυφαία απόδοση, κάποιος από τους υπόλοιπους θα ξελασπώσει την ομάδα, κερδίζαμε Ευρωλίγκες χωρίς να είμαι καν ο κορυφαίος.

Παραδέχομαι ότι κι εγώ δεν είμαι ο παίκτης που ήμουν κάποτε, αλλά ρε παιδιά δεν γίνεται να παίζω τόση ώρα και όταν δίνω πάσες να βλέπω τους συμπαίκτες μου να κάνουν τέτοιες βλακείες. Ο Ράιτ σηκώνεται και παθαίνει εγκεφαλικό στη μέση της φάσης, ο Ματσιούλις κοντεύει να χτίσει πολυκατοικία, ο Λάσμε έχει να πετύχει στεφάνη από την κανονική περίοδο. Ε δεν γίνεται έτσι, δεν μπορώ, είναι όλοι είτε τρελοί είτε άσχετοι. Τι αμαρτίες πληρώνω; Που είναι ο Ζοτς να τα πει; Τα λεω στον Φραγκίσκο και το μόνο που μου λέει είναι «Πάμε Γερά Μήτσο, Μπορείς». Τι να μπορώ, θα πάθω τίποτα, θέλω να τους σκοτώσω όλους.
Το μόνο μου στήριγμα είναι αυτός ο Γιαο Μινγκ πως τον λένε, ο Κινέζος που πήραμε. Γελαστό παιδί, μπορεί να μην έχει ιδέα από μπάσκετ αλλά σου φτιάχνει το κέφι. Είναι ο μοναδικός στον οποίο δεν θέλω να επιτεθώ ακόμα. Τελοσπάντων με τα χίλια ζόρια θα πάω και σήμερα να παίξω και όσο αντέξω. Με βλέπω πάλι στο τέλος του αγώνα να κλαίω κουλουριασμένος στο ντους. Ο μάγκας ο Αλβέρτης τα τελευταία χρόνια της καριέρας του έβλεπε όλα τα ματς δωρεάν από τον πάγκο κι εγώ κολλάω ένσημα μέχρι και την τελευταία ημέρα για να βγω στη σύνταξη.
Σας παρακαλώ όσοι έρθετε στο ΟΑΚΑ δείξτε λίγη κατανόηση και πρόεδρε αν με διαβάζεις, κάνε κάτι, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα