Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΕΑΝ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΖΟΜΠΥ


Τι είναι ζόμπυ; Ανοίγεις το λεξικό και διαβάζεις ότι ζόμπυ είναι βρυκόλακας. Και φάντασμα. Η λέξη βέβαια δεν είναι ελληνική και στην καθημερινότητα η χρήση της φοριέται σ’ άλλες έννοιες. Ο βλάκας είναι ζόμπυ. Αυτός που δεν επικοινωνεί με τον εαυτό του. Που δεν καταλαβαίνει. Που είναι νεκρή φύση.
Παρακάτω. Μετά τον πόλεμο έπεσε η υστερία για τους εξωγήινους, για τα ΑΤΙΑ, τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα. Άνθρωποι σοβαροί, διακεκριμμένοι επιστήμονες την έψαξαν δικαιολογημένα με το έργο. Ατέλειωτες θεωρίες, ατέλειωτα στοιχεία, ατέλειωτες μελέτες, έρευνες, βιβλία κι όλα τα σχετικά.

Μια κουβέντα. Γιατί να μην υπάρχουν εξωγήϊνοι; Όπως υπάρχουν γήϊνοι. Και γι’ αυτούς, τους εξωγήϊνους, οι κάτοχοι της γης είναι εξωγήϊνοι.
Επιστροφή στα ζόμπυ. Δεν είναι της πλάκας πλανηταρχία η Αμερική. Έχει υποχρέωση να μας προστατεύσει από κάθε κίνδυνο, όχι μόνο γήϊνο, όπως πράγματι κάνει, αλλά και εξωγήϊνο. Και λένε ότι τα ζόμπυ είναι χορτοφάγα, όχι σαρκοβόρα, άρα κινδυνεύουν να αρπάξουν την τροφή από τα πρόβατα, τις αγελάδες, τους ελέφαντες κ.α.
Το ‘χουν ρίξει στην προπόνηση στις ΗΠΑ οι μυστικές υπηρεσίες. Εκπαιδευτικά προγράμματα για το πώς θα αντιμετωπίσουν τα ζόμπυ αν μπουκάρουν στη γη.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα