Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Τιμήθηκαν από την ΕΣΗΕΑ οι δημοσιογράφοι που πήραν δηλώσεις από τον Θεοδωράκη χωρίς να φοράει σακίδιο!

theodorakis
Σε τιμητική βράβευση των δημοσιογράφων που κατόρθωσαν να αποσπάσουν δηλώσεις από τον Σταύρο Θεοδωράκη χωρίς αυτός να φοράει κάποιο σακίδιο ή τσάντα, προχώρησαν την Παρασκευή το πρωί η Ενωση Συντακτών Ημερήσιων Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ) και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ).
Η βράβευση αφορούσε τις δηλώσεις που κατάφεραν να πάρουν οι εν λόγω δημοσιογράφοι από τον πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥ το βράδυ της 2ης Κυριακής των εκλογών 25.05.2014,  δηλώσεις οι οποίες  έχουνε ήδη και απολύτως δικαιωματικά πάρει μία εξέχουσα θέση στο πάνθεον τόσο της ελληνικής όσο και της διεθνούς δημοσιογραφίας.

Πρόκειται συνολικά για 5 έλληνες δημοσιογράφους οι οποίοι εργάζονται εδώ και χρόνια σε μεγάλους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς της χώρας μας (SKAI, MEGA, STAR, ANT1, ALPHA) και οι οποίοι με το ιστορικό τους αυτό επίτευγμα κατόρθωσαν να γραφτεί με χρυσά γράμματα το όνομά τους στο παγκόσμιο δημοσιογραφικό στερέωμα.
H ειδική εκδήλωση βράβευσης των δημοσιογράφων πραγματοποιήθηκε  στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Συντακτών Ελλάδος που βρίσκονται στην οδό Ακαδημίας, με την παρουσία δεκάδων κορυφαίων προσωπικοτήτων από τον χώρο της τηλεόρασης.
Τον λόγο στην εκδήλωση η οποία διεξήχθη σε άκρως εορταστικό κλίμα πήρανε φυσικά και οι ίδιοι οι τιμηθέντες δημοσιογράφοι οι οποίοι και εξομολογήθηκαν στο συγκινημένο και ενθουσιασμένο με τον άθλο τους κοινό, ότι απαιτήθηκαν τουλάχιστον 6 ώρες σκληρής διαπραγμάτευσης με τον πρόεδρο του ΠΟΤΑΜΙΟΥπροκειμένου αυτός να πειστεί τελικά να αποχωριστεί για λίγα λεπτά το αγαπημένο του αξεσουάρ.
Την ίδια ώρα άγριος είναι ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του κόμματος, με στελέχη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ να κατηγορούνε τον Σταύρο Θεοδωράκη για ατυχέστατη ενδυματική επιλογή η οποία αφενός αποτέλεσε μαύρη σελίδα στο dress code του και αφετέρου κατατρομοκράτησε άσκοπα το ελληνικό τηλεοπτικό κοινό που άρχισε άσκοπα να υποθέτει για πιθανή κλοπή του σακιδίου του από προβοκάτορες που είχαν στόχο να βλάψουν το πολιτικό  προφίλ του αρχηγού τους.
Αξίζει να σημειώσουμε, ότι δεκάδες ήταν τα τηλεφωνήματα που δέχθηκαν τα γραφεία του protagon την επόμενη των εκλογών από τρομοκρατημένους οπαδούς του ΠΟΤΑΜΙΟΥ που ζητούσαν εξηγήσεις για την αδικαιολόγητη και απαράδεκτη όπως χαρακτήριζαν, απουσία της τσάντας από την πλάτη του Σταύρου Θεοδωράκη κατά την μεγάλη εκλογική βραδιά της Κυριακής.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα