Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Το σεξ και η ηλικία του άνδρα. Τι να περιμένει μια γυναίκα

Το σεξ και η ηλικία του άνδρα. Τι να περιμένει μια γυναίκα
Η σεξουαλική συμπεριφορά ενός άνδρα απέναντι στη γυναίκα, σχετίζεται άμεσα με την ηλικία του. Τα προκαταρκτικά, η διάρκεια, ο τρόπος προσέγγισης αλλά και όλες οι στιγμές της ερωτικής επαφής, σχετίζονται με τις ορμόνες και την εμπειρία.

Ένα 20χρονος μπορεί να έχει τις ίδιες επιδόσεις με έναν 40χρονο και το αντίστροφο; Το ερωτικό παιχνίδι έχει το ενδιαφέρον του σε όλες τις ηλικίες, αλλά τι μπορεί να περιμένει μία γυναίκα από έναν άνδρα, ανάλογα με την ηλικία του.


Ο 20άρης

Η τεστοστερόνη είναι ασυγκράτητη, και τώρα μαθαίνει την τέχνη της προσμονής. Σε αυτή την ηλικία, το σεξ είναι μία φυσιολογική σωματική ανάγκη που λειτουργεί πέρα από το συναίσθημα, σχεδόν σε καθημερινή βάση.
Επιθυμεί να ικανοποιήσει τη σύντροφο, περισσότερο για να ικανοποιήσει το δικό του εγωισμό, αλλά πολλές φορές η ισχυρή παρόρμηση οδηγεί σε πρόωρη εκσπερμάτιση.

Ο30άρης

Η εμπειρία αρχίζει και φαίνεται πια, οπότε υπάρχει μια ισορροπία τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχολογικό επίπεδο. Το σεξ είναι πιο απολαυστικό και η τεχνική έχει σχεδόν τελειοποιηθεί. Το αρνητικό σε αυτή την ηλικία είναι συνήθως το βαρύ επαγγελματικό πρόγραμμα και η κούραση.

Ο 40άρης

Σε αυτή την ηλικία, δεν υπάρχει το άγχος των επιδόσεων, αλλά υπάρχει μία αγωνία για την ποσότητα των επαφών. Ο 40ρης μπορεί να διαχειριστεί την ερωτική πράξη και τη συμπεριφορά διαφορετικών τύπων γυναικών. Έχει την ικανότητα να χαλαρώσει τη γυναίκα, να την απογειώσει και να την ικανοποιήσει σε όλα τα ερωτικά στάδια.

Δεν έχει πια άγχος για τις επιδόσεις του, αλλά σε αυτή τη φάση ξεκινά η πτώση των ανδρογόνων και ο φόβος των γηρατειών. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αρχίσει να αναζητά την επιβεβαίωση και από άλλες γυναίκες, εκτός από τη σύντροφό του. Είναι η πιο επικίνδυνη ηλικία για απιστία.


onmed


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα