Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΜΠΑΝΑΝΑ


Για μένα η μπανάνα παραπέμπει στο ανδρικό σεξουαλικό όργανο. Το θεωρώ πέρα για πέρα γελοίο να αποτελεί σύμβολο αντιρατσιστικό. Κάποιος, δηλαδή, που είναι ρατσιστής θα πρέπει να κρύβεται όταν τρώει μπανάνα, για να μην τον χαρακτηρίσουν ασυνεπή στα πολιτικά του πιστεύω.
Εκεί την πήγαν τη δουλειά. Ρίχνει κάποιος μια μπανάνα σε μαύρο ποδοσφαιριστή, άρα είναι ρατσιστής. Τρώει επιδεικτικά τη μπανάνα, άρα με... στυλ διασκεδάζει, σαρκάζει τον αντιρατσιστή.
Αν κάτι πραγματικά συμβολοποιεί η μπανάνα είναι το πέος. Μια μπανάνα έχει μήκος 12-15 εκατοστά, όσο και το ανδρικό μόριο, κατά μέσο όρο στους άνδρες της λευκής φυλής. Και διάμετρο 3-4 εκατοστά, το ιδεώδες για τον γυναικείο κόλπο. Επίσης το σχήμα της μπανάνας είναι σχεδόν καμπυλωτό, σίγουρα κυλινδρικό, όπως ακριβώς το πέος.

Έλλειψη σεβασμού στη φύση θεωρώ την ανάδειξη συμβόλων, γεννημάτων της γης, από τον άνθρωπο για να υπηρετήσει δήθεν πολιτιστικές συμπεριφορές. Η μπανάνα έχει προσφορά στον άνθρωπο. Έχει ταϊσει πληθυσμούς σε τροπικές χώρες. Σε κάποιες εποχές φτιάχνανε ψωμί από τις μπανάνες, το 40% της οποίας παράγει αλεύρι. Μόνον;
Μία άλφα έκταση από μπανανιές σου δίνει βάρος περισσότερο από 40 φορές πατάτα. Και περισσότερο από 130 φορές σιτάρι. Εκτός από τον καρπό, το “κάλυμμά” της μπανάνας χρησιμοποιείται στην παραγωγή σχοινιού και από τα αποξηραμένα φύλλα του φυτού, που παίζει σε πολλές ποικιλίες, φτιάχνανε ρούχα και υλικά συσκευασίας.
Βανανέα, όπως την έλεγαν παληά, και Βανανία βρίσκεις στην Καλαμάτα, στην Κρήτη και σε κάποιες περιοχές στα Επτάνησα.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα