Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΦΤΩΧΑΔΑΚΙΑ


Η κόρη της Χριστίνα το ‘πε και το ‘δειξε σ’ όλο τον πλανήτη ότι είναι λεσβία. Αμόλυσε τις φωτογραφίες με την γκόμενα της στο διαδίχτυο. Είναι πράγματι  λεσβία το κορίτσι; Δεν ξέρεις. Δεν αποκλείεται να το παίζει τιμωρός στη μαμά και τον μπαμπά της. Ότι εσείς, οι γονείς μου, με τα εκατομμύρια που έχετε, με τη διασημότητα σας, με κανάτε το χειρώτερο πρεζόνι και αφού γλύτωσα(;) από την κοκαϊνη, τώρα φάτε στη μάπα τον έρωτα μου με τον «γαμπρό» σας, την ερωμένη μου.
Huffinghton. Ασφαλώς και σας λέει κάτι το όνομα. Η Ελληνίδα κυρία Αριάνα Χαφινγκτον ίδρυσε τον Μαϊο του 2005 τη Huffinghton Post που έγινε το Νο1 site στον κόσμο. Η δύναμη στον τύπο. Η εξουσία.
Όλοι αναγνωρίζουν την ικανότητα, το δαιμόνιο της εν λόγω γυναίκας, που σα γυναίκα βέβαια δεν μετράει. Η ασεξουαλική. Δεν έχει τίποτα επάνω της να σε τραβήξει σαν άντρας. Στην δουλειά της όμως είναι η παίκτρια. Ένα κοριτσάκι από την Πλάκα, από τις γειτονιές δίπλα στην Ακρόπολη έγινε θρύλος στην Αμερική.
Παντρεύτηκε έναν εκατομμυριούχο και ρεπουμπλικάνο πολιτικό, τον Μαϊκλ Χάφινγκτον, ο όποιος πριν τον γάμο της ξεκαθάρισε ότι μ’ αρέσουν και οι άνδρες. Ότι είμαι bisexual, κοιμάμαι με γυναίκες και με άνδρες.
Παραμύθι. Ο άνθρωπος είναι gay. Σιγά που θα σκάσει η κυρία. Κάνουν δυο κόρες. Χωρίζουν και κοντράρονται προεκλογικά(!) σαν υποψήφιοι κυβερνώντες της Καλιφόρνιας. Και λέει το κορίτσι, η Χριστίνα, ότι το διαζύγιο των γονιών μου κατέστρεψε τη ζωή μου, έπεσα στο ναρκωτικό.
Έτσι λέει. Γιατί να είναι έτσι; Τι πλάκα είναι αυτή, να αρχίζει να σνυφάρει το κορίτσι επειδή χώρισαν οι γονείς της. Δικαιολογίες. Και να το ρίχνει στο πότο και να την τραβάνε στις αποτοξινώσεις. Σιγά, μωρέ. Η δικτατορία, η βαρβαρότητα των παιδιών. Έτσι λέω εγώ.
Είμαστε στη φάση ότι η μαμά, η κυρία Αριάνα Χαμφινγκτον είναι «ευτυχισμένη» που η κόρη ζει, παρά την τραγική της είσοδο στον κόσμο του ναρκωτικού, και το παίζει η καλή «πεθερά» με το ταίρι της κόρης της.
Αυτά βλέπουν τα φτωχαδάκια και παρηγοριούνται με τα πάθη των πιο ισχυρών της γης.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα