Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Είμαστε για τα μπάζα !!! (Αλήθεια, ο Τσίπρας έχει υπόψιν του το νομοσχέδιο;;;)



Σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που ο Βυθός του Μπικίνι διαχειρίζεται τους αιγιαλούς και τις παραλίες της χώρας προβλέπονται στο…σχετικό σχέδιο νόμου που προωθεί ο Μπομπ Σφουγγαράκης σε συνεργασία με τον Πάτρικ τον Αστερία.

Το σχέδιο νόμου θα τεθεί σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 8 Μαΐου, έπειτα από εισήγηση του κυρίου Καβούρη που παραπονέθηκε ότι με τον ισχύοντα νόμο εμποδίζεται η ανάπτυξη, αφού δε μπορεί να στήσει την καντίνα του με τα καβουροπάτι δίπλα στο κύμα και να χεστεί στο τάλιρο.

Όπως προβλέπεται μεταξύ άλλων, αίρεται η απαγόρευση της παραχώρησης της αποκλειστικής χρήσης αιγιαλού και παραλίας, ώστε τα σκυλάδικα να επεκταθούν μέχρι τη θάλασσα και να κάνει η Πάολα εντυπωσιακή είσοδο στην πίστα με φουσκωτό.

Επιπλέον, επιτρέπεται το μπάζωμα θαλάσσιου χώρου για την εξυπηρέτηση επιχειρηματικής δραστηριότητας, οπότε οι τουρίστες θα βουτάνε από τα μπαλκόνια των ξενοδοχείων απευθείας στα βαθιά, ενώ δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν κι υποθαλάσσια πάρκινγκ, αφού όσο να ‘ναι είναι κάπως κουραστικό να παρκάρεις στου διαόλου τη μάνα και να περπατάς 2 χιλιόμετρα για να απολαύσεις παρθένες παραλίες. 

Το σχέδιο νόμου προβλέπει επίσης τη δυνατότητα νομιμοποίησης αυθαίρετων κατασκευών, οπότε μην κατηγορείτε τον κύριο Καλαμάρη από την Κηφισιά που πριν από 20 χρόνια έχτισε τη βίλα του πάνω στην άμμο και τώρα μπορεί να την μετατρέψει σε πολυτελή διαμερίσματα για τουρίστες με τις ευλογίες της κυβέρνησης. Ήξερε σε τί μπουρδελοχώρα ζει. 

Υπάρχει όμως κάτι άλλο που ούτε ο κύριος Καλαμάρης ξέρει, ούτε οι διεστραμμένοι εγκέφαλοι που επινοούν αυτά τα αντισυνταγματικά νομοσχέδια σκέφτηκαν. Το εξής απλό, που, απ’ όσο είδα, μόνο ο Παναγιώτης Χατζηστεφάνου έθεσε σε δημόσιο διάλογο μέσω facebook: “Δεν υπάρχει τίποτα πιο πολυτελές, τίποτα πιο αριστοκρατικό κι ακριβοπληρωμένο από μια παρθένα παραλία. Εκατοντάδες εκατομμύρια, δισεκατομμύρια ευρώ θα βγάλουν αν αφήσουν τις παραλίες άθικτες.”

Εν μεταξύ, τί ωραία που παρουσιάζουν την είδηση στα καθεστωτικά ΜΜΕ! Σαν να σου λένε ότι θα κάνουν δεντροφύτευση. Αλήθεια, ο Αλέξης Τσίπρας που έλεγε χθες στον Σρόιτερ ότι του αρέσει να κάνει διακοπές σε απομονωμένες παραλίες έχει υπόψιν του το νομοσχέδιο ή περιμένει να μπαζωθεί όλη η Ιθάκη για να πάρει μπρος;



by To Skouliki Tom


(Ανήθικο δίδαγμα: Το άρθρο 10 του Ν. 392/76 απαγορεύει την εγκατάσταση σκηνών σε παραλίες, αιγιαλούς και γενικά κοινόχρηστους χώρους. Το μπάζωμα επιτρέπεται κανονικά, βέβαια.)


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα