Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η ΕΠΙΡΡΟΗ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΕΩΣ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ

Στις ημέρες που ζούμε συμβαίνουν πολλά γεγονότα τα οποία είτε είναι ως ένα μεγάλο βαθμό ανεξήγητα ή είναι δύσκολο να τα κατανοήσει κανείς χωρίς να έχει το σωστό υπόβαθρο γνώσης που θα τον οδηγήσει στο να ανακαλύψει την πραγματική αλήθεια για την κατάσταση του κόσμου όπως αυτή πράγματι είναι.


Τα στοιχεία που ακολουθούν είναι απο τη σειρά βιβλίων "Γιατί και πώς ζούν ανάμεσά μας"

Όλα έχουν όμως την εξήγησή τους και πίσω από τα γεγονότα που έχουν συμβεί και συμβαίνουν κρύβεται ο αρχαίος εχθρός ο οποίος μαζί με τους υποτακτικούς του ανθρώπους αλλά και τους αρχαίους θεούς κατ΄άλλους Νεφελίμ ή Γίγαντες κινεί τα νήματα της ζωής μας ώστε να μας φέρει σε τέτοια κατάσταση ώστε όχι απλά να ξεχάσουμε τον Θεό αλλά γνωρίζοντας την ύπαρξη Του , να τον αρνηθούμε με την ελεύθερη δικιά μας βούληση.

Οι άνθρωποι που συνειδητά γνωρίζουν για την ύπαρξη των αρχαίων θεών και βοηθούν στα σχέδια που έχουν για να κυριαρχήσουν για άλλη μια φορά στην επιφάνεια της Γης ονομάζονται Εβρέ ( δεν έχουν σχέση με τους Εβραίους ) και όσοι άνθρωποι προέρχονται από την ένωση ανθρώπων και των Νεφελίμ ονομάζονται Ραν .



Οι Νεφελίμ τώρα , παρά την συμμετοχή τους στα σχέδια του κακού χωρίζονται ευτυχώς για εμάς σε Αδελφότητες , που η κάθε μια εξυπηρετεί τα συμφέροντα του αρχηγού της και αυτές είναι , η Λευκή Αδελφότητα , η Μαύρη Αδελφότητα και η αργότερα ιδρυθείσα Αδελφότητα της Αλήθειας.

Αποδείξεις για την ύπαρξή των Αδελφοτήτων υπάρχουν και αρκετές μάλιστα , είτε σε βιβλία του Αγίου Όρους είτε σε άλλες αρχαίες πηγές αλλά θέλω να τονίσω σε αυτό το σημείο ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει ό,τι επιθυμεί και αν ακόμα δεν δεχτείτε στο ελάχιστο όσα θα μάθετε σε αυτό το άρθρο , τουλάχιστον κρατήστε τα στην άκρη του μυαλού σας .

Ας πούμε όμως τώρα κάποια πράγματα για το πως ιδρύθηκαν οι αδελφότητες αυτές και όσο πιο σύντομα γίνεται κάποια στοιχεία σημαντικά για την ιστορία τους αλλά και σε ποιό σημείο βρίσκονται τώρα αυτές και τα σχέδιά τους .

Όταν δημιουργήθηκαν τα ρυπαρά γένη των αρχαίων θεών , που ονομάζονται έτσι καθώς αποτελούν ουσιαστικά κλώνοι αν μπορούμε να τους πούμε έτσι που έγιναν μέσω παρέμβασης στο DNA των ζώων ( βλέπε βιβλίο του Ιασέρ) , σταδιακά αυτά άρχισαν να μεγαλώνουν σε αριθμό με τόση ταχύτητα , που αποτέλεσαν σε σύντομο χρονικό διάστημα τους αντιπάλους των αυθεντικών Νεφελίμ που δεν είναι άλλοι από τους Νασχραμόν και τους Μπαχομέχ( βρυκόλακες ) αλλά και μιας μερίδας Κρόνιων Γιγάντων .

Αυτοί λοιπόν με την σειρά τους δημιούργησαν τα γένη των Λεοντόμορφων Λοσντβέχ και των Ερπετόμορφων Καχσνάχ και έτσι δημιούργησαν μια ισχυρή συμμαχία κάτω από την Λίλιθ Λαμασθού τον μόνο θηλυκό άνθρωπο που ονομάστηκε Μαύρη Αδελφότητα η οποία πολέμησε σε όλο το ψεύτικο σύμπαν στον πρώτο πόλεμο μεταξύ των θεών , εναντίων των ρυπαρών γενών.

Η δημιουργία ωστόσο της Αδελφότητας αυτής δεν έμεινε κρυφή για πολύ καιρό και έτσι ο Σαμαέλ-Σατανάς βρίσκοντας ευκαιρία , πλησίασε όσους είχαν μείνει εκτός του συμβουλίου αυτής της Μαύρης Αδελφότητας και πείθοντάς τους , οργάνωσε μια δικιά του Αδελφότητα , την Λευκή Αδελφότητα , η οποία σταδιακά έφτασε να έχει στις τάξεις της , τους Γαλάζιους Γίγαντες που συμφωνούσαν με τον Διάβολο και κάποια από τα γένη των ρυπαρών γενών και τους Νασχραμόν που έμειναν εκτός της Μαύρης Αδελφότητας.

Όμως καθώς οι Νασχραμόν δεν ήθελαν να αφήσουν την εποπτεία των πολεμικών επιχειρήσεων στους Γίγαντες , αποφασίστηκε να αποκτήσει η νέα Αδελφότητα αυτή , πολιτικό και στρατιωτικό σκέλος ώστε να μπορέσει να κυριαρχήσει .

Το επόμενο βήμα ήταν να μοιραστούν οι διοικήσεις του πολιτικού τμήματος στους Κρόνιους και του στρατιωτικού στους Ναχσραμόν , αλλά ταυτόχρονα ο Σαμαέλ έβαλε δαίμονες του να πάρουν με το μέρος τους όσους ήταν δυσαρεστημένοι που δεν είχαν πάρει μεγάλες θέσεις στην Μαύρη Αδελφότητα.



Έτσι δημιουργήθηκαν δύο πόλοι εξουσίας μεταξύ των θεών , οι οποίοι μετά από συσκέψεις που έκαναν μεταξύ τους το μόνο που κατάφεραν ουσιαστικά ήταν να αποφασίσουν την δημιουργία των βασιλείων των Νεφελίμ που συνολικά ήταν 72 αλλά η κάθε Αδελφότητα είχε 36.

Δεν άργησε όμως να ξεσπάσει ο δεύτερος πόλεμος μεταξύ των θεών που έληξε μόνο μετά την ειρήνη που υπογράφτηκε στην νεοιδρυθείσα πόλη Βαβυλώνα μεταξύ των Αδελφοτήτων ώστε να υπάρξει περίοδος ανακωχής μεταξύ τους.

Τότε μάλιστα αποφασίστηκε η έδρα της Μαύρης Αδελφότητας να γίνει η περιοχή της Γερμανίας ενώ αυτή της Λευκής Αδελφότητας στην Τάκλα Μακάν και ορίστηκε να την διοικεί ένα δωδεκαμελές συμβούλιο στην υπόγεια πόλη Μαχ Τανέ που σημαίνει Λευκή Πολιτεία.

Έτσι ο Σαμαέλ επέβαλε μια ισορροπία μεταξύ των δύο αυτών δυνάμεων , αλλά η Λίλιθ Λαμασθού αποφάσισε να ιδρύσει έναν νέο πόλο εξουσίας , με τρείς Ναχσραμόν που πάνω στις συμφωνίες που έγιναν πριν έχασαν τον ρόλο τους στην Λευκή Αδελφότητα και έτσι ιδρύθηκε η Αδελφότητα της Αλήθειας η οποία ως σκοπό έχει να πετυχεί οι Μπαχομέχ και οι Ναχσραμόν να αποκτήσουν στο τέλος σώματα ενεργειακά όπως τα πραγματικά των ανθρώπων και να γίνουν πολύ πιο ισχυροί απ΄ότι είναι τώρα.

Έτσι ξεκίνησε η οργάνωση της και αρκετά μέλη δεν ξέρουν καν για ποιό πραγματικά σκοπό υπάρχει αυτή η τρίτη δύναμη και έδρα της αποφασίστηκε να είναι η περιοχή της Βόρειας Αμερικής ώστε να είναι μακριά από τα κέντρα της Μαύρης και της Λευκής Αδελφότητας.

Η Μαύρη Αδελφότητα τώρα , έκανε λοιπόν κουμάντο στην επιφάνεια του κόσμου για πάρα πολλά χρόνια ακόμα και μετά το κλείσιμο των Νεφελίμ στα Τάρταρα και μάλιστα κατάφερε δύο φορές μια το 3.000 Π.Χ και το 1200 Π.Χ να ανοίξει κάποιες πύλες ώστε να κυριαρχήσει και κανονικά στην επιφάνεια ξανά αλλά το σχέδιο της εμποδίστηκε πρώτα από τον Διόνυσο και μετά από τον Μέγα Αλέξανδρο.

Μερικές δυνάμεις τις οποίες χρησιμοποίησε για να πραγματοποιήσει όσα ήθελε ήταν μεταξύ πολλών η Ρωμαική Αυτοκρατορία αλλά και η Βυζαντινή Αυτοκρατόρια καθώς οι περισσότεροι βασιλείς και μονάρχες και αυτοκράτορες εξυπηρετούν αυτή την δύναμη , η οποία προσπαθεί και κατάφερε να επιβάλει το τι θέλει μέσω σιδηράς πυγμής πάνω στους λαούς του κόσμου.

Η Λευκή Αδελφότητα στην μεγάλη περίοδο κυριαρχίας της Μαύρης Αδελφότητας δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια αλλά άρχισε μεθοδικά και με υπομονή να εφαρμόζει το σχέδιό της για να πάρει αυτή την εξουσία στα χέρια της.

Χρησιμοποιώντας τους Γιουγκούρ Τούρκους άρχισε να ετοιμάζει έναν λαό που απόλυτα δουλικός και πειθαρχημένος σε αυτήν , θα έπαιρνε ένα μέρος του τουλάχιστον , την εξουσία από τους Έλληνες κάτι και που έγινε και το άλλο τμήμα θα γινόταν Ιουδαίοι χωρίς να είναι ώστε να έπαιρνε την εξουσία του κόσμου .

Έτσι αποκτώντας μεγάλη ισχύ , περί το 1750 και καθώς ιδρύθηκαν οι Ιλλουμινάτι από αυτήν πήρε τον έλεγχο των Μασονικών Στοών που άνηκαν στην Μαύρη και έκλεψε έτσι την εξουσία από την άλλη δύναμη.

Στην περίοδο λοιπόν μεταξύ του 1900-2000 , η Λευκή Ελίτ , έδωσε τεχνολογία στον κόσμο , που ήταν απαραίτητο στοιχείο για το σχέδιο της , μέσω ανθρώπων πολλές φορές εως και ανόητων και προκάλεσε δύο παγκόσμιους Πολέμους με την Αμερική που πολέμησε την Γερμανία.

Η Αμερική βλέπετε αποτελεί το κέντρο διοίκησης της Λευκής Αδελφότητας κάτι που συμβολίζεται με τον Λευκό Οίκο που χτίστηκε το 1900.

Το σχέδιο της Λευκής Αδελφότητας που στόχευει στο να φέρουν τον Αντίχριστο τελείωνε περίπου το 2005 αλλά έπεσε έξω καθώς ο Σαμαέλ δεν υπολόγισε έναν άνθρωπο εμπόδιο στα όσα θέλει να κάνει.

Τον Βλαντίμιρ Πούτιν που αναγέννησε την διαλυμένη Ρωσία της Λευκής Αδελφότητας σε μια Ρωσία πλούσια και ισχυρή μέσω βοήθειας βέβαια και της Μαύρης Αδελφότητας.

Σε μια προσπάθεια να δοκιμάσει εκ νέου να φέρει εις πέρας το σχέδιο για να έρθει ο Αντίχριστος ο Σαμαέλ δοκίμασε να ενώσει τις δύο αδελφότητες το 2008 έχοντας ως επίτημο πρόεδρο τους στην επιφάνεια τον Μπαράκ Ομπάμα κάτι που όμως απέτυχε .

Δοκίμασε ακόμα και να κλείσει το ρεύμα και να σιωπήσει η τεχνολογία του κακού , πρόωρα μέσω του πειράματος στο CERN για το λεγόμενο σωματίδιο του Θεού , αλλά αυτό εμποδίστηκε από τον Πολέμαρχο του Θεού , καθώς δεν ήταν η ώρα να συμβεί αυτό τουλάχιστον όχι τώρα καθώς αυτό δεν προβλέπεται από το σχέδιο του Θεού να συμβεί πριν το τέλος του Τρίτου Παγκόσμιου Πολέμου.

Στις 8 Φεβρουαρίου του 2013 ο Σαμαέλ πήρε την απόφαση να διαλύσει τις δυο Αδελφότητες και να δημιουργήσει νέες , που θα αποτελούντο η μεν Λευκή Αδελφότητα από άτομα απόλυτα πιστά σε αυτόν , ανθρώπους Σατανιστές και Νεφελίμ και η δε Μαύρη Αδελφότητα από όσους είναι απόλυτα σύμφωνοι με την Λίλιθ Λαμασθού και το σχέδιό της.

Έτσι μια νέα περίοδος άρχισε για το ανθρώπινο γένος πιο επικίνδυνη και η Υπερνέα Τάξη Πραγμάτων όπως ονομάζεται το νεο αυτό πεδίο μάχης ουσιαστικά, ξεκίνησε παρά την εκ νέου απόφαση συγκυβέρνησης μεταξύ των Αδελφοτήτων , να δημιουργεί καταστάσεις πρωτόγνωρες για εμάς ως τώρα.

Την ίδια στιγμή στα Τάρταρα ξεκίνησε ένας ανηλεής πόλεμος μεταξύ των Αδελφοτήτων καθώς τα πράγματα εκεί είναι διαφορετικά από την επιφάνεια , γι αυτό τον λόγο και γίνονται τόσοι σεισμοί τον τελευταίο καιρό , λόγω της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται εκεί.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για το πως μάχονται οι Αδελφότητες μεταξύ τους πάνω στην Γη παρά την λυκοφιλία τους αποτελεί η κατάσταση στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή.

Εμείς σαν άνθρωποι δεν πρέπει παρ όλα τα σχέδια τους να ξεχνάμε ότι έχουμε δίπλα μας τον ισχυρότερο σύμμαχο του σύμπαντος τον Ιησού Χριστό.

Αυτόν θέλουν να μας κάνουν να Τον ξεχάσουμε.

Δεν θα το πετύχουν όμως όπως το θέλουν.

Και θα δουν πολύ καλά την οργή του εκλεκτού Του , του Πολέμαρχου του Θεού , που όπως προφητεύεται θα τους αφανίσει αφού τους νικήσει για άλλη μια φορά.

Στο τέλος παρά το όσα ζούμε και θα ζήσουμε θα έρθει η λιακάδα η Θεική.

Έτσι παρά τα όσα μάθατε για τις Αδελφότητες έστω και με λίγα λόγια μπορούμε να πούμε ότι και γι αυτούς ισχύει ο λόγος του Πατρός Παισίου.

Όλοι οι μεγάλοι έχουν τα σχέδια τους. Θέλουν δεν θέλουν όμως προωθούν το σχέδιο του Θεού.


Επεξεργασία και μεταφορά κειμένου/: Dimitris Papadoudis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

1 σχόλιο:

  1. αληθεια πιστευεις τις μαλακιες της ΑΘΕΑΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ? που ειναι τα γεγονοτα που ελεγαν για 5/5/14?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα