Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟ ΜΠΙΚΙΝΙ, ΜΕ ΤΟΠΛΕΣ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ


Πηγή: FOSPHOTOS
Να μην έχεις δίκαιο και να βγαίνεις από πάνω. Δόγμα αυτό στην Ελλάδα. Να είσαι παράνομος και αντί να απολογείσαι, να λες ένα κάρο δικαιολογίες, μέχρι να το ρίχνεις σε κατηγορίες. Είναι το έργο που στην Ελλάδα παίζεται κατά σύστημα τόσο από επώνυμους όσο και από ανώνυμους.
“Να δούμε σε αφίσα την Δούρου με μπικίνι, να δούμε τι ψηφίζουμε!”. Έλα, ρε μεγάλε Πάγκαλε! Πού ήσουν, ρε θηρίο, καιρό είχαμε να σ' ακούσουμε, φοβηθήκαμε μήπως χάθηκες, επειδή έφτυσες την πολιτική. Να το παραδεχθούμε. Η ζωή χωρίς τον Θόδωρο Πάγκαλο είναι μία σκέτη μονοτονία.

Τι είπε ο άνθρωπος; Επειδή η υποψήφια περιφερειάρχις του Σύριζα έχει πλακώσει τις αφίσες και νταηλίκι παραβιάζει τις διατάξεις της προεκλογικής εκστρατείας, ο πρώην υπουργός έκανε ένα σχόλιο. Έριξε ένα καρφί. Και πολύ καλά έκανε, δηλαδή. Και λίγο ήταν αυτό που είπε. Ότι θέλει να την δει με μπικίνι την Δούρου.
Εγώ θέλω να την μπανίσω με τόπλες. Και το σλιπάκι τάγκα. Ένα σπαγγάκι φθάνει για να αποκαλυφθούν όλες οι ελπίδες της, τα οράματά της, οι σκέψεις της για την περιφέρεια Αττικής. Δεν βλέπω άλλο τρόπο καλύτερο παρά να δούμε την περιφέρεια του κοριτσιού.
Αισχρή και σεξιστική χαρακτήρισε τη συμπεριφορά του Πάγκαλου η κυρία Ρένα Δούρου. Τη δική της συμπεριφορά με την παράνομη αφισοκόλληση, ακόμα και σε κολώνες στους δρόμους, λες και είναι σκυλοτραγουδίστρια στην εθνική οδό, πώς την χαρακτηρίζει;
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα