Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Πανσέληνος Μαίου - Εντάσεις και δυσκολίες...Μόλις λέμε Δόξα ο Θεός, άντε πάλι το Βοήθα Παναγία μου....

Δύσκολη η Πανσέληνος της επόμενης εβδομάδας, κυρίως επειδή θα έχει προηγηθεί ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο αντιθέσεων του Ήλιου με τον Κρόνο και του Άρη με την Αφροδίτη. Στον απόηχο αυτών των δυσκολιών οι προσπάθειες με τον Ερμή στον άξονα του 1ου – 7ου οίκου θα είναι να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα. Τα πράγματα όμως δε θα είναι και ιδιαίτερα εύκολα, καθώς ο Άρης από το Μεσουράνημα σε όψη ημιτετραγώνου και η στενή ακόμα επαφή της Πανσελήνου με τον Κρόνο προοιωνίζει αντιστάσεις σε προτάσεις και ιδέες. 

Ο Πλούτωνας σε τετράγωνο με την Αφροδίτη δεν επιφυλάσσει και τα καλύτερα για τις σχέσεις, ενώ οι έμμεσες συγκρούσεις και οι εκβιασμοί θα είναι μες το παιχνίδι. Καθώς η Πανσέληνος επηρεάζει τους άξονες 5-11 και 6-12 για τις συντεταγμένες των Αθηνών, αναμένονται ζητήματα υγείας και κρίσεις στις σχέσεις με άτομα που θεωρούσαμε ως τώρα φίλους. Η δε παρουσία του Άρη στο Μεσουράνημα μεταφέρει σημαντική επίδραση και στον άξονα του σπιτιού και της εργασίας, όπου θα υπάρχουν κι εκεί απρόσμενες εξελίξεις.


Για τους Κριούς η Πανσέληνος δίνει την ευκαιρία να εκτονώσετε την ενέργεια σας στην προσπάθεια εξοπλισμού ενός νέου χώρου ή μίας νέας βάσης δραστηριότητας. Από τα μέσα του μήνα και μετά που ορθοδρομεί ο κυβερνήτης σας, θα μπορείτε να ελπίζετε σε υψηλότερο επίπεδο ενέργειας και σωστότερες επιλογές. Βεβαίως ως τον Ιούλιο θα συνεχίσετε να πρέπει να λαμβάνετε υπόψη σας κάποιους ανθρώπους δίπλας σας και να μην μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό που σας αρέσει. Η Πανσέληνος ωστόσο έχει κι ένα αρνητικό, ότι δεν είναι αποφασισμένη ειδικά και για το 1ο δεκαήμερο να συμβάλλει στα σχέδια σας και θέλει με διάφορους τρόπους να σας εμποδίσει. Θα πρέπει να έχετε υπομονή για να ξεπεράσετε τα εμπόδια, ειδικά, αν αφορούν οικονομικά θέματα.


Για τους Ταύρους η Πανσέληνος σας αφήνει ένα παράθυρο να εκφραστείτε δημιουργικά στον καλλιτεχνικό χώρο ή να επιδείξετε το προϊόν της δουλειάς σας ή την ικανότητα σας να διασκεδάζετε και να προσελκύετε το άλλο φύλο. Το παράθυρο αυτό μπορείτε να το εκμεταλλευτείτε εύκολα, αρκεί να μην ελπίζετε οι επιτυχίες να είναι μόνιμες ή να εκφραστούν άμεσα σε οικονομικές απολαβές. Προς το παρόν οι άνθρωποι που έχουν την εξουσία στα χέρια τους δεν είναι μαζί σας και τα σχέδια σας δεν έχουν την έγκριση τους. Το 3ο δεκαήμερο ειδικά θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τις συγκρούσεις και τους ανταγωνισμούς δύναμης, γιατί ίσως ωθήσουν κάποια τρίτα πρόσωπα εξουσίας να στραφούν τελικά εναντίον σας.


Για τους Διδύμους η Πανσέληνος δίνει περισσότερο εργασιακή διέξοδο στην συσσωρευμένη ένταση και ενέργεια. Μπορείτε να εστιαστείτε στο να εκπληρώσετε πλήθος υποχρεώσεων που εκκρεμούν από σας ή από άλλους και να φέρετε εις πέρας με έξυπνο και διπλωματικό τρόπο πράγματα που φαίνεται να μην μπορούσαν να λυθούν από τα χέρια ή το μυαλό των άλλων. Οι του 1ου δεκαημέρου ευνοείστε περισσότερο από τα πράγματα και κάνετε συνεχώς ανοίγματα τα οποία θα φανεί βεβαίως στην πορεία πόσο πολύ θα καταφέρουν να αντέξουν. Οι Δίδυμοι από 7 Ιουνίου και μετά μπορείτε να περιμένετε και θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας, αν αποφασίσετε να δώσετε λίγη ενέργεια και προς τα εκεί και δεν ξοδεύεστε συνεχώς στις επιχειρήσεις.


Για τους Καρκίνους η Πανσέληνος δεν είναι και η πιο εύκολη κυρίως λόγω του γεγονότος ότι οι μέχρι τώρα συνεργάτες σας φαίνεται να μη συμφωνούν με τη στάση σας αυτή την εποχή στα πράγματα και στρέφονται εναντίον σας. Τα δύο πρώτα δεκαήμερα είναι καλό να επιδιώξουν συναινετικές λύσεις παρόλα αυτά, εάν θέλουν να αρθεί το αδιέξοδο, ενώ το 3ο δεκαήμερο ίσως νιώσει περισσότερο τον πειρασμό για ρήξεις, καθώς εκεί φαίνεται να ευνοείται περισσότερο η δράση του. Δείξτε προσοχή ωστόσο, εάν πάτε προς αυτή την κατεύθυνση, γιατί οι ρήξεις αυτή την εποχή δεν ευνοούν το ζώδιο σας και σίγουρα πολλά από τα πράγματα που είχατε δρομολογήσει θα πάνε πίσω. Το 2ο δεκαήμερο ευνοείται ιδιαίτερα αυτή την εποχή για έναρξη επαγγελματικών δραστηριοτήτων.


Για τους Λέοντες η Πανσέληνος είναι αρκετά δύσκολη και βάζει αρκετά ζητήματα που δεν είναι εύκολο να βρει κανείς τις κατάλληλες απαντήσεις. Πολλή μαζεμένη εργασία είναι στο προσκήνιο αλλά και πολλή διάθεση από μέρους σας να κάνετε τομές και να απαλλαγείτε από πιέσεις και καταστάσεις που εδώ και αρκετό διάστημα σας καταπιέζουν επαγγελματικά. Εκρήξεις από μέρους σας δεν πρέπει να αποκλείονται, ειδικά για το 3ο δεκαήμερο, ενώ το 2ο και το 1ο δεκαήμερο είναι λίγο παραπάνω ευνοημένοι από την τύχη και έχουν λίγο παραπάνω διάκριση και διπλωματικότητα στις επιλογές τους. Τα αποτελέσματα πάντως δε θα είναι ευνοϊκά από τις ρήξεις υπό την έννοια ότι θα αναγκαστείτε να ξαναρχίσετε σε κάποια κατάσταση από κάποια βήματα πίσω.


Για τους Παρθένους η Πανσέληνος δίνει αρκετή ενέργεια για να επιτύχουν σε θέματα σπουδών ή εξετάσεων κι αν ανήκετε σε αυτούς που δίνουν εξετάσεις ίσως η ευκαιρία σας είναι να ασχοληθείτε με το ζήτημα αυτό. Θα υπάρξουν κάποια εμπόδια ωστόσο από φίλους ή καθοδηγητές σας οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σας ωθήσουν σε άλλη κατεύθυνση από αυτή που εσείς νομίζετε για σωστή. Ο κυβερνήτης σας ο Ερμής δεν επιτρέπει σταθερές αποφάσεις και επιλογές αυτό το διάστημα και καθώς τα πράγματα τρέχουν πολύ γρήγορα, δεν προλαβαίνετε να εξετάζετε την ποιότητα των αποφάσεων που λαμβάνονται. Θα χρειαστεί μελέτη από μέρους σας, αλλά μην περιμένετε άμεσα αποτελέσματα σε ότι έχει σχέση με ακαδημαϊκές σπουδές, τουλάχιστον όχι πριν το Σεπτέμβρη.


Για τους Ζυγούς η Πανσέληνος είναι δύσκολη γιατί σας βάζει σε μία συγκυρία που πρέπει να δυσαρεστήσετε κάποιους φίλους και να ευχαριστήσετε κάποιους άλλους. Μόνο που δε γνωρίζετε εκ των προτέρων ποιους πρέπει να ευχαριστήσετε και ποιους όχι. Η λήψη αποφάσεων σε επαγγελματικό επίπεδο θα περάσει από τα χέρια σας, πλην όμως δε θα έχετε όλη σε αυτή τη διαδικασία την ίδια τύχη. Ειδικότερα για το 1ο και το 2ο δεκαήμερο, το μεν 1ο ίσως βιαστεί περισσότερο να εμπλακεί, όμως οι αποφάσεις του δε θα κινήσουν την ευρύτερη συναίνεση του κόσμου, ενώ το 2ο θα αντιμετωπίσει εμπόδια από τον ίδιο του τον εαυτό, καθώς θα επιδιώξει να μην πάρει θέση και θα προτιμήσει τη στάση «εγώ είμαι ένας απλός υπάλληλος, μη με μπλέκετε». 


Για τους Σκορπιούς η Πανσέληνος είναι δύσκολη γιατί βάλει ευθέως εναντίον των συμφερόντων τους, τα οποία οι ίδιοι καλούνται να προστατεύσουν με σκληρό τρόπο. Σκληρό τρόπο που θα τηρήσει βεβαίως τα όρια της νομιμότητας, αλλά θα είναι ιδιαίτερα σκληρός στην εφαρμογή του. Ιδιαίτερη ενέργεια μπορεί να δοθεί σε συλλογικά θέματα, όπου θα ειπωθούν ωστόσο αλήθειες που πικραίνουν και θα στενοχωρηθούν άνθρωποι που πίστευαν ότι τα πράγματα ήταν αλλιώς. Η διάθεση σας θα είναι να μην επιτρέψετε περαιτέρω απειθάρχητη ή ανυπάκουη συμπεριφορά από συνεργάτες κι αυτό ίσως οδηγήσει κάποιους να εγκαταλείψουν πλέον τη συνεργασία μαζί σας. Το 3ο δεκαήμερο χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην κριτική, το 2ο ευνοείται περισσότερο για ταξίδια.


Για τους Τοξότες η Πανσέληνος επιτρέπει να ξεφύγετε λίγο με τη νυχτερινή σας ζωή και δραστηριότητα, πράγμα που είχατε καιρό να κάνετε ως τώρα. Σας επιτρέπει επίσης να ονειρευτείτε ή να εξιδανικεύσετε πράγματα που εδώ και αρκετό καιρό χρειάζεστε επίσης. Η Πανσέληνος δεν έχει άμεση εμπλοκή στα προσωπικά σας, στα οποία σας δίνετε τουναντίον η δυνατότητα, ειδικά για το 2ο δεκαήμερο, να υπάρξουν ευχάριστες και γεμάτες ενθουσιασμό εξελίξεις. Το 2ο μισό του ζωδίου έχει χώρο σε αυτή την Πανσέληνο να φροντίσει περισσότερο για την εμφάνιση του, την ερωτική του ικανοποίηση και την σωματική του δραστηριότητα. Οι εξελίξεις της Πανσελήνου πάντως σας βάζουν πάντως γενικότερα στο στόχαστρο ως ζώδια και πολλές ενέργειες θα βρουν εσάς ως στόχο, για καλύτερα ή χειρότερα.


Για τους Αιγόκερους η Πανσέληνος στρέφει την ενέργεια προς την κατεύθυνση της επίλυσης θεμάτων που έχουν να κάνουν με τη δική σας έκφραση προς τους άλλους, το πώς κινείστε, πώς κυκλοφορείτε και πώς διαπραγματεύεστε. Πιθανότατα να κάνετε σχέδια αλλαγής του εμφανισιακού προφίλ σας, ειδικότερα ενόψει κάποιας νέας επαγγελματικής δραστηριότητας. Θα υπάρξει κόσμος που δε θα επικροτήσει τέτοιες κινήσεις θεωρώντας τες βιαστικές ή χωρίς βάθος, όμως εσείς ξέρετε ότι είναι καλά υπολογισμένες και έχουν το λόγο τους. Το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να κινηθεί σε πιο πρακτικά θέματα, επιδιώκοντας την εύρεση πόρων που θα επιτρέψουν μία ατομική δραστηριότητα ή το κυνήγι κάποιας ερωτικής ιστορίας, που θα γίνει παρά τις αντιδράσεις και την κριτική γνωστών και φίλων.


Για τους Υδροχόους η Πανσέληνος σας ανοίγει χώρο να κινηθείτε σε οικονομικά θέματα και να αυξήσετε εισοδήματα ή να βρείτε πόρους που θα σας χρειαστούν στο μέλλον. Στη διαδικασία αυτή θα έχετε αντιπάλους βέβαια, ειδικά το 3ο δεκαήμερο και θα βρείτε αρκετές δυσκολίες, καθώς τόσο εργοδότες όσο και υφιστάμενοι, αλλά και γονείς, υποστηρικτές και οικογένεια, δε θα σας βοηθήσουν και ιδιαίτερα αλλά αντίθετα θα προσπαθήσουν με όλα τους τα μέσα να αντισταθούν στις προτάσεις σας για αλλαγές στον τρόπο που δουλεύουν τα πράγματα. Προσέξτε συγκρούσεις στο περιβάλλον του σπιτιού, προσέξτε τα νεύρα σας και μην αφήνετε να σας καταβάλλει το πείσμα και η αργή αντίληψη των άλλων.


Για τους Ιχθείς η Πανσέληνος σας ανοίγει χώρο στο να γνωρίσετε νέους ανθρώπους που σας φαίνονται πολύ ενδιαφέροντες, με πολλές γνώσεις και ικανότητα να σας μάθουν πράγματα που δεν ξέρετε και ίσως σας φανούν χρήσιμα στο μέλλον. Πιθανόν να πέσετε και σε μία διαδικασία εξιδανίκευσης, ίσως όμως και να είναι καλό αυτό, γιατί έτσι θα ξεπεράσετε το δισταγμό σας να κάνετε την πρώτη κίνηση γνωριμίας. Το 1ο δεκαήμερο κινδυνεύει περισσότερο από τέτοιου είδους εξιδανικεύσεις, το 2ο μπορεί να στηριχτεί σε πιο σταθερά δεδομένα, βασισμένο στους δικούς του ανθρώπους που έχουν αποδείξει την αξία τους, ενώ το 3ο δεκαήμερο είναι καλό να κινηθεί με επιφύλαξη σε ιδεολογικά θέματα και να μην παρασυρθεί από μεγαλόστομες – ελέω εποχής – διακηρύξεις.


myhoroscope


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα