Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

Το μέλλον της μουσικής



Στο μέλλον, οι στοχαστές θα ανακαλύψουν πώς η μουσική δημιουργεί ορισμένες ασθένειες σε κάποια μέρη του σώματος. Θα είναι σε θέση να ανιχνεύσουν την προέλευση της ασθένειας στην μουσική την οποία άκουγε το άτομο για χρόνια, ή για όλη του τη ζωή.

Το σώμα μας είναι δομημένο πάνω στην αρχή του ήχου, που εκφράζεται μέσα από νότες, κραδασμούς και συχνότητες. Τα λουλούδια, οι θάμνοι και τα δέντρα είναι χτισμένα πάνω στην ίδια αρχή. Τα ηχητικά κύματα δημιουργούν είτε αρμονία ή διαταραχή σε αυτά. Για παράδειγμα, επειδή ακούγατε ορισμένα ήδη μουσικής, αναπτύξατε προβλήματα στο συκώτι ή στα νεφρά ή στην καρδιά ή στο δέρμα. Ή λόγω της μουσικής που ακούγατε, έχετε την καλύτερη δυνατή υγεία.



Οι άνθρωποι ανησυχούν μόνο για την πυρηνική ακτινοβολία, αλλά δεν σκέφτηκαν ποτέ ότι η μουσική είναι μια μορφή ακτινοβολίας. Ο ήχος “βομβαρδίζει” το σώμα, τον εγκέφαλο και τους αδένες, και δημιουργεί ορισμένες συνέπειες.

Οι νότες στη μουσική είναι χημικά στοιχεία ήχου. Ένας καλός μουσικός είναι ένας καλός χημικός που ξέρει πότε να χρησιμοποιήσει κάθε στοιχείο και σε τι αναλογία. Αυτές οι χημικές ουσίες μπορούν να αλλάξουν τα στοιχεία του σώματός σας και να δημιουργήσουν αλλαγές στην ψυχολογία, την συμπεριφορά, τις σχέσεις, τη σκέψη, τα συναισθήματα, την ομιλία σας κλπ.

Όταν ακούτε μουσική, πρέπει να ξέρετε ότι απορροφάτε χημικά στοιχεία στο σύστημά σας. Δεν έχουμε ακόμα τις συσκευές εκείνες για να πείσουμε τους “τυφλούς” γι’ αυτά τα γεγονότα, αλλά η προσεκτική παρατήρηση και εμπειρία με την μουσική δεν θα αφήσει καθόλου αμφιβολίες στο νου των ανθρώπων για τις χημικές αλλαγές.

Ο ήχος ελέγχει την λειτουργία των κυττάρων και των νευρώνων, και των χημικών αντιδράσεων και εκκρίσεων των αδένων. Τελικά, οι επιστήμονες θα αποδείξουν ότι τόσο οι διανοητικά διαταραγμένοι, όσο και οι ιδιοφυίες, είναι το αποτέλεσμα χρόνιου βομβαρδισμού από ορισμένες μουσικές.

Συνίσταται να μην παίζετε μουσική όταν κοιμάστε. Διεγείρει τον εγκέφαλο και δημιουργεί συνειρμικές διαταραχές. Σας κρατά επίσης σε χαμηλά πεδία και δεν σας αφήνει να απασχοληθείτε με τις ανώτερες υποχρεώσεις σας.

Στο μέλλον, θα συντεθεί ένα είδος μουσικής που θα σας βοηθά να αποχωρείτε απ’ το σώμα σας και να υψώνετε τον εαυτό σας σε υψηλότερες σφαίρες. Αυτή η μουσική θα συντεθεί από εκείνους που έχουν γνώση σχετικά με την αστρική, νοητική και διαστημική μουσική.

Η τοποθεσία στην οποία ακούτε μουσική είναι πολύ σημαντική. Πρέπει να ταιριάζει με τη μουσική και ακόμα με τον σκοπό για τον οποίο ακούτε τη μουσική. Η τοποθεσία πρέπει να είναι γαλήνια, άνετη, όμορφη και ήσυχη. Μπορείτε επίσης να ανάψετε κεριά. Μπορείτε να ακούτε μουσική κοντά στους ήχους των καταρρακτών, των ποταμών, των ωκεανών ή του αέρα που περνά μέσα απ’ τα δέντρα. Παίξτε τη μουσική απαλά.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
The Creative Sound 


elenastral


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα