Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Edward Snowden: H NSA διαβάζει τις σκέψεις σας

Edward Snowden H NSA διαβάζει-28c266ad29e4329a648ebd1f133979fc
Ο Edward Snowden έδωσε την πρώτη μεγάλη συνέντευξη του στα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ, και μίλησε για τις μαζικές κατασκοπευτικές δράσεις της NSA, την τρομοκρατία και άλλα πολλά.

Ο Edward Snowden ανάφερε στο NBC News ότι πιστεύει να έχει κάνει το σωστό με το να μοιραστεί τα απόρρητα έγγραφα με τα ΜΜΕ, επειδή οι
​​δράσεις μαζικής παρακολούθησης που πραγματοποιούνται από την NSA έχουν φθάσει σε ένα πολύ επικίνδυνο σημείο.


«Οι δυνατότητες συλλογής πληροφοριών είναι άναρχες, ανεξέλεγκτες και επικίνδυνες. Οι εργαζόμενοι στην NSA παρακολουθούν πραγματικά τις επικοινωνίες μέσω του Διαδικτύου και μπορούν να δουν τις σκέψεις σας, καθώς πληκτρολογείτε. Το πιο συγκλονιστικό από τη «βρωμιά» της στόχευσης, είναι η έλλειψη σεβασμού για το κοινό και για την παρεμβατικότητας της επιτήρησης», δήλωσε ο Snowden σχετικά με το θέμα.

Ο Λευκός Οίκος βέβαια ισχυρίζεται ότι οι δράσεις κατασκοπίας βοηθούν στον εντοπισμό τρομοκρατών. Πολλοί έχουν αναφέρει ότι ο Snowden βοήθησε αποτελεσματικά τον εχθρό με την αποκάλυψη των πρακτικών μαζικής παρακολούθησης της NSA.

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ σε κανέναν για αυτό, αλλά ήμουν στο Fort Meade στις 11 Σεπτεμβρίου. Ήμουν ακριβώς έξω από την NSA, και έτσι θυμάμαι την ένταση της ημέρας. Παίρνω τις απειλές της τρομοκρατίας σοβαρά. Νομίζω ότι είναι υποκριτικό για την κυβέρνηση να χρησιμοποιεί ένα εθνικό τραύμα που όλοι έχουμε υποστεί για να δικαιολογήσει τα προγράμματα που δεν έχουν αποδειχθεί ποτέ ότι μπορούν να μας κρατήσουν ασφαλείς», δήλωσε ο Snowden.

Από πέρυσι που δημοσιεύθηκαν τα πρώτα αρχεία, ο Snowden έχει αγνοηθεί από τον Λευκό Οίκο. Οι αξιωματούχοι της υπηρεσίας τον έχουν βαπτίσει διαχειριστή συστημάτων χαμηλού επιπέδου, ​​ένας νεαρός άνδρας, που δεν έχει ιδέα για αυτά που αναφέρει.

Προσπαθώντας να καθαρίσει το όνομά του, ο Snowden δήλωσε ότι τέτοιες δημοσιεύσεις είναι παραπλανητικές. 

Αναφέρει ότι είναι τεχνικός εμπειρογνώμονας και έχει δουλέψει ως κατάσκοπος για την αμερικανική υπηρεσία Defense Intelligence, την NSA και την CIA, που ζούσε και εργαζόταν σαν μυστικός, στο εξωτερικό. (iguru)

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα