Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

"Προσωπικές" συνομιλίες στο Facebook; Ξανασκεφτείτε το



Αν ήσασταν από τους-μάλλον λίγους πλέον- που πίστευαν πως οι συνομιλίες με τους φίλους σας στο Facebook είναι πραγματικά ιδιωτικές, ξανασκεφτείτε το!

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με άρθρο του online περιοδικού Think Progress,το Facebook φέρεται να ετοιμάζεται για ανάλυση του περιεχομένου των προσωπικών σας συνομιλιών ώστε να μπορέσει να προσφέρει ακόμα πιο στοχευμένες διαφημίσεις! Σύμφωνα με τη Sheryl Sandberg, Διευθύντρια Λειτουργίας του Facebook, στόχος πλέον είναι "...κάθε φορά που ανοίγετε το News Feed, να μπορείτε να δείτε κάτι που πραγματικά θα χαρείτε να δείτε, είτε προέρχεται από διαφημιστές είτε από καταναλωτές."


Αλλά και ο ίδιος ο Mark Zuckerberg δε διστάζει να υποστηρίξει πως είναι καιρός το δημοφιλέστερο κοινωνικό δίκτυο να στραφεί προς την ανάλυση του ιδιωτικού περιεχομένου για την όσο το δυνατό καλύτερη εμπειρία των ίδιων των χρηστών.

Και κάπως έτσι, μετά το Google και την ανάγνωση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το δεύτερο μεγαλύτερο online brand name αυτή τη στιγμή ακολουθεί τον ίδιο δρόμο, δηλώνοντας ανοιχτά πως παρακολουθεί προσωπικά δεδομένα.

Πηγή: Think Progress
Photo: SecurityAffairs
Συντάκτης του άρθρου: Γιάννης Δ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα