Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

Freaky Government.

freaky Government


Η κυβέρνηση βλέποντας ότι έχει θετικό ρεύμα στην Ευρώπη αυτή την εποχή, αποφάσισε εκτάκτως να αποσύρει τους διαγωνιζόμενους «Freaky Fortune» από τον διαγωνισμό της Eurovision. Τη θέση των παιδιών θα την πάρουν οι άξιοι πολιτικοί μας. Προλαβαίνουν τις εκλογές και δε μπορεί, θα πάρουμε το 12άρι από αρκετούς. Τόσα φάγανε, τι θα τους κοστίσει αν δώσουν το καλύτερο νουμεράκι.

Η κυρά Μέρκελ πρώτη απ’ όλους θα τρέξει να μας το προσφέρει. Θα κάνει νόημα στους υπεύθυνους με τις δύο ανοιχτές παλάμες της και τα δύο δάχτυλα που θα λείπουν, θα τα συμπληρώσει ο κος Σόιμπλε.
Κάπως έτσι τα σκέφτηκαν, βάλε τώρα την έξοδό μας στις Λαϊκές Αγορές, βάλε και το μοίρασμα του περισσεύματος από το έλλειμμα, είδαν πως είναι μία καλή ευκαιρία να κατακτήσουν την πρωτιά σε αυτόν τον μουσικό διαγωνισμό. Θα τους δώσει ένα άλλο πρεστίζ!
Θέλουν να μας πνίξουν με τα ευχάριστα, αλλά σκέφτονται και τα διάφορα οφέλη. Σου λέει, αφού θα πάρουν το 005άρικο, αν καπάκι βγούμε και πρώτοι, θα το ξοδέψει γρήγορα ο Έλληνας από τη χαρά του, θα κινηθεί και η αγορά. Άσε που θα πουλήσουν χιλιάδες CD και θα την ακούμε -την επιτυχία- σε όλες τις Λαϊκές Αγορές -που έχουμε ήδη βγει-.
Θα παίρνεις το μπροκολάκι, θα ρίχνεις και ένα κούνημα, μές στην τρελή χαρά όλοι μας. Το έχουν μελετήσει το πράγμα. Άντε μετά να μη δώσεις τη ψήφο σου σε αυτούς τους έξυπνους και ικανούς πολιτικούς.
Ότι γνωριμίες έχουμε στο εξωτερικό, παρακαλώ να τις εκμεταλλευτούμε, τι, στην Παπαρίζου θα μείνουμε; Το αξίζουν τα παιδιά!
Άσχετα τι θέση θα πάρουν όμως, και μόνο για την προσπάθεια, να θυμηθούμε να τους σταυρώσουμε, στις εκλογές εννοώ.
outelogos

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα