Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Toolwiz Care : Πλήρες πρόγραμμα, πολυεφαρμογή για την βελτιστιοποίηση του υπολογιστή σας



Το ToolWiz Care είναι ένα πλήρες, μοναδικό πρόγραμμα, ένα πραγματικά εξαιρετικό εργαλείο που έχει σχεδιαστεί για να επιταχύνει τον υπολογιστή σας και να διορθώσει λάθη και τυχόν προβλήματα που ανακύψουν από τον έλεγχο.

Περιλαμβάνει μια συλλογή από εργαλεία  όπως το System Check-up, System Clean-up, System Speed-up, System Fix-up, System Back-up, System Satrtup Optimizer, System Virtualization και άλλα 50 + ισχυρά ενσωματωμένα βοηθητικά προγράμματα για να ενισχύσει την απόδοση του υπολογιστή, την ασφάλεια, και βελτιστοποίηση του συστήματος  σας. 

Εχει σχεδιαστεί για όλα τα επίπεδα των χρηστών PC, από τους αρχάριους μέχρι και τους πιό προχωρημένους.


Η εφαρμογή περιλαμβάνει δεκάδες χαρακτηριστικά και λειτουργίες που πιθανώς θα μπερδέψουν τους αρχάριους χρήστες  έτσι θεωρώ αναγκαίο να περιγράψω περιληπτικά  τουλάχιστον μερικές από αυτές .
  1. Το Timefreeze είναι μία εφαρμογή για διατηρήσετε το σύστημά σας ασφαλές και να προστατεύσετε τον υπολογιστή σας από ανεπιθύμητες αλλαγές. Αν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε ως αυτόνομη έκδοση την οποία έχουμε παρουσιάσει σε προηγούμενη ανάρτηση, διαβάστε για περισσότερα εδώ .

  2. Όλοι έχουμε παρατηρήσει ότι όταν βρισκόμαστε πολλές ώρες μπροστά από τον υπολογιστή έχουμε προβλήματα με μάτια μας. Το Easy care θα προστατεύσει τα μάτια σας με μία προγραμματισμένη προειδοποίηση που θα εμφανίζεται στην οθόνη του σε καθορισμένα διαστήματα.

  3. Το virtual Safe σας επιτρέπει να δημιουργήσετε εικονικούς δίσκους που λειτουργούν σαν  κανονικοί και μπορείτε να αποθηκεύετε τα αρχεία σας . Τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτά είναι κρυπτογραφημένα και δεν μπορεί να τα δεί κανείς χωρίς να γνωρίζει τον κωδικό πρόσβασης που θα έχετε ορίσει.

  4.  Το Game Booster επικεντρώνεται και απενεργοποιεί κάθε πόρο του λειτουργικού σας συστήματος σας και κλείνει προσωρινά διαδικασίες που τρέχουν στο υπόβαθρο και άλλες περιττές υπηρεσίες των Windows καθαρίζει τη μνήμη RAM του υπολογιστή σας και γενικά τον βελτιστιοποιεί ώστε να μπορείτε να παίξετε απρόσκοπτα τα παιχνίδια σας.

  5. Με το Remote Backup η απομακρυσμένη λειτουργία δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας αρχείων σας επιτρέπει να κάνετε backup και να κατεβάσετε αρχεία από έναν απομακρυσμένο υπολογιστή χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποιο extra λογισμικόσε αυτόν.

  6. Με το πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (επεξεργαστής εικόνων) και με 30 + μεγάλα ενσωματωμένα φίλτρα εικόνας, και 20 + ενσωματωμένα επαγγελματικά γραφικά εργαλεία μπορείτε να τροποποιήσετε τις φωτογραφίες σας με  μερικά μόνο κλικ .

  7. Το Password Manager μπορεί να σας  βοηθήσει ώστε διαχειριστείτε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας,  ώστε να δημιουργήσετε ιδιαίτερα ασφαλείς κωδικούς πρόσβασης με τη χρήση πεζών και κεφαλαίων γραμμάτων, αριθμούς και σύμβολα στίξης. Τους κωδικούς αυτούς είναι εξαιρετικά δύσκολο να τους σπάσει ή να τους μαντέψει κάποιος .

  8.  Με το Duplicate File Finder μπορείτε να σαρώσετε όλα τα διπλότυπα αρχεία σε μία καθορισμένη διαδρομή και να τα διαγράψετε ώστε να ελευθερώσετε χώρο στο δίσκο σας .

  9.  Η λειτουργία File Undelete εξασφαλίζει την ανάκτηση των δεδομένων που διαγράφονται οριστικά από τον Κάδο Ανακύκλωσης ή με τη βοήθεια του πλήκτρων Shift + Delete .

  10. Το Disk Doctor σας βοηθά να ελέγξετε το σκληρό σας δίσκο και το σύστημα αρχείων του λειτουργικού σας συστήματος και να σας δίνει μια πλήρη έκθεση για τον έλεγχο των αποτελεσμάτων.

  11. Με το Disk Cleaner μπορείτε να καθαρίσετε το σκληρό δίσκο σας από προσωρινά αρχεία, από αρχεία που βρίσκονται αποθεκευμένα στον κάδο ανακύκλωσης, από άκυρες συντομέυσεις, αρχεία καταγραφής εφαρμογών , κ.λ.π.

  12. Με το Registry Cleaner καθαρίζετε τον υπολογιστή σας αφαιρώντας άχρηστες καταχωρήσεις στο μητρώο του  που θα επιβραδύνουν το σύστημά σας.

  13. Το Fast Defrag αποκερματίζει τον σκληρό σας δίσκο με ένα έξυπνο μηχανισμό ώστε να κρατάτε το PC σας  σε φόρμα.

  14. Τέλος το Startup Optimizer σας δίνει την δυνατότητα  να απενεργοποιήσετε ή να καθυστερήσετε τη φόρτωση προγραμμάτων που δεν σας είναι απολύτως απαραίτητα κατά την εκίνηση του υπολογιστή σας.

Αυτά και  άλλα πολλά συνθέτουν  και αναγάγουν το Toolwiz Care σε ενα εξαιρετικό δωρεάν πρόγραμμα που περιέχει όλες  τις λειτουργίες που χρειάζεται  κάποιος  ώστε να καθαρίσει  να βελτιστοποιήσει και να απαλλάξει τον υπολογιστή του από πολλά προβλήματα διατηρώντας τον πάντα σε φόρμα.  

Author's Website:
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Windows 

 
Toolwiz Care 3.1.0.5500


lovefortechnology


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα