Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

«Για αυστηρά προσωπική χρήση ο 1 τόνος ηρωίνης» τονίζει ο εφοπλιστής από τη Φιλοθέη!

1tonosiroini
Για προσωπική καθαρά χρήση και σε καμία περίπτωση για διακίνηση και εμπόριο «λευκού θανάτου» υποστηρίζει επίμονα ο εφοπλιστής από τη Φιλοθέη που συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου από τις αρχές, ότι προόριζε τον συνολικά πάνω από ένα τόνο ηρωίνης που βρήκαν ότι είχε στην κατοχή του οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και του Λιμενικού.
Ειδικότερα, όπως ισχυρίζεται με σθένος ο συλληφθείς έλληνας εφοπλιστής ο οποίος και αρνείται συνεχώς και κατηγορηματικά ενώπιον των αρχών τις κατηγορίες για διακίνηση και εμπόριο ναρκωτικών που του έχουν αποδοθεί από τον εισαγγελέα, όλη ανεξαιρέτως η τεράστια ποσότητα ηρωίνης που διατηρούσε στην κατοχή του προοριζόταν αποκλειστικά και μόνο για την επίστρωση των χώρων της μεγάλης παιδικής χαράς που σχεδίαζε με την συζυγό του να κατασκευάσει στο άμεσο μέλλον εντός της βίλας, για να παίζει εκεί τον ελεύθερο χρόνο του το επίσης συλληφθέν για την υπόθεση 15χρονο παιδί τους.

Ακολουθεί χαρακτηριστικό απόσπασμα των εξηγήσεων που έδωσε ο εφοπλιστής από τη Φιλοθέη στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. λίγα μόλις λεπτά μετά τη σύλληψή του στο λιμάνι του Πειραιά:
«Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο αλλά ολόκληρος ο 1 τόνος ηρωίνης προοριζότανε για το μέρος που σχεδίαζα με τη γυναίκα μου να φτιάξω στο άμεσο μέλλον μέσα στη βίλα προκειμένου να παίζει τον ελεύθερο χρόνο του το 15χρονο παιδί μας το οποίο επίσης συλλάβατε άδικα χωρίς να υπάρχει ο παραμικρός λόγος.
Όσοι μιλάνε για διακίνηση και εμπόριο ναρκωτικών είναι αισχροί ψεύτες και συκοφάντες της οικογένειάς μου και πίσω από τη λάσπη που χωρίς κανένα ίχνος ντροπής πετούνε, κρύβονται σίγουρα βρώμικα συμφέροντα!
Το είχαμε υποσχεθεί εδώ και παρά πολύ καιρό στο παιδί μας ως γονείς, ότι η παιδική χαρά που θα φτιάξουμε για αυτόν μέσα στη βίλα δεν θα είναι επιστρωμένη με χώμα ή άμμο όπως είναι αυτές που παίζουνε τα παιδιά των φτωχών, αλλά με άσπρη σκόνη!
Για εμάς τους εφοπλιστές το καφέ χρώμα της άμμου και του χώματος είναι τρε μπανάλ! Και εκτός αυτού, είναι δυνατόν να προτιμούσαμε εμείς οι πλούσιοι και επιτυχημένοι πολίτες για την επίστρωση της παιδικής χαράς ένα τόσο φθηνό υλικό; Τί μας περάσατε; Για αποτυχημένα φτωχαδάκια χωρίς γούστο; Έλεος!»
Οι εξηγήσεις αυτές του εφοπλιστή από τη Φιλοθέη οι οποίες αν ισχύουνε ανατρέπουνε ολοκληρωτικά το σενάριο της ΕΛ.ΑΣ. και των δημοσιογράφων για κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών, έχουν ήδη αρχίσει να διερευνώνται εξονυχιστικά από τις ελληνικές αστυνομικές αρχές.
Το αποτέλεσμα των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τους ισχυρισμούς του συλληφθέντος εφοπλιστή περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία τόσο η ελληνική κυβέρνηση όσο και σύσσωμη η κοινή γνώμη της χώρας μας.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα