Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Πρωτοφανές : 13 αεροσκάφη εξαφανίζονται μυστηριωδώς από τα ραντάρ στην καρδιά της Ευρώπης


Επιτρέπεται η δημοσίευση με την αναφορά του ονόματος του μπλογκ (όχι με τη λέξη ΠΗΓΗ) και με ενεργό λινκ...κάτι που κάνουμε κι εμείς.

plane.si

Συνολικά 13 αεροσκάφη εξαφανίστηκαν ξαφνικά  από τα ραντάρ για περίπου 25 λεπτά δύο φορές πάνω από την Αυστρία και τις γειτονικές χώρες, δήλωσε η υπηρεσία παρακολούθησης της ασφάλειας των πτήσεων της Αυστρίας, , καλώντας την ΕΕ να διεξάγει έρευνα γι'αυτά τα "άνευ προηγουμένου" περιστατικά. 

Οι πτήσεις εξαφανίστηκαν από τις οθόνες των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας στην Αυστρία στις 5 Ιουνίου και 10 Ιουνίου για 25 λεπτά κάθε φορά, δήλωσε την Πέμπτη ο Marcus Pohanka της Austro Control, υπεύθυνος οργάνωσης της ασφάλειας των πτήσεων της Αυστρίας - . 

Ο έλεγχος εναέριας κυκλοφορίας σε γειτονικές περιοχές της Γερμανίας και της Τσεχικής Δημοκρατίας ανέφερε επίσης παρόμοια προβλήματα. 


Ο Pohanka είπε ότι η θέση, το ύψος και η ταυτότητα των 13 αεροσκαφών εξαφανίστηκε πάνω από την Αυστρία και τις δύο φορές, σε αυτά που αποκάλεσε «άνευ προηγουμένου» περιστατικά, ανέφερε το AP.

Πρόσθεσε ότι ορισμένες γειτονικές χώρες βίωσαν παρόμοια προβλήματα. Η daily Kurier, που εδρεύει στη Βιέννη, προχώρησε περισσότερο και έκανε γνωστό ότι παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν οι ελεγκτές πτήσης στο Μόναχο και στην Καρλσρούη στη Γερμανία και στην Πράγα, στην Τσεχία. 

Ο Poahanka αρνήθηκε να πει ποιες αεροπορικές εταιρείες και αεροπλάνα συμμετείχαν, αλλά άφησε να εννοηθεί ότι κάποια μπορεί να ήταν επιβατικά αεροσκάφη, που πετούν σε μεγάλα υψόμετρα. Η Eurocontrol και η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Ασφάλειας της Αεροπορίας της ΕΕ θα διερευνήσουν τα γεγονότα. 

Ο Poahanka τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν βρέθηκε κάποιο από τα αεροπλάνα σε κίνδυνο, καθώς επιπλέον ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, ανέλαβαν αμέσως υπηρεσία και επείγοντα μέτρα εφαρμόστηκαν, τα οποία περιελάμβαναν άμεση αποκατάσταση φωνητικής επικοινωνίας με τους πιλότους και διεύρυνση των διαδρόμων πτήσης. 

Η Kurier αναφέρεται έναν μη κατονομαζόμενο εμπειρογνώμονα ο οποίος πιστεύει ότι το πρόβλημα, το πιο πιθανό, είχε να κάνει με παρεμβολή μεταξύ των αναμεταδοτών του αεροσκάφους και του εδάφους.

Πηγές:
worldtruth
rt

Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα