Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

Με 666 λέξεις απολογήθηκε στον ανακριτή ο 22χρονος σατανιστής απο την Γλυφάδα!

666
Αμετανότητος για την  πίστη του στο Σατανά που όπως ο ίδιος συνεχίζει εμφατικά και περήφανα να υποστηρίζει, ήτανε και αυτή η οποία τον οδήγησεστην απεχθή δολοφονία της 41χρονης άτυχης άστεγης ανήμερα του φετινού Πάσχασυνεχίζει να δηλώνει ενώπιον των αρχών ο 22χρονος σατανιστής από τη Γλυφάδα ο οποίος συνελήφθη την προηγούμενη Τρίτη από τους άνδρες της Ελληνικής Αστυνομίας.
Άκρως ενδεικτική της πλήρους αδιαλλαξίας που επιδεικνύει μέχρι στιγμής ο 22χρονος φανατικός λάτρης του Εωσφόρου, είναι η γεμάτη θρησκευτικό νόημα στάση που επέλεξε αυτός να ακολουθήσει κατά τη διάρκεια της προγραμματισμένης για σήμερα απολογίας του στις ανακριτικές αρχές η οποία και έφτασε στο τέλος της πριν λίγη ώρα.


Ειδικότερα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του komikotragiko, οι οποίες μάλιστα επιβεβαιώνονται κατηγορηματικά ακόμη και από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του 22χρονου σατανιστή και γνωστότατο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Φαήλο Κρανιδιώτη,το γραπτό απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε σήμερα ο 22χρονος πελάτης του στις ανακριτικές αρχές αποτελούνταν -προφανώς και όχι συπτωματικά- από συνολικά 666 λέξεις.
Ο 22χρονος όχι τυχαία, όπως παραδέχθηκε ανοιχτά και ο ίδιος στον ανακριτή , θέλησε έτσι να δείξει με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στον Σατανά πως συνεχίζει να είναι ακόμα και τώρα απολύτως αφοσιωμένος και πιστός σε αυτόν, παρά το γεγονός ότι  πλέον βρίσκεται σε πολύ δύσκολη αντικειμενικά θέση λόγω των βαρύτατων κατηγοριών με τις οποίες αυτή τη στιγμή βρίσκεται αντιμέτωπος.
« Μόνο ο Σατανάς μπορεί να με κρίνει. Δεν αναγνωρίζω το χριστιανικό σας πανηγυράκι. Δεν έχω τίποτα να απολογηθώ σε χριστιανούς. Πάρτε την -και καλά- απολογία μου και στο τέλος μετρήστε όπωσδήποτε σας παρακαλώ πόσες λέξεις συνολικά έγραψα. Ο Σατανάς θα είναι αυτός που θα πει την τελευταία λέξη».
φώναξε (μεταξύ άλλων) με μίσος στον ανακριτή ο 22χρονος σατανιστής αμέσως μόλις πέρασε το κατώφλι του 19ου ανακριτικού γραφείου.
Ο ανακριτής εμφανώς ξαφνιασμένος από το σατανιστικό κήρυγμα μίσους του 22χρονου αφού προσπάθησε πρώτα να ηρεμήσει τον κατηγορούμενο, εν συνεχεία ξεκίνησε να μετράει προσεκτικά τις λέξεις του κειμένου του 22χρονου, για να επιβεβαιώσει δυστυχώς λίγα λεπτά αργότερα τον συνολικό και παράλληλα σατανικό αριθμό των λέξεων του απολογητικού υπομνήματος που του είχε παραδώσει ο κατηγορούμενος  μέσω του δικηγόρου του(666).
Ο Φαήλος Κρανιδιώτης όταν ρωτήθηκε  από τους δημοσιογράφους, σχετικά με την κίνηση αυτή του πελάτη του να απολογηθεί με συνολικά 666 λέξεις, δήλωσε πως ο συνολικός αριθμός των λέξεων της απολογίας του 22χρονου αποτελούσε προσωπική επιθυμία του νεαρού εντολέα του, την οποία ως δικηγόρος όφειλε σε κάθε περίπτωση να σεβαστεί.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα