Τρίτη 3 Ιουνίου 2014

Λόγοι που οι άντρες βρίσκουν τις μεγαλύτερες γυναίκες σέξι..!


Ανακαλύψτε τους λόγους που οι άντρες βρίσκουν τις μεγαλύτερες γυναίκες σέξι και χρησιμοποιήστε τους προς όφελός σας.

Ίσως σκέφτεστε πως μία ζωηρή, νεότερη γυναίκα είναι πιο ελκυστική στους άντρες από μία γυναίκα που έχει ζήσει τη ζωή της, αλλά είναι σίγουρο πως υπάρχει κάτι στις μεγαλύτερες γυναίκες που τρελαίνει τους άντρες.

Αν γνωρίζετε τα μυστικά όμως, δεν θα χρειαστεί να είστε μεγαλύτερη για να φροντίσετε την ανάγκη ενός άντρα για σεξουαλική και συναισθηματική ωριμότητα.

1. Οι μεγαλύτερες γυναίκες ελέγχουν τις ορμόνες τους

Δεν μιλάω για τις γυναίκες που περνούν την εμμηνόπαυση αλλά μία μεγαλύτερη γυναίκα δεν έχει τα συναισθηματικά ξεσπάσματα μίας νέας κοπέλας.

Αυτό σημαίνει λιγότερη συναισθηματική πίεση στον άντρα καθώς μπορεί να βασιστεί στη γυναίκα πως θα είναι υπεύθυνη για τα συναισθήματά ας. Αυτός είναι ο λόγος που οι άντρες έλκονται από νέες γυναίκες που είναι πιο ώριμες για την ηλικία τους.

Κανείς άντρας δεν θέλει να νιώθει υπεύθυνος για τα συναισθήματα μιας κοπέλας, απομακρύνει την διασκέδαση και τη σεξουαλικότητα από τη σχέση και κάνει τα πράγματα να φαίνονται λιγότερο ισορροπημένα.

Νέες γυναίκες: μην είστε συναισθηματικά ευάλωτες, ελέγξτε την εναλλαγή των διαθέσεών σας.

2. Οι μεγαλύτερες γυναίκες ξέρουν τι κάνουν στο κρεβάτι

Με την πρακτική μπορεί κανείς να φτάσει στην τελειότητα και ο ερωτισμός μίας μεγαλύτερης γυναίκας είναι πως έχει κάποια σεξουαλικά κόλπα στο μανίκι της.

Υπάρχει επίσης μεγαλύτερη σιγουριά πως βρίσκεται σε επαφή με την σεξουαλικότητά της και γνωρίζει ακριβώς πως λειτουργεί το σώμα της, πράγμα που κάνει ευκολότερο για έναν άντρα να την ικανοποιήσει στο κρεβάτι.

Νέες γυναίκες: Μάθετε το σώμα σας και τους οργασμούς σας. Διαβάστε!

3. Οι μεγαλύτερες γυναίκες δεν έχουν ψύχωση να αποκτήσουν τέλειο σώμα μοντέλου

Οι άντρες έλκονται από τις πραγματικές καμπύλες των μεγαλύτερων γυναικών. Μιλάμε για γυναίκες που είναι ικανοποιημένες απόλυτα με τον τρόπο που έχει εξελιχθεί το σώμα τους. Πολλές από αυτές έχουν και παιδιά, έτσι δεν είναι τόσο κολλημένες με την τελειότητα.

Ξέρουν πως έχουν ελαττώματα, και επίσης ξέρουν πως αυτό δεν μπορεί να επηρεάσει την ευχαρίστηση που μπορεί να δώσουν ή να λάβουν.

Νέες γυναίκες: Σταματήστε να προσπαθείτε να μοιάσετε σε σκελετούς και να είστε περήφανες για τα θηλυκά σας χαρακτηριστικά.


4. Οι μεγαλύτερες γυναίκες δεν έχουν την ανάγκη να τον αποκαλέσουν τον άντρα σύντροφό τους

Όπου υπάρχει λιγότερη πίεση για δέσμευση, ο άντρας μπορεί πραγματικά να διασκεδάσει.

Μία μεγαλύτερη γυναίκα πιθανότατα να είχε αρκετές μακροχρόνιες ερωτικές σχέσεις στο παρελθόν, έτσι δεν βιάζεται να ξεκινήσει άλλη μία! Ποια θέλει να περάσει ξανά όλο αυτό το συναισθηματικό δράμα για άλλη μια φορά;

Νέες γυναίκες: Απολαύστε αυτό που έχετε μπροστά σας και σταματήστε να προσπαθείτε να καθορίσετε τη σχέση σας. Ακολουθήστε τη ροή των πραγμάτων.

5. Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι πιο ανεξάρτητες

Πιθανότατα έχει την δική της καριέρα ή μία οικογένεια να φροντίσει… βασικά έχει τη ζωή της.

Ένας άντρας βρίσκει γοητευτικό το γεγονός πως μία γυναίκα δεν τον «χρειάζεται». Μία μεγαλύτερη γυναίκα δεν θα αφήσει την ζωή της να εξελιχθεί γύρω από έναν νεότερο άντρα, έχει τις προτεραιότητές της, αλλά είναι μία ευχάριστη πινελιά στη ζωή της.

Νέες γυναίκες: Σταματήστε να επικεντρώνεστε σε αυτόν και επικεντρωθείτε στον εαυτό σας.


6. Οι μεγαλύτερες γυναίκες ξέρουν πώς να δείξουν την εξουσία τους

Οι άντρες λατρεύουν το γεγονός πως μία μεγαλύτερη γυναίκα δεν θα τους επιτρέψει να την ποδοπατήσουν. Ξέρει ακριβώς τι θέλει, που το θέλει και πως το θέλει. Όταν μία γυναίκα παίρνει τον έλεγχο, ανάβουν τα αίματα!

Νέες γυναίκες: Που είναι η αυτοπεποίθησή σας; Αν θέλετε κάτι, σταματήστε να γκρινιάζετε για αυτό στις φίλε σας, βγείτε εκεί έξω και κατακτήστε το.


7. Οι μεγαλύτερες γυναίκες εκτιμούν τον νέο εραστή τους και δεν γκρινιάζουν

Μπορεί να βγαίνει με μία μητέρα, αλλά εκείνη δεν έχει ανάγκη να προσθέσει άλλον έναν άνθρωπο στη λίστα της όσον αφορά τη γκρίνια.

Εξάλλου, έχει σοβαρότερα πράγματα να σκεφτεί όταν είναι με τον σύντροφό της, όπως το τέλειο σεξ που κάνουν! Οι νεότεροι άντρες, έχουν και περισσότερες αντοχές, εξάλλου.

Νέες γυναίκες: Σταματήστε να παραπονιέστε για αυτά που δεν έχετε και εκτιμήστε αυτά που έχετε. Μόνο τότε θα έρθουν τα υπόλοιπα…


8. Η μεγαλύτερη γυναίκα έχει τα λεφτά της, το αυτοκίνητό της, το σπίτι της

Δεν υπάρχουν προσδοκίες για τον νεότερο άντρα, καθώς έχει οτιδήποτε χρειάζεται στη ζωή της. Δεν θα θελήσει να μετακομίσει μαζί του, δεν θα εξαρτάται από πάνω του για τα πάντα. Είναι ένα ισόπαλο παιχνίδι.

Νέες γυναίκες: Σταματήστε να περιμένετε τόσα πολλά από το σύντροφό σας. Φροντίστε μόνες σας τις ανάγκες σας και αμέσως θα γίνετε πιο σέξι.


9. Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν εμπειρία

Οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν εμπειρία στον έρωτα, στη ζωή, στις σχέσεις στη καριέρα… και σε πολλά πράγματα. Αυτό δημιουργεί τα θεμέλια για έξυπνες, ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές συζητήσεις. Οι άντρες λατρεύουν τις προκλήσεις, καθώς τους οδηγεί σε καυτό σεξουαλικό παιχνίδι.

Νέες γυναίκες: Είτε έχετε είτε όχι μεγάλη εμπειρία, έχετε πάντα την επιλογή στο πως παρουσιάζετε τον εαυτό σας. Μην είστε αφελείς και μην υποχωρείτε συνέχεια. Πείτε την άποψή σας και μην αφήσετε σε κανέναν να κατακτήσει τη δική σας περιοχή. Θα σας σεβαστεί για αυτό.


10. Οι μεγαλύτερες γυναίκες είναι λιγότερο εγωίστριες στο κρεβάτι

Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός πως είχαν περισσότερους συντρόφους, ή επειδή θέλουν να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους για την προσοχή που λαμβάνουν από το νεαρό παίδαρο. Ποιος ξέρει;

Νέες γυναίκες: Ενθουσιασμό κορίτσια! Δείξτε του τι αξίζετε, απολαύστε κάθε λεπτό και κάντε τον να νιώσει υπέροχα. Δεν θα τον νοιάξει η ηλικία σας!


astro-live

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα